Mondjuk igazad van, egy 91es gépen már úgyis vannak karcok. De ha szépen fel tudod polírozni, lehet megérné. De talán felétek is találsz matricás embert, aki megcsinálja, mert az emberem Pesten van. És ha nincs sablonja a vasadhoz, akkor 2x kell feljönnöd, egyszer a mintavételhez, egyszer a ragasztáshoz. Az így már qvára nem éri meg.
Egyébként amiket írtam neked, az azért nem az egész motor...
Az éjszakai bandázással meg vigyázz, legalábbis Pesten nem a legjobb a megítélése ezeknek az éjjeli vagányoknak.
Bocs, hogy nem intettem (bár bólintottam amolyan Boba Fett módjára ) de pont azon variáltam, hogy elmenjek-e a jobbra kanyarodó sávból vagy beálljak-e oda melléd mert tudtam, hogy a lámpa mindjárt vált. : )
Amúgy az egyetem melletti bodegázásra gondolsz? :) Nem sűrűn járok arra.
Ja, holnap (ha jó idő lesz) nem akarsz Kunmadarasra jönni?
pedig kajakra megfordult a fejemben, hogy te vagy az
először arra lettem figyelmes, hogy tipikus CBR hangot hallok jobbról, odafordultam és ott bámult rám egy fekete izé
annyira fekete voltál, hogy nagyon és ráadásul meg se mozdultál...tök bizarr volt, talán még ijesztő is
fényes nappal beáll melléd a lámpánál egy full fekete motoros fekete plexivel és csak bámul rád, de meg se mozdul
én asszem bólintottam vagy intettem, de már pont indultam, aztán te tovább mentél egyenesen én meg lekanyarodtam
fotón sokkal nagyobbnak tűnsz ...amúgy zsír a fekete szett, tényleg ijesztő
velem? nos
- van ruhám, gerincvédőm, kesztyűm, de maszkom nincs
- tegnap az ágyat nyomtam az éjszakában
- nem csapódott hozzám senki
- május 1. már hónap eleje
- végre pihenek, idén még nem is igazán voltam szabin
- elvileg megyek Zürichbe, gyakorlatilag nem biztos
röviden-tömören ennyi
u.i.: ja, és hétvégén nekiállok és felteszem akárhova is a képeket és videókat...
a ruha nagyon hűde!...imádom meló után többet vagyok benne, mint nem
ezt jól megaszondtam, a lényeg hogy zsír!
a motor is jól szolgál, de ez alap egy CBR-nél
voltam szombaton Böszörményben mocis felvonuláson, de inkább csak családias jellegű megmozdulás volt. nem voltunk túl sokan, pont jó volt! 12-15 moci
átrobogtunk Debrecenen, ki a Vekeri tóhoz, aztán vissza a városba...király volt
tegnap este meg 8-tól 11-ig bejártuk a város minden zugát
van egy kemény mag, akik minden este gyűlnek egy helyen és mindig megy a bandázás
tegnap is így volt és motoroztunk egy jót.
CBF 500(2006), CBR 600 RR-ből 2 is volt(2004), CBR 900 RR, R1(2004), CBR 600 F4, SRAD750 és én
így nyomtuk az éjszakában
meg kisidőkre hozzánk csapódtak mások is (gixxer, SV650)
május 1-én terveztük, hogy Lilafüredre megyünk páran, de ha ilyen lesz az idő, akkor nem lesz belőle semmi, megaztán hónap vége van és már pénz sincs
asszonkának kéne ruha, mindkettőnknek kéne gerincprotkó, neki még kesztyű is meg maszkot is akarunk...szóval így hirtelenjében 100-at simán el tudnánk verni az ünnep előtt
Hello!
A kanyarodás mindenképpen jobb lesz17-el,hát ha kihuzatod akkor én is észrevettem ,hogy kicsit csapkod . De mindenképp megéri gumi meg kanyraodás miatt is!
Üdv!
Végre valaki...na, ez már kézzelfogható infó!
És mondd csak, tényleg igaz, hogy a 17-esre átalakítás után kell kormánylengéscsillapító? Állítólag csapkodósabb és nyugtalanabb lesz az eleje a 17-estől...ebből mi igaz? És úgy összességében mi a tapasztalatod? Megérte az átalakítás? Pénzben, gumiban, vezetési érzetben, stb? Azt is olvastam, hogy kanyarban jobb, mint a 16-os, habár szerintem azzal is könnyű döntögetni. Tulajdonképpen azért lenne jó nekem a 17-es mert egyszerűbb gumit szerezni, akár vágott slicket is...
Szóval akkor a saját tengelyemet meg mindent használhatom tovább...ez jó hír!
Most megyek, lemosom a csodavasat (hétfőn pályázás!), talán a bőrruhám is (ráférne, Siófok felé qva sok a bogár már), meg kicserélem a hátsó lámpámat...
Pontosan! Nehogy a ruha zsebébe keress gerincvédőt, vegyél különállót!
Fóliás embert tudok, de csak Pesten sajnos, viszont profi. Nekem már 4 motort csinált, nagyon elégedett vagyok vele. Meg gondold végig, hogy lesz-e tanktáskád, mert akkor a tank tetejére is javasolnám.
Ahova én mindenképpen javasolnám, az a tank oldala, ahol a térdeddel szorítod és a farokidomot, mivel életed párját sűrűn viszed (ahogy írtad).
köszi srácok (meg Zseby), nem szeretném én sem tesztelni a rucit
délután meg este elment egy tank benya...kényelmes a ruha, nagyon jó
egy gerinc protkó még majd kell bele, mert most csak egy szivacs van a helyén
meg akarok majd átlátszó fóliát azokra a részekre az idomokon, ahol a combommal szorítom a motort
...máris kidörzsöltem egy kicsit...mi lesz egy hosszabb úton?
Mostanában már tudom, hogy mitől ment össze a bőrgatyám. Látom, hogy mennyire nem fogy a csoki, már 3dik hete...
Igazából nagyon nehéz megállni, de erős leszek...
Én is inkább gumicukros vagyok, meg az esti jégkrémkelyheim hiányoznak. Meg a sajtok...
Egyébként amiket írtam neked, az azért nem az egész motor...
Az éjszakai bandázással meg vigyázz, legalábbis Pesten nem a legjobb a megítélése ezeknek az éjjeli vagányoknak.