Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Grat!
De aztán nem tesztelni ám....
Picit irigyellek a sajtok, meg a csokik miatt...
Még jó, hogy diétázom...
granulálok

én meg megyek Zürichbe
wehehe!

megjött a rucim

3-kor eljövök a melóhelyről és megyek a Yamahához
én kérek elnézést
És ha nem kérdezel, már nem is válaszolhatok neked?
nem én kérdeztem ám
Az időpontokat sajnos nem mi választjuk. Egyébként a jövő héten speciel pont 2án lesz egy estünk, ami ugye munkaszüneti nap, de sajnos a lista már fullos, kb 1 hete.
Egyébként van a "Vasárnap esti motorozás" is, de tavaly nem volt túl jó visszhangja, nagyon vegyes társaság verődött össze. Hiába, látszik, hogy azt nem mi szervezzük.
Sajnos a ring egész évre tele van, mindenféle oktatások, edzések, tesztek, klubnapok, autó-motor vegyesen. Volt már olyan pályaestünk, hogy 8kor lezavartak minket és 1/4 9kor már BMW pályaautók edzettek a pályán.
...na abba a tömegbe nem tenném ki a lábam még nézelődni se, az tuti
meg azért vannak ám más programok is a ringen, nyilván nem akkor böknek ki egy napot a szervezők, amikor akarnak... ...bár nem értek hozzá, de nyilván
hello!
Én egy F3-eslőfelnit raktam az enyémbe , nem kellett semmit átalakítani hozzá, a gyári távtartó meg tengelyt raktam vissza , a tárcsának is ugyanaz volt a felfogatása. az enyém mondjuk 97-es , de meg kell nézni ha jó rá a tárcsa akkor valószinü stimmelni fog.
nekem nincs merszem kimenni

amúgy mér vannak ezek a rendezvények hétköznapokon

sokkal lazább lenne, ha hétvégén ráérősben lehetne menni

jó mocizást annak, aki megy!
Sziasztok.
Kéne egy kis segítség.
Milyen átalakítás kell ahhoz, hogy 900RR (93-as évjárat) első 16-os kerekét lecseréljem 17-esre? (CBR 600-VFR 750)
Más tengely kell, távtartó vagy valami? Lenne egy CBR 600 kerék, de nem merem megvenni amíg nem tudom mivel jár a dolog. Látszólag az én féktárcsáim ugyanolyan felfogatásúak mint ami arra a felnire való és minden ugyanúgy néz ki. De vajon az én féktárcsáim azzal a felnivel bemennek a teleszkópba? Odakerülnek a féknyergekhez képest, ahova kell?
Van valakinek valami tapasztalata?

Köszi!
P.
Hétfőn senki sem jön ki a Ringre, MERSZ estre?
Akkor nincs más hátra, mint előre! Azaz kell neked egy hangosabb dob!
Köszi a gifet! Mindig lusta vagyok ilyeneket keresni

Megbeszéljükhöz pedig: jeletkezzetek majd! Lehet én leszek a szűk keresztmetszet, de meglátjuk.
Persze. Mert akkor legalább láthatlak...
Zolikám, kő pofon?
...és ennek ellenére is feltűnő voltál
még mindig verem a fejem a falba, hogy elvarázsoltam rólad a csodás képeket...
akkor miért is fordultak volna meg? se mocim nem volt, hogyfeltűnést keltsek, se bukóm, hogy takarjam a kunyhó fejem
a múltkor nálam aludt barátném és egy sokféle színben pompázó pizsama szettet vett magára alváshoz
...én nagyon kedvesen megjegyeztem, hogy olyan szép színes vagy, mint egy versenymotor

gondolhatjátok mennyire örült ennek a bóknak...megjegyezte finoman, hogy beteg vagyok
...ugyan már, ne szerénykedj ...Gyenesen is simán megfordultak volna utánad a csajok, pedig ott nem mocival voltál...
jó reggelt!

párszor már én is találkoztam ezzel a jelenséggel

...pedig nekem egy öregecske, kockácska CBR-em van....igaz, a formásabb kocka fajtából

a laikus nézelődők nem tudják megkülönböztetni az új gépektől, így utánam is meg-meg fordulnak

Hallom, de néha még halknak is találom. És nem használok füldugót, 1x próbáltam még a GSXF-en, de nem bírtam sokáig.
megbeszéljük
Több órán keresztül nem mennék mögötted. Jóból is megárt a sok :D

Te nem hallod a saját dobod hangját? Akkor vagy az én bukóm rossz hangszigetelő, vagy te használsz füldugót