A Fireblade felejtős, az F4-est meg úgyis kiszúrom, ha felkerül a használtautóra.
...mondjuk egy képet meg egy árat nem vetek meg ízelítőnek
Találtam 3 jó VFR-t is.
Először el fogok menni a Honda szalonba és kipróbálom, hogy egyáltalán milyen rajta ülni... .
Ha nagyon túrás, egyenes-hátas, akkor biztos nem kell. Szeretek görnyedni előre !
Namegaztán a hitel részletek sem mindegy, hogy mennyire jönnek ki.30-nál többet nem nagyon akarnék lebontani magamról havonta
Na, bővítőkártyát kapott a központi vezérlő elektornikád (i.e. kezd megjönni az eszed?)
Én pedig átéltem ma azt, amit ahhoz tudnék hasonlítani, hogy le van zsírozva a randi Monica Belucci-val, ki van bérelve a szoba, de aztán kiderül, hogy épp megvan neki, emellett meglepő módon konzervatív, így az egyéb megoldások sem jöhetnek szóba, tehát a végén társasjátékozunk.
Magyarul ma voltam tesztvezetni a 600RR-t, és nyilván elkezdett zuhogni, amikor elindultunk. Az Árpád hídon hömpölygött a víz. Ronggyá áztam, így annyi derült ki, hogy könnyű, a csuklómnak furcsa, de egyébként nem kényelmetlen, állatira tetszik a féke, és alul sem annyira agyhalott, habár az adott körülmények közt nem hugyoztam le a bokámat a gyorsulástól.
Remélem, pénteken nem szopat szarrá az eső a Pannónia Ringen. Már a fém félcsövek is felkerültek előre a túrabuszra.
ha minden jól megy, akkor pénteken viszik a motorom
itt maradna Debrecenben a gép, már vasárnap ki akarta fizetni az ember, csak nem tudott elég pénzt levenni a kártyájáról
most Ausztriában melózik, pénteken jön haza
szerdáig biztosra mondja, hogy kell-e neki a moci
én meg közben kitaláltam, hogy inkább VFR kéne, mint CBR F4
de még ez sem biztos...meg először legyen a kezembne a pénz
ja ezek zavarnak engem is, igaz a fékolajtartály tartója aznap tört el, ebben lehet is valami, mert korábbi képeken még nem szigszalagos és menet közben oldották így meg.
ami tetszik az ülés alatti dob, de nem tetszik, hogy megint nincs semminek hely.
az OK, hogy lökött vagyok, nem vitatkozom, de egyébként nem értettem félre, én is a szerdára gondoltam.. csak jeleztem, hogy egyáltalán nem kötelező velem rendezni a fóliát, ez csak egy lehetőség, amivel vagy élsz, vagy nem...
Marci, szerintem ha meg is veszed 1-nél többet ne adj érte. A festése sem túl szép és a fékolaj tartályon a szigszalag is igénytelen gazdára vall......
Ha azt mondom "nem", akkor sem tudsz hamarabb árat mondani, igaz? Persze, hogy ráér, nem annyira sűrgős, edidg is megvoltam nélküle, csak jó lenne, ha lenne. Köszi előre is....
...a gusztustalan részleteket tartsd magadban, kérlek!