Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeretek görnyedni előre!

...a gusztustalan részleteket tartsd magadban, kérlek!
Köszi srácok!

A Fireblade felejtős, az F4-est meg úgyis kiszúrom, ha felkerül a használtautóra.
...mondjuk egy képet meg egy árat nem vetek meg ízelítőnek

Találtam 3 jó VFR-t is.

Először el fogok menni a Honda szalonba és kipróbálom, hogy egyáltalán milyen rajta ülni... .
Ha nagyon túrás, egyenes-hátas, akkor biztos nem kell. Szeretek görnyedni előre !

Namegaztán a hitel részletek sem mindegy, hogy mennyire jönnek ki.30-nál többet nem nagyon akarnék lebontani magamról havonta
Na, bővítőkártyát kapott a központi vezérlő elektornikád (i.e. kezd megjönni az eszed?)

Én pedig átéltem ma azt, amit ahhoz tudnék hasonlítani, hogy le van zsírozva a randi Monica Belucci-val, ki van bérelve a szoba, de aztán kiderül, hogy épp megvan neki, emellett meglepő módon konzervatív, így az egyéb megoldások sem jöhetnek szóba, tehát a végén társasjátékozunk.
Magyarul ma voltam tesztvezetni a 600RR-t, és nyilván elkezdett zuhogni, amikor elindultunk. Az Árpád hídon hömpölygött a víz. Ronggyá áztam, így annyi derült ki, hogy könnyű, a csuklómnak furcsa, de egyébként nem kényelmetlen, állatira tetszik a féke, és alul sem annyira agyhalott, habár az adott körülmények közt nem hugyoztam le a bokámat a gyorsulástól.

Remélem, pénteken nem szopat szarrá az eső a Pannónia Ringen. Már a fém félcsövek is felkerültek előre a túrabuszra.
Ha 954-es kell ott van Reznicsek kollegae.. makulátlan, neki most úgysem kell :))
havernak lesz a héten egy eladó f4
sziasztok!

ha minden jól megy, akkor pénteken viszik a motorom

itt maradna Debrecenben a gép, már vasárnap ki akarta fizetni az ember, csak nem tudott elég pénzt levenni a kártyájáról
most Ausztriában melózik, pénteken jön haza

szerdáig biztosra mondja, hogy kell-e neki a moci

én meg közben kitaláltam, hogy inkább VFR kéne, mint CBR F4

de még ez sem biztos...meg először legyen a kezembne a pénz
ja ezek zavarnak engem is, igaz a fékolajtartály tartója aznap tört el, ebben lehet is valami, mert korábbi képeken még nem szigszalagos és menet közben oldották így meg.
ami tetszik az ülés alatti dob, de nem tetszik, hogy megint nincs semminek hely.
Hát nem nagyon értik mi van amikor elinditom, de várjál még én sem:))))) Szóval turázni nem kellemes vele az biztos..
Ő meg a színparól, mikor meghallotta a motorod...
Volt valaki innen SZUCSAMOTA-N? Amikor megérkeztem éppen Bódi Guszti melegitett a szinpadon, majdnem lefordultam a mociról amikor meghalottam
Ebből románc lesz
Jelen pillanatban ez az egyetlen lehetőségem beszerezni, ha elfogadható árat mond a kontaktod. És csókolom érte kezed-lábad, ha sikerül szerezni...
az OK, hogy lökött vagyok, nem vitatkozom, de egyébként nem értettem félre, én is a szerdára gondoltam.. csak jeleztem, hogy egyáltalán nem kötelező velem rendezni a fóliát, ez csak egy lehetőség, amivel vagy élsz, vagy nem...
Te lökött vagy és félreértetted a nem-et. Arra értettem, hogy ha nem felel meg a szerda...
Természetesen várom az infódat és iszom szavaid...
Marci, szerintem ha meg is veszed 1-nél többet ne adj érte. A festése sem túl szép és a fékolaj tartályon a szigszalag is igénytelen gazdára vall......
ha azt mondod "nem", akkor legfeljebb intézed máson keresztül, én csak egy (korlátozott) lehetőség vagyok..
Ha azt mondom "nem", akkor sem tudsz hamarabb árat mondani, igaz? Persze, hogy ráér, nem annyira sűrgős, edidg is megvoltam nélküle, csak jó lenne, ha lenne. Köszi előre is....
nem néztem, hogy 929, valamiért 600-ban gondolkodtam, sorry...
Helló marci...A 929,meg954 még bádog tankos mágneses tanktatyó nyugodtan mehet rá...
2001-es
már voltam szerelőnél, azt mondta tökéletes
ja én azt hittem, hogy a 929-nek fém tankja van, mint az r1-nek is.
vagy műanyag a tankja?
műanyag tankon igen
ELADÓ A CBR125R-EM!
Mikori a géped?
az igaz :) vidd szerelőhöz nézesd meg vele, az még nem kerül pénzbe....