A moci onnan van, de utólag elgondolkoztam hogy nem kellett volna Magyar táblát kérni rá..... szórakoztak a lámpákkal a KF-nél az első forgalombahelyezésnél, tudod szimmetrikus asszimetrikus.... stb....
Lehet, hogy hüjlye kérdés, de miért van magyar rendszámos motorod? Egyszerűbb lenne egy USA rendszám, nem? Ha van kinti lakásod, simán elintézhető lett volna. Van egy barátom, akinek onnan van a gixere, miami-s rendszámmal. Na azt fotózhatják bátran...
nagyon egyszerű: megbeszéljük, és lemegyünk hozzátok... ...úgyis lenne még mocis ismerős arra felé, akinek ígéretet tettem, úgyhogy akár össze is köthetnénk az egészet egy finom ebéddel valamelyik hétvégén...
...és csinálhatnánk csoportos űrhajós képet
Velem, hmmm első utamon a mocival valószinüleg egy "sztárfotó" M1-en a dobozban valószinüleg kukker volt hátulról.. Ugyhogy sanszos a zsebbenyúlás .. Egyéb katasztrófa nem ért mert hazaértem, becsuktam az ajtót, leoltottam a villanyt, igy több bajt már nem okozhatok.
én speciel napközben melózok...és most tényleg, mert nagyszabású akció van nálunk
ingyen olajcsere munkadíj, ingyen átvizsgálás...stb.
folynak be az emberek ...na de ebből lesz nekem szép bőrruhám, szóval robotolok
ja és történt említésre méltó is velem/velünk a hétvégén!
vasárnap délután már nagyon nem tudtunk mit csinálni asszonkámmal....sétáltunk, kajáltunk meg minden és még ott volt a napsütéses délután
eszembe jutott, hogy aznap reggel voltam motorral a Ducati szalon felé és láttam, hogy nyílthétvégéjük van
kitaláltam, hogy nézzünk bukót Katámnak és találtunk is ákcijós HJC-t
20-asért adták, szép piros ezüst fehér fekete, lótuszvirág mintás, csillogós metálos...tök jó, majd nyomok be róla képet
még bogárvédő háló is van az állánál
...szóval megvettük és már nyomtuk is hazafelé...átöltöztünk és pattantunk fel a mocira
fél hattól fél kilencig pár pihenővel "szétmotoroztuk" a várost
ruha nélkül nem erőltetem még a nagyobb távokat....
tehát nekünk nagyon jó volt a vasárnap és barátném is élvezte, végre megtört a (félek a motorozástól) jég
a héten a jogsim is megérkezik...meg talán a ruha is
veletek történt valami érdekes?
Zolibá? Zseby? Álex? valaki?
...nem nagyon olvastam vissza, de nem is írtatok túl sokat ti sem
Eladó komplett pályaidomzat 2003-2004-es CBR 600 RR-hez, fejidom, plexi, tankidom, hasidom és farokidom, a fejidomon az egyik oladlon lámpának megfelelő kivágás van, ami átlástszó plexivel van eltakarva. CBR matricákkal, honda szárnyas designal, rajtszámokkal. Nem estek vele, nem javított, piros színű. Kérésre küldök képet.
sikerült neki a jogsi
a buli után megnyugodott, hogy sikeresen elvarázsoltam a rá nézve kompromittáló képeket (én degenerált állat ), azóta tényleg se híre...
LX