Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

őőő... nem tudok főzni
Ellenben az ötlet JÓ! Már csak időpont kell ;)
Viszont az tény, hogy a "nagyáltalánosságban vett csajok" nagyon buknak a motorra.

Igy igaz, gondolj bele motorral még egy olyan pondró mint amilyen Én vagyok az is be tud csajozni ha csak nem forditva ülök fel a mocira

Roger
Nagyon durvák tudnak lenni. Lepsény és Siófok között mindig ácsorog 3-4 csaj, de nagyon durva kinézetűek. Én komolyan nem értem, hogy ezekkel ki tud elmenni egy körre, pláne, hogy még fizet is érte. Ezekkel a nőkkel mégha nekem fizetnének se!
Nem mondom, láttam már másik végletet is, persze azt a Váci utcában este. Arról elsőre meg sem mondtam volna, azt hittem, csak pasizni akarnak. De mivel nem vagyok enniyre jóképű és rámásztak másokra is, leesett a papirtantusz....

Viszont az tény, hogy a "nagyáltalánosságban vett csajok" nagyon buknak a motorra. Az utcán megfordulnak, kocsikból kiszólnak, integetnek, kacsintgatnak, stb... És nagyon kedvesen mosolyognak...
Persze nem olyankor, mikor lefulladok vele a piros lámpánál....
Én is ezt szoktam mondani ez a "protokoll" része a dolognak... Szóval a multkor OMV kut vettem egy drab csokit és egy üditöt ..jön be egy "hőlgy" elöször a hangjára lettem figyelmes. Megpróbálok autentikus lenni..

" Máma má nem mék fuvarba eggeréé csak eggerötszáért"

Néhány foga hiányzott nagyságának
Nem szokásom "olyanokkal" ismerkedni. Ennél igényesebb vagyok, hiszen CBR-rel járok. Talán egy gixerrel...
Ha még jól is nézett ki netán, simán kontráznod kellet volna a 600-al és vissza menni Vagy valami elhagyott lövészárok volt?
...hát ne szórd el a rózsáimat a pályán!
majd lassítok, hogy átadhasd...
Pályára rózsával? Te nem ismered a mondást, hogy "nincsen rózsa tövis nélkül"? Örülnének a gumisok a környéken...
...tehát bocsánatkérés gyanánt 30 szál rózsával jössz mögöttem a ringen... ...tudod, mit? juszt is felmegyek a pályára...

(bár az még mindig nem tiszta, hogy miért kéne bocsánatot kérned, de legyen )
Na persze, aztán másnap meg körbeharsogod a fórumot, hogy feltartottalak...

Bocsánatkérni? Mikor, hogy.... Volt már több, mint 30 szál vörös rózsával is, majd 35ezer Ft értékben. Jó másfél órát vártam, mire a csaj meg tudta kötni csokorba, mert nem fért el a kezében ennyi virág.
...hogy szoktál te bocsánatot kérni?

...de inkább előttem, nehogy eltévedjek
Jólvanna, megérdemlem, magaslabda volt...
Pedig még meg sem álltam a cickókat megvizsgálni.......

Ha gondolod, megyek elötted a ringen... Tudod, én lassú vagyok, lehet, hogy jobb, ha inkább mögötted.... Csak úgy bocsánatkérés gyanánt.........
nem kell bocs, no para
csak kíváncsi voltam, miként jött ez az asszociáció... ...lassú motorozás, kis üdítő, pihi...

...aztán cici kivillantás...

most akkor merjem megkérdezni, hogy tennéd jóvá?
Jajajajjajajajajajajajajajajajajjajjjajjjjjjjjjj!
Ezerrrrrrr
rrrrrnyi bocs, nem úgy értettem! Hibáztam, belátom............wáááááááááá...........bárcsak jóvá tehetném valahogy.................

Csak laza motorozásról beszélgettünk és hírtelen eszembe jutott ez a frissss élmény, ami az idei első motorozásom közben ért.
Erről jut eszembe...

már bocs, de ezt hogy értsem?
Ja hogy kocsmázni akarsz...
Abban benne vagyok, bár most erősen diétázom, hogy végre beleférjek a télen összement bőrnadrágomba.
Azt hittem, hogy meg akarsz állni nézelődni, pihengetni, stb.

Erről jut eszembe, nem is meséltem, hogy 2hete vasárnap a 70esen Aliga magasságában egy dolgozó lány próbált fuvart szerezni úgy, hogy kivillantotta a cicijeit. Nem mondom, kicsit meglepett, még sosem próbált így leinteni kurva...
lehet, én vagyok rosszul összerakva (kéretik nem kommentálni ), de azért a nap folyamán én szoktam néha inni, vagy enni, meg miegymás... ...vagy te mindent menet közben?
Ha lassan megyünk, minek megállni
ez tény ...de azé' néha én is megállnék majd, jó?
Tudom, a nagy fékezés a BakondiG privilégiuma...
megyek veled... ...és akkor majd így húzzuk a gázt, jó? ...de csak amíg nem találkozunk a nagy fékezéssel...
Én lassú motoros vagyok...
húúú... ezt kár volt...
Az én tudásomhoz jó a gyári is még...