Nagyon durvák tudnak lenni. Lepsény és Siófok között mindig ácsorog 3-4 csaj, de nagyon durva kinézetűek. Én komolyan nem értem, hogy ezekkel ki tud elmenni egy körre, pláne, hogy még fizet is érte. Ezekkel a nőkkel mégha nekem fizetnének se!
Nem mondom, láttam már másik végletet is, persze azt a Váci utcában este. Arról elsőre meg sem mondtam volna, azt hittem, csak pasizni akarnak. De mivel nem vagyok enniyre jóképű és rámásztak másokra is, leesett a papirtantusz....
Viszont az tény, hogy a "nagyáltalánosságban vett csajok" nagyon buknak a motorra. Az utcán megfordulnak, kocsikból kiszólnak, integetnek, kacsintgatnak, stb... És nagyon kedvesen mosolyognak...
Persze nem olyankor, mikor lefulladok vele a piros lámpánál....
Én is ezt szoktam mondani ez a "protokoll" része a dolognak... Szóval a multkor OMV kut vettem egy drab csokit és egy üditöt ..jön be egy "hőlgy" elöször a hangjára lettem figyelmes. Megpróbálok autentikus lenni..
" Máma má nem mék fuvarba eggeréé csak eggerötszáért"
Na persze, aztán másnap meg körbeharsogod a fórumot, hogy feltartottalak...
Bocsánatkérni? Mikor, hogy.... Volt már több, mint 30 szál vörös rózsával is, majd 35ezer Ft értékben. Jó másfél órát vártam, mire a csaj meg tudta kötni csokorba, mert nem fért el a kezében ennyi virág.
Ja hogy kocsmázni akarsz...
Abban benne vagyok, bár most erősen diétázom, hogy végre beleférjek a télen összement bőrnadrágomba.
Azt hittem, hogy meg akarsz állni nézelődni, pihengetni, stb.
Erről jut eszembe, nem is meséltem, hogy 2hete vasárnap a 70esen Aliga magasságában egy dolgozó lány próbált fuvart szerezni úgy, hogy kivillantotta a cicijeit. Nem mondom, kicsit meglepett, még sosem próbált így leinteni kurva...
lehet, én vagyok rosszul összerakva (kéretik nem kommentálni ), de azért a nap folyamán én szoktam néha inni, vagy enni, meg miegymás... ...vagy te mindent menet közben?
Ellenben az ötlet JÓ! Már csak időpont kell ;)