ha nem tervezel utast hurcolászni, akkor a hátsó ülésre felpattintasz egy pici táskát, aztán kalap-kabát... (adatlapomon van 1 kép róla)
én a hátizsáktól megőrülnék, az fix
Sziaztok!
Több szem többet lát alapon megnéznétek nekem ezeket a képeket, hátha láttok rajta valamit, ami miatt nem szabad megvenni. (1.1-1.2 millbe fájna).
Meg hova lehet betenni égőkészletet, elsősegélydobozt meg a gyári szerszámokat, ha a hátsó ülés alatti részen ott a dob. Vagy marad megint a hátizsákozás?
Előfordulhat, hogy vezérmű lánc vagy a főtengely, nekem is ez volt a problémám, majd a szerelő megnézte mind a kettőt és a főtengelyemet dobta ki a "pénznyelőgép" 120 lett a vége ; a tanácsom, egy jó és megbízható szerelővel nézesd meg!
az ember most Olaszországban van, szerdán lesz megint, akkor lesz pontos válasz (elvileg).. ha megfelel... a csomag így is, úgy is júl. 18-án érkezik haza... (benne a bukómmal... )
nézd, én egy nagyon toleráns ember vagyok , és szerintem az a jó, ha minél többféle ember él a földön.. bőrszínre, származásra, vallásra való tekintet nélkül... szóval felőlem abban hiszel, amiben akarsz!
Háát, ennek több oka is lehet.
Először is az olaj. Mikor volt cserélve?
Másik az olajszűrő, ha nem az előírt/valami gagyi, akkor az is lehet.
Esetleg még szelephézag.
De gondolkodtam már valami kis méretű tanktáskában is, ami mágneses vagy az hülyeség?