Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is kezdőnek számítok a 2:40es időmmel...
Egyébként ezeken az esteken kevesebb a baleset (az eddigi tapasztalatok szerint), mint a vasárnap esti, vagy egyéb nyiltnapokon.
kezdők mehetnek, csak letolják őket a pályáról egy hatalmas buldózerrel, de Leo vágj bele nyugodtan
A pályaeste a Hringen kerül megszervezésre, áprilistól szeptemberig, minden hónapban 1 tuti, tavasszal több is. Bárki jöhet (előzetes regisztráció után) és természetesen fizetős. A létszám limitált és jöhetnek kezdők is (azért a motorkezelés már legyen biztos).
Hamarosan megírom a részleteket is, az első időpont április közepe, még ráértek készülődni.
sportriporter vagy, média alkalmazott...média sztár?
mi az a pálya est és mikor lesz és fizetős-e és ha igen akkor mennyibe fáj?

...kb most ennyi kérdés jutott eszembe

ja és kezdők mehetnek oda vagy azok letolják az útról? vagy van kezdő csoport?
daVeFR ! A design-n kivül csak néhány dolgot emlitenék, csuszó kuplung ami hasznos lehet annak aki tapasztalt pályázó.. ja igen az elektronika amikor sebességet váltasz a gázt nem kell visszaengedned ugy rendesen...ahogy szoktuk.. mert az elektronika "elvesz" két ütemet kb egy ezred másodpercre amit te nem is észlelsz...aztán van még egy két "méz" ... A menet teljesitményekről még nem tudok kompetensen nyilatkoni mert csak egy kört mentem a bemutató darabbal...

Ezt gondolom láttátok.. és ez nem promociós duma volt amit mond a felvételen
Talma 2008 1000 RR
Tök egészséges vagyok.

Csak a munkám nem napi 8 órás. Majd holnap reggel 9től este fél10ig leszek, de az sem megszakadós, szerencsére. Ilyen az élet. Múlt vasárnap este 7től hajnali 1ig voltam, mert a hülye Lakers nem volt képes győzni a rendes játékidőben...
mé vagy otthon? tápos vagy?
Már aki.
Én speciel ma sem dolgozom. Hétfőn sem dolgoztam és a hétvégém is szabad lesz.
A baj csak az, hogy ez most van így és nem nyáron, mikor legalább motorozni lehetne. Mert ugye a reggeli -3 fok minden, csak nem alkalmas motorozásra.
Így most itthon ülök, még pizsamában, teát kortyolgatok, rendezgettem a befizetendő csekkjeimet és ha lesz hozzá erőm, lemegyek a garázsba és legalább a robogómat lepucolom, üzembehelyezem. Talán még a CBR-t is, de az lehet, hogy szombatig még várhat. És lélekben készülök a motorkiállításra, meg lassan indulnak a pályaestjeink is. Remélem sokatokkal találkozunk majd a ringen.
nekem is volt már 5 ügyfelem ma, de az édeskevésnek számít...

itt keresek menedéket az unalom elől

meg itt is szoktam még --
http://forum.index.hu/Article/...

...ez mindig felvidít
hébe-hóba dolgozni is szoktunk ám
...de úgy látom itt sincs pörgés

ha kinézek a bazi üveg "falakon", akkor látom a tiszta égboltot kékellni a napsütésben, de tudom hogy valójában qrva hideg van és milyen jó hogy itt űlök a szalonban

nemsoká kapok ingyen kapuccsínót ...bedöglött a kávégép és mivel nincs most pörgés, ráérek tesztelni a feljavított "turmixgépet"...
neeem, nincs is forgalom most a CBR Club-ban
deszép motor !

600-asban kérekszépen egyet
menekülsz, gyáva?
Erről nekem az a sztori ugrott be, hogy egy nyári edzőtáborban a büfés lányát akarta nagyon elhívni estére az egyik edzőtársam. Engem, a legbizalomgerjesztőbb haverját vitte magával ehhez a projekthez. A csaj benne is volt, de igazándiból zsenge kora miatt az anyukát kellett inkább "puhítani". Nem kis munkával elértük, hogy már épp el is engedte volna, amikor befutott a humorzsák edzőnk és közölte, hogy "Nyugodtan engedje el a lányt a fiúkkal, Ági néni! 11-re garantáltan ágyban lesz!" No, aznap nem volt randi...

Alex! Engem is érdekel, hogy a 2007-es Blade után milyen megfontolásból vettél ideit. Őszintén szólva még én sem barátkoztam meg az új design-nal, de lehet, hogy valakinek ez tetszik jobban, illetve annyival jobb?
Nekem ez a non-plus ultra: (persze nem lenne kifogásom egy 2008-as Blade ellen sem )
morgen itt is

a "club" már tele van piroskapszulás emberekkel, inkább ide jöttem

Jó reggel kolléga! Csak nem belógatja a tűzbe a pengét
jájjjjjj ...na EZ AZ RR
valahogy nem bírok kibékülni az újjal... mondjuk nekem nem is kell ...de majd megsasolom Alexét élőben...

Dzsííí, viszel egy kööööört?
Reggelt!
Reggelt
mindig ezt csinálom fél 1 előtt nem nagyon sikerül ágyba kerülni, aztán fél 6 után már kelés van nem érek rá aludni, na
heeehee hogy te meddig fent vagy nem tudsz majd felkelni....
azé" ennyire nem rossz a helyzet
Már mindenki alszik ? Vagy a dobozt bámuljátok?