Én is kezdőnek számítok a 2:40es időmmel...
Egyébként ezeken az esteken kevesebb a baleset (az eddigi tapasztalatok szerint), mint a vasárnap esti, vagy egyéb nyiltnapokon.
A pályaeste a Hringen kerül megszervezésre, áprilistól szeptemberig, minden hónapban 1 tuti, tavasszal több is. Bárki jöhet (előzetes regisztráció után) és természetesen fizetős. A létszám limitált és jöhetnek kezdők is (azért a motorkezelés már legyen biztos).
Hamarosan megírom a részleteket is, az első időpont április közepe, még ráértek készülődni.
daVeFR ! A design-n kivül csak néhány dolgot emlitenék, csuszó kuplung ami hasznos lehet annak aki tapasztalt pályázó.. ja igen az elektronika amikor sebességet váltasz a gázt nem kell visszaengedned ugy rendesen...ahogy szoktuk.. mert az elektronika "elvesz" két ütemet kb egy ezred másodpercre amit te nem is észlelsz...aztán van még egy két "méz" ... A menet teljesitményekről még nem tudok kompetensen nyilatkoni mert csak egy kört mentem a bemutató darabbal...
Ezt gondolom láttátok.. és ez nem promociós duma volt amit mond a felvételen Talma 2008 1000 RR
Csak a munkám nem napi 8 órás. Majd holnap reggel 9től este fél10ig leszek, de az sem megszakadós, szerencsére. Ilyen az élet. Múlt vasárnap este 7től hajnali 1ig voltam, mert a hülye Lakers nem volt képes győzni a rendes játékidőben...
Már aki.
Én speciel ma sem dolgozom. Hétfőn sem dolgoztam és a hétvégém is szabad lesz.
A baj csak az, hogy ez most van így és nem nyáron, mikor legalább motorozni lehetne. Mert ugye a reggeli -3 fok minden, csak nem alkalmas motorozásra.
Így most itthon ülök, még pizsamában, teát kortyolgatok, rendezgettem a befizetendő csekkjeimet és ha lesz hozzá erőm, lemegyek a garázsba és legalább a robogómat lepucolom, üzembehelyezem. Talán még a CBR-t is, de az lehet, hogy szombatig még várhat. És lélekben készülök a motorkiállításra, meg lassan indulnak a pályaestjeink is. Remélem sokatokkal találkozunk majd a ringen.
ha kinézek a bazi üveg "falakon", akkor látom a tiszta égboltot kékellni a napsütésben, de tudom hogy valójában qrva hideg van és milyen jó hogy itt űlök a szalonban
nemsoká kapok ingyen kapuccsínót ...bedöglött a kávégép és mivel nincs most pörgés, ráérek tesztelni a feljavított "turmixgépet"...
Erről nekem az a sztori ugrott be, hogy egy nyári edzőtáborban a büfés lányát akarta nagyon elhívni estére az egyik edzőtársam. Engem, a legbizalomgerjesztőbb haverját vitte magával ehhez a projekthez. A csaj benne is volt, de igazándiból zsenge kora miatt az anyukát kellett inkább "puhítani". Nem kis munkával elértük, hogy már épp el is engedte volna, amikor befutott a humorzsák edzőnk és közölte, hogy "Nyugodtan engedje el a lányt a fiúkkal, Ági néni! 11-re garantáltan ágyban lesz!" No, aznap nem volt randi...
Alex! Engem is érdekel, hogy a 2007-es Blade után milyen megfontolásból vettél ideit. Őszintén szólva még én sem barátkoztam meg az új design-nal, de lehet, hogy valakinek ez tetszik jobban, illetve annyival jobb?
Nekem ez a non-plus ultra: (persze nem lenne kifogásom egy 2008-as Blade ellen sem )
Egyébként ezeken az esteken kevesebb a baleset (az eddigi tapasztalatok szerint), mint a vasárnap esti, vagy egyéb nyiltnapokon.