Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondjuk a csizmát még nem döntöttem el milyen legyen de maradok Alpinestars-nál mert azoknak a védelme ér is valamit.....
nem én intézem, de majd megkérdezem több cuccot rendelünk a kereskedőtől, így kicsit lehetett vele egyezkedni, de pontosan nemtom, hogy mi a pontos név, ha megvan, szólok

nekem ilyen kell
Asszem ezt még megveszem tavaszra jó lesz ha nem bőrbe akarok bujni close out a cucc ugyhogy az ár is jóHonda jackie
Nem csak vicces vagy ravasz is ...szóval publikus, hogy honnan lehet olcsón bukót szerezni
Igen alexforgo a név ország uruqvay...
besétálok itt egy üzletbe, belövöm a tökéletes méretet és az alapján adom le a rendelést
felvehetlek skype-on?
Ebben igazad van csak a méretekkel kell óvatosan bánni mert hát az on-line vásárlás ugye mindig lutri.. szóval én mindig alaposan lemérek magamon mindent... az Amcsik néha hanyagok a méret táblázat megadásánál... mondjuk bukónál nincs gond de kesztyű, naci, naci, ott jobban odakell figyelni.

Csak skype-ot használok..
tuti jó lesz, egyik cimborám sajnos már kipróbálta, jól vizsgázott a sisak..
Elég designosak is.. nekem is tetszik
ezzel egyetértünk, én a ruhámnál tapasztaltam meg, hogy mennyire megéri kicsit utánajárni és türelmesen keresgélni ...na ezért jön a bukóm is a messzi távolból, mert még szállítással együtt is okosabban jön ki az összeg, mint itthon

jut eszembe: msn-t használsz? vagy csak skype-ot? szeretnék majd kérdezni valamit, ha nem gond...
neeeeeeeeeeeeeeeeeem, USA-ból érkezik majd (shark)
Én ugy vagyok a ruhával és a kiegészitőkkel hogy az sohasem kidobott pénz főleg a sisak, ruha, protektorokra költött összeg igyekszem a lehetőségeimhez mérten a legjobbat megvenni. A sisak amelyet mevettem itthon 124 ezer forint ennél Én jóval olcsóbban vettem meg...
made in china :)
Nem is a száguldozással volt gond hanem az azutáni sörözés nah ezért nincs kesztyűm
az én bukóm bizony a világ túlsó feléről fog érkezni, de még a belinkeltnél is kedvezőbb áron
nálam is vannak képek
Na látod, ennyire azért nem szabad száguldozni. : )
Igen ..total price...
Reznicsek árulja a gépét ha valakit érdekel egy 954-es akkor nálam lehet megnézni..
2002-es kék fehér.. megkímélt.. stb..
Vazz elhagytam a kesztyűmet :(
Meg persze az okos fiú azért szétnéz itthon is mielőtt a világ túlsó feléről röptet sisakot, mert könnyen rájöhet, hogy ennek a sisaknak már itthon sem annyi az ára, mint 1-2 éve.
Huhh, köszi! Egyelőre nem sürgős, sőt. Az elkövetkező hetekben elég jelentős fordulatokat hozhat az életem... Ha ezen/ezeken túl vagyok, akkor foglalkozhatok a motoros dolgokkal.
Örülök, hogy belinkelted az oldalt. Ha úgy alakul, nézegetni fogom, és lehet, hogy kérek majd segítséget.

Ja, egyébként a feltüntetett ár includes VAT?

Köszi!
A sisak amit átküldtél Size . L. ebben a szinben és méretben, pillanatnyilag nincs raktárom azaz "back order" tehát rendelik a cuccot miután megrendelted kb 2 hét mire szállitják mert ott fogynak a motyók rendesen.... az árát láttad szállitást nem kalkulált ra ez két dolog miatt lehet vagy "free shipping" a termék vagy csak akkor mutatja a szállitást amikor hozzájuk megérkezik a sisak ha UPS Ground-ot választassz az kb 5-6 munkanap mig leér hozzám és 10.90 - USD - ez a leolcsóbb.... a szállitási költsége az államokon belül. Át Budapestre meg megmondom ha érdekel...nem fog fájni:)))
Bocs! Közben elmentem pakolni a tegnapi buli után.

Ez a sityó keltette fel az érdeklődésemet:
http://www.denniskirk.com/jsp/...