Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

abban a kis szerkentyüben.jobb mint az öhlins sokkal
Alex, felvettelek

NEm is láttam még ilyet.
A munkahengere ennek hol van?
édeském, én nem küldtelek át... csak gondoltam, esetleg megismernéd a csapatot, ha jönnél velünk bulizni...
na akkor megyek megyek a cbr-club-ba

innentől a sportmotoron csak videókat fogok nézni...(na persze)
ja nekem a tyukolon volt.
r6-ra is jo ám!
másra is jó?
Nekem a garázsajtóra kéne, h ne csapja neki a szél a kocsi oldalának. Azzal is kompatibilis?
szia jövendőbelim ...de csúnya baleset áldozata lennél...
sziasztok!954 rr hez van egy scotts(amcsi) kormány lengéscsillapitom. de másra is jo ha kell 70000-ért szoljatok.22 állitási fokozattal
Leo,
én a pálinkát ajánlom inkább!
Hajrá Te!
valamire én is jó vagyok
az igazi CBR Club odaát van, mivel az a saját oldalunk, innen nőtte ki magát, de a regisztrált tagság, bulik, meg miegymás ott van
helyes, gratulálok, randizunk? (részleteket skype-on )
hát ezek a cébéerek úgy mönnek, mint a rakette-mi csáje?
...hát, babám, ha kicsit meg akarod sasolni a becses zártosztály bentlakó vendégeit, javaslom a chat topikot elsőre...
"ÓÓÓóóó te kis humorzsák " Ezt neked akartam, aztán korábban saját magamnak küldtem el bakker meghülyítesz
tyűűűű ! mit találtam itt, vááá!

http://youtube.com/watch?v=pFX...

ez egy tavalyi videó, én csináltam két idióta cimbimről
Salgótarján, 2007-es VW találkozó előtti napon lazultunk, söröztünk...és voltak ilyen megmozdulások

régebben nagy VW buzi voltam...vagyis még most is...csak most el van nyomva az autós feeling, nyomul a motor ...van is egy öreg restaurált jettám 82-ből, imádom
Zseby! felmentem a cbr-club fórumra...ott hova érdemes benézni?...mert van vagy 100 topic
te Alex!

először is grat az új mocidhoz! balesetmentest kívánok hozzá!

másodszor, tegyé má fel majd róla képeket, jó? legalább képen hagy láthassak már ilyen gépet

köszi
Pont ma mondott egy viccet kollégám amiben említette, hogy úgy állt a srác cerkája mint a fagyott kutya lába
ÓÓÓóóó te kis humorzsák
Mint a fagyott kutyalába
na ez már most kezd elterelődni "másfelé"

vazelin meg merevség szavak két percen belül?
eccerre a két fórumra nincs időm, megaztán minek írjak kéccer mindent?

Zseby! melyiket ajánlod inkább? ezt a fórumot vagy inkább lovaljak át a clubba?

eccerre már sok