Igen, megrendeltem és kifizettem kártyával és a kinti cimemre kértem a shipping-et. Sok cég van amelyik szállit
az Egyesült Allamokon kivülre is, ezt shipping info linkjére kattintva tudod megnézni. Ez a cég azért jó mert megengedi a "different shipping adress.t" azaz Európai a bank kártyával fizetsz viszont Amerikai szállitási cimet jelölsz meg. Bár ez engem nem érint mert van Amerikai kártyám, szoktam vásárolni haveroknak .....kiszállitják kint hozzám és ott Miamiban feldobom a gépre, ha hozzám megérkezik a cucc az következő héten Csütörtökön itt van Budapesten. Kivétel ha a terméknél megjelölik hogy "back order" azaz nincs raktáron tehát Ök is megrendelik. Az USA-n belüli szállitási költség nem drága ezt a termék kifizetésénél tudod kiválasztani hogy hogyan kéred pl: UPS,FEDEX,USPS...stb overnight 5 napos stb ....a küldeményt mikor feladják küldenek tracking number-t tehát tudod követni percre pontosan hol jár a küldeményed....huuuhh remélem nem voltam hosszú....
Alex! Te ezt megrendelted és fizettél, mint a katonatiszt (hogy az angol miért az "orrán keresztül fizet" ilyenkor azt sosem értem ) a shipment-ért, vagy a munkád miatt meg tudod oldani egyszerűbben is?
Találtam ezen az oldalon egy sisakot elb...ott jó áron.
merrefelé van a rezidenciád? csak mert úgy könnyebb "alkalmi partnert" találni a guruláshoz, ha tudjuk... tényleg dobhatnál pár infót meg képet magadról az adatlapra...
Köszönöm, a régi vasat eledtam de jövőhéten veszem át a 2008- RR-t. Örülök hogy megtaláltam ezt a klubbot mert egyedül nem szeretek motorozni, azt a kevés időt ami rendelkezésemre áll mint szabad idő inkább valami közös gurulással ütném el.
- Nézegettem itthon a ruha, csizma, stb.. árakat elég horror. Kintről rendeltem valakinek REPSOL bőr jackie-t 350. - USD volt itt pedig 130 ezret akartak érte kérni.. hmmm
...de ha a saját weboldalra gondolsz, akkor csak regelj be a fórumra (link az adatlapomon)... az új oldal fejlesztés alatt, ott már több minden lesz és más értelmet fog nyerni a tagság, addig meg egy jó kis csapat tagja lehetsz
Egyszer spóroltam a fékbetéttel.. gondoltam mielőtt cserélem megyek egy utolsót.. kicsit többe került a perec..
+ a hátprotit is ajánlom én 3 napig alig kaptam levegőt....
te tudod, mit vállalsz és mit nem... de elgondolkodtató, amikor egy fejfán a saját korodat látod...
legalább azt tedd meg, ami tőled telik... a többi úgysem rajtad múlik
az Egyesült Allamokon kivülre is, ezt shipping info linkjére kattintva tudod megnézni. Ez a cég azért jó mert megengedi a "different shipping adress.t" azaz Európai a bank kártyával fizetsz viszont Amerikai szállitási cimet jelölsz meg. Bár ez engem nem érint mert van Amerikai kártyám, szoktam vásárolni haveroknak .....kiszállitják kint hozzám és ott Miamiban feldobom a gépre, ha hozzám megérkezik a cucc az következő héten Csütörtökön itt van Budapesten. Kivétel ha a terméknél megjelölik hogy "back order" azaz nincs raktáron tehát Ök is megrendelik. Az USA-n belüli szállitási költség nem drága ezt a termék kifizetésénél tudod kiválasztani hogy hogyan kéred pl: UPS,FEDEX,USPS...stb overnight 5 napos stb ....a küldeményt mikor feladják küldenek tracking number-t tehát tudod követni percre pontosan hol jár a küldeményed....huuuhh remélem nem voltam hosszú....
nem jött be
Szállítás szempontjából nem mindegy, hogy kabát, vagy sisak? Van ott a Dennis Kirk bácsinál minden földi jó. Pl. sisak (meg repsol jackie)
Találtam ezen az oldalon egy sisakot elb...ott jó áron.
REPSOL JACKIE
itt
Vagy innen....
- Nézegettem itthon a ruha, csizma, stb.. árakat elég horror. Kintről rendeltem valakinek REPSOL bőr jackie-t 350. - USD volt itt pedig 130 ezret akartak érte kérni.. hmmm
...de ha a saját weboldalra gondolsz, akkor csak regelj be a fórumra (link az adatlapomon)... az új oldal fejlesztés alatt, ott már több minden lesz és más értelmet fog nyerni a tagság, addig meg egy jó kis csapat tagja lehetsz
szegénykém, kaptál rendesen, de legalább láthatod, hogy aggódunk érted és féltünk
+ a hátprotit is ajánlom én 3 napig alig kaptam levegőt....
legalább azt tedd meg, ami tőled telik... a többi úgysem rajtad múlik