Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na megvan a termék linkje?
Lökd át a linket....
Igen, megrendeltem és kifizettem kártyával és a kinti cimemre kértem a shipping-et. Sok cég van amelyik szállit
az Egyesült Allamokon kivülre is, ezt shipping info linkjére kattintva tudod megnézni. Ez a cég azért jó mert megengedi a "different shipping adress.t" azaz Európai a bank kártyával fizetsz viszont Amerikai szállitási cimet jelölsz meg. Bár ez engem nem érint mert van Amerikai kártyám, szoktam vásárolni haveroknak .....kiszállitják kint hozzám és ott Miamiban feldobom a gépre, ha hozzám megérkezik a cucc az következő héten Csütörtökön itt van Budapesten. Kivétel ha a terméknél megjelölik hogy "back order" azaz nincs raktáron tehát Ök is megrendelik. Az USA-n belüli szállitási költség nem drága ezt a termék kifizetésénél tudod kiválasztani hogy hogyan kéred pl: UPS,FEDEX,USPS...stb overnight 5 napos stb ....a küldeményt mikor feladják küldenek tracking number-t tehát tudod követni percre pontosan hol jár a küldeményed....huuuhh remélem nem voltam hosszú....
igen, köszi, humorizálni próbáltam
nem jött be

Szállítás szempontjából nem mindegy, hogy kabát, vagy sisak? Van ott a Dennis Kirk bácsinál minden földi jó. Pl. sisak (meg repsol jackie)
dave, ez egy repsol kabát
Alex! Te ezt megrendelted és fizettél, mint a katonatiszt (hogy az angol miért az "orrán keresztül fizet" ilyenkor azt sosem értem ) a shipment-ért, vagy a munkád miatt meg tudod oldani egyszerűbben is?
Találtam ezen az oldalon egy sisakot elb...ott jó áron.
A jackie-t is innen vettem
REPSOL JACKIE
Neeeem:)))
itt találtad a nacit is?
Visszatérve egy pillanatig a ruhák,felszerelések, témára Én innen szoktam vásárolni......

itt

Vagy innen....
bocsi
neeeeeeeeeem karmoltam én , szeretem, ha valaki hülye
Igen nem áll messze tőlem 1-2 örültség, bár nem vagyok "stylist" tudtam hogy sokan karmolják majd:))))
szép a nacid
Feltöltöttem amit ezen a gépen találtam... az nem sok motoros képek az asztali gépemen vannak sajna..
hopsz, akkor máris tudok neked pár "tématársat" repkedés terén
Szia, én Budapesten lakom. Amikor itthon vagyok.. a munkám miatt jövök megyek. Pilóta vagyok.
merrefelé van a rezidenciád? csak mert úgy könnyebb "alkalmi partnert" találni a guruláshoz, ha tudjuk... tényleg dobhatnál pár infót meg képet magadról az adatlapra...
Köszönöm, a régi vasat eledtam de jövőhéten veszem át a 2008- RR-t. Örülök hogy megtaláltam ezt a klubbot mert egyedül nem szeretek motorozni, azt a kevés időt ami rendelkezésemre áll mint szabad idő inkább valami közös gurulással ütném el.

- Nézegettem itthon a ruha, csizma, stb.. árakat elég horror. Kintről rendeltem valakinek REPSOL bőr jackie-t 350. - USD volt itt pedig 130 ezret akartak érte kérni.. hmmm
kitölti az adatlapját

...de ha a saját weboldalra gondolsz, akkor csak regelj be a fórumra (link az adatlapomon)... az új oldal fejlesztés alatt, ott már több minden lesz és más értelmet fog nyerni a tagság, addig meg egy jó kis csapat tagja lehetsz
Sziasztok! Szeretném megkérdezni hogy lehet nálatok az ember klubtag?
na, tuto, van még kérdésed?
szegénykém, kaptál rendesen, de legalább láthatod, hogy aggódunk érted és féltünk
Egyszer spóroltam a fékbetéttel.. gondoltam mielőtt cserélem megyek egy utolsót.. kicsit többe került a perec..
+ a hátprotit is ajánlom én 3 napig alig kaptam levegőt....
te tudod, mit vállalsz és mit nem... de elgondolkodtató, amikor egy fejfán a saját korodat látod...
legalább azt tedd meg, ami tőled telik... a többi úgysem rajtad múlik