Köszi, találtam mindenféle motorra valót, az enyémhez ugyan még nem, de szerintem fel fog tűnni elöbb-utóbb mert van választék...várok. Úgy tűnik nem is olyan reménytelen!
Majd nézegetem őket sorba mindig...
én túl nagy tapasztalattal motorok terén még nem rendelkezem, de az autókból kiindulva azt tudom tanácsolni, hogy az olaj, olajszűrőt mindenképp cseréld le...meg a gumit sem ártana...nehogy zakózz egyet
Sziasztok,
huh de regen jartam erre fele...............
Van egy eleg nagy gondom.A cb600f4i motoromban lassan 12000-nel jar kovetkezik a nagy szerviz.
Nem vart kiadasok miatt anyagi gondjaim vannak.Elkezdtem arajanlatot ra kerni.
18k munkadijat + nemtudni mennyi anyagdijat kernek ra.Gumit is cserelni kell
Nem tudom hog mi legyen most a mocival.Varjak amig lesz megint penzem ugy nem lesz semmi baja amig ott all ugy a garazsban?Sajna ezt nehezen fogom megallni ha beut a joido.
elore is koszi
Köszi Zseby megyek is gatyót varratni..
Majd nézegetem őket sorba mindig...
én túl nagy tapasztalattal motorok terén még nem rendelkezem, de az autókból kiindulva azt tudom tanácsolni, hogy az olaj, olajszűrőt mindenképp cseréld le...meg a gumit sem ártana...nehogy zakózz egyet
az olaj a lelke minden motornak
huh de regen jartam erre fele...............
Van egy eleg nagy gondom.A cb600f4i motoromban lassan 12000-nel jar kovetkezik a nagy szerviz.
Nem vart kiadasok miatt anyagi gondjaim vannak.Elkezdtem arajanlatot ra kerni.
18k munkadijat + nemtudni mennyi anyagdijat kernek ra.Gumit is cserelni kell
Nem tudom hog mi legyen most a mocival.Varjak amig lesz megint penzem ugy nem lesz semmi baja amig ott all ugy a garazsban?Sajna ezt nehezen fogom megallni ha beut a joido.
elore is koszi
(zseby6 )