Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az estek díjai a tagságid mértékétől függenek, 2 óra önfeledt motorozást kapsz cserébe, mindenféle időkorlát, vagy csoportbeosztás nélkül. Ha nem lépsz be az egyesületbe, akkor 12ezer/alkalom, ha az alap (5ezer) tagdíjat fizeted 11ezer, ha megveszek a pályacsomagot (+15ezer), akkor csak 8ezer. És jelen állás szerint 10 este biztos, lehet számolgatni, ha mind a 10re kijössz, megéri a 20ezres tagsági bőven. Persze neked Debrecenből macerás, mert fel is kell jönnöd, meg vhol aludni kell Pesten, vagy mehetsz vissza este.

És ne félj, én pl. szinte mindegyik esten tervezem, hogy kint leszek, motorozni talán az első 2-3 alkalommal még nem fogok, de ez időjárásfüggő nagyban.
...harapás nyomok

ez ijesztően hangzik...ez amfféle kicsi a bors de erős alapon nyugszik?
bocs, téves
nem telefon, mit szólsz bele?
kaptam egy e-mailt:

U.i.: Meli üzeni, hogy tegnap "leügyezte" a barátodat nadrágügyileg!
ha ismernéd, most harapásnyomok díszítenének
szerintem te sok emberrel lehetsz így...velem is teljesen rendes és közvetlen vagy, pedig még sose találkoztunk...amúgy ez jó dolog, mert egy klub találkozón legalább majd oda tud menni valakihez az ember, hogy heló ez meg ez vagyok...bla bla
nem pedig ott kovályog majd a sok bőregér között és azt se tudja hogy ki kicsoda

napersze én ilyenek miatt nem aggódom, mert általában feltalálom magam egy társaságban, de sose lehet tudni...az első találkozások mindig érdekesek
nem ismer személyesen
parancsolsz
...és ehhez tedd hozzá, hogy a Bakondi még nem is tudja igazán, hogy miről beszél
hogy NE rúgnál bele ...asszem így jobb
akkor te egy vérszívó lényke vagy?

akkor ezé" vagy te az ördög műve
szinte mindig kint tipródik a csapat egy része, szerintem nem tudnál úgy elmenni egy pályanapra, hogy rúgnál bele legalább 2-3 CBR Clubosba...
amúgy ha lesz rá pénzem és mennek ismerősök is (vagy ti), akkor biztos befizetek egy ilyenre
leteszem a hajam ...a piros bogyó, mi?

akkor asszem már megint félreértettelek ...tudod hogy én komolyan veszek mindent
bakki, azt kéred a haltól, hogy éljen a szárazföldön
ártalmatlan lény vagyok, csak selejtes
asszongya, a sisakja nagyobb, a feje nagyobb...stb., hát ez jó

valóban nagy vagyok, de csak magasságra(192)...egyenlőre

edzek keményem, amennyire időm engedi (heti 3x), de nem használok adalék anyagokat tehát hirtelen változások nem várhatok a jövőben...nem fogok lezúzni senkit, nem az a fajta vagyok

a vérszívás ettől még nem engedélyezett....hölgyeknek sem Miss Zseby!
nem tolnak le sehonnan, csak hülyültem... ...leteszem a hajam az asztalra, ha nem akarod érteni, amit írok
egy pályanap tavaly 15-16 körül mozgott... ha nem hazudok... gondolom, egy este akkor kevesebb... (iszonyat bölcs és logikus vagyok )
nem is igaz, én nem bírom az ilyesmit

az én kis öregecske paripámat ne tolja le senki, akkor inkább megyek kisebb-gagyibb helyekre először

amúgy is van egy sanda gyanúm, hogy ez a H.ringes rendezvényesdi nem a szűkpénztárcájú fiatal mocisoknak van tervezve

kevesebb az ilyeneken a baleset ...mér? amúgy sok baleset van a nyíltnapokon?
A sisakja nagyobb (a képeken) tehát a feje is az,és ha a feje nagyobb,akkor a teste is az....tiszta logika(tehát nem vagyok bu...zi. )
nyúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúl
Ááááá,no é" nem! Hátha erősebb,mint én.
tudom, okosztojász ...és tudom, milyen egy pályanap, de azé Leo vérét szívhatom? inkább szállj be te is, jól bírja
Mindenki volt valamikor kezdő!