és azontúl hogy nyikorog, lehet még más baja ...kopás? ilyenek?
csak azé kérdem, mert én annyira nem érzem ezt a pempőcölést...
múltkor is írtátok hogy ilyen bőrápoló meg olyan vazelin meg mittomén milyen csirízes vackok
motorozni akarok vazeee, ez a sok körítés nekem csak elveszi a kedvem a bringától.
meg nekem van egy olyan érzésem is, hogy ez a sok extra izé nem két fillérbe kerül ...ugyi?
évente olaj, olajszűrő meg levegőszűrő csere, néha megköpködöm a láncot meg elviszem átvizsgálásokra és ennyi...részemről
DE! ezzel nem azt akarom mondani, hogy amit ti csináltok az felesleges vagy hülyeség...csak nekem ez már sok...felpattanok a mocira és megyek vele...ezért is vettem Hondát, mert tudom hogy az nem kényes motor
ezér van japán autóm is ...na jó, az félig ámerikai
amúgy értitek, hogy nagyjából mit akartam itt most éreztetni? vagy közölni?
mondjuk hébe-hóba megnyikkanni... de hát nem kötelező, csak gondoltam, motivállak
eleinte majorsnek is fura volt, aztán hogy odaette a rosszseb, teljesen a nyakunkon maradt...
Nekem ez az smx plus van feketében, kényelmes, jól védi a bokát. Egy gond van vele, hogy a külső műanyag merevítőket, ha nem fújkálod szilikonnal akkor elkezdenek nyikorogni, mert súrlódnak egymáson. A Sidinél ezt kivédték ott más rendszerű a merevítés.
Nekem is Alpinestars van tényleg jó. Védelem szempontjából nagyon jó még a Sidi és a Puma....bokánál jó erősek, nem engedik hajlani és kényelmesek is barátaim elmondása alapján.
csak azé kérdem, mert én annyira nem érzem ezt a pempőcölést...
múltkor is írtátok hogy ilyen bőrápoló meg olyan vazelin meg mittomén milyen csirízes vackok
motorozni akarok vazeee, ez a sok körítés nekem csak elveszi a kedvem a bringától.
meg nekem van egy olyan érzésem is, hogy ez a sok extra izé nem két fillérbe kerül ...ugyi?
évente olaj, olajszűrő meg levegőszűrő csere, néha megköpködöm a láncot meg elviszem átvizsgálásokra és ennyi...részemről
DE! ezzel nem azt akarom mondani, hogy amit ti csináltok az felesleges vagy hülyeség...csak nekem ez már sok...felpattanok a mocira és megyek vele...ezért is vettem Hondát, mert tudom hogy az nem kényes motor
ezér van japán autóm is ...na jó, az félig ámerikai
amúgy értitek, hogy nagyjából mit akartam itt most éreztetni? vagy közölni?
eleinte majorsnek is fura volt, aztán hogy odaette a rosszseb, teljesen a nyakunkon maradt...
majors:
szeretem a military cuccokat és mindent, aminek köze van az ámerikai hadviseléshez, morál meg ilyenek ...ezért van a kupak séró is.
...amúgy a fel-alá gixxerektől én is sírnék...
ma elég sok tennivalóm volt ...csak mostanra lett egy kis időm, de már meg lejár a munkaidőm
látom termeltétek a kommenteket rendesen...bukók, csizmák, dzsekik ...és mostmár van egy ámerikai "topgun"-unk is -- üdv Alex
itt húzzák két gixxernek fel-alá a 33-as kivezetőn....az asztalomtól kb. 30 méterre az üvegen túl
na lépek is mert megyek sérót vágatni, aztán meg kondizni is kéne még
ciao
what kind of autó?