Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen mivel mai napon vásároltam....
és azontúl hogy nyikorog, lehet még más baja ...kopás? ilyenek?

csak azé kérdem, mert én annyira nem érzem ezt a pempőcölést...
múltkor is írtátok hogy ilyen bőrápoló meg olyan vazelin meg mittomén milyen csirízes vackok
motorozni akarok vazeee, ez a sok körítés nekem csak elveszi a kedvem a bringától.

meg nekem van egy olyan érzésem is, hogy ez a sok extra izé nem két fillérbe kerül ...ugyi?

évente olaj, olajszűrő meg levegőszűrő csere, néha megköpködöm a láncot meg elviszem átvizsgálásokra és ennyi...részemről

DE! ezzel nem azt akarom mondani, hogy amit ti csináltok az felesleges vagy hülyeség...csak nekem ez már sok...felpattanok a mocira és megyek vele...ezért is vettem Hondát, mert tudom hogy az nem kényes motor
ezér van japán autóm is ...na jó, az félig ámerikai

amúgy értitek, hogy nagyjából mit akartam itt most éreztetni? vagy közölni?
én tudom, hogy motoros fórum, meg minden, de borzasztó, milyen merevek vagytok...
nekem meg a vazelin
Az sem rosz, én is próbáltam , de nekem a szilikon jobban bevált.
A SIDI-k útmutatójában is említik a WD40 nevű csodaszer alkalmazását.
mondjuk hébe-hóba megnyikkanni... de hát nem kötelező, csak gondoltam, motivállak
eleinte majorsnek is fura volt, aztán hogy odaette a rosszseb, teljesen a nyakunkon maradt...

majors:
már kupak vagyok és túléltem ...bár a végén pengével körbehúzta a tarkóm alját és egy kicsit kikezdte a finom kis bőröcskémet két ponton

szeretem a military cuccokat és mindent, aminek köze van az ámerikai hadviseléshez, morál meg ilyenek ...ezért van a kupak séró is.
egészen pontosan milyen aktiválásra gondolsz kedves Zseby?
Nekem ez az smx plus van feketében, kényelmes, jól védi a bokát. Egy gond van vele, hogy a külső műanyag merevítőket, ha nem fújkálod szilikonnal akkor elkezdenek nyikorogni, mert súrlódnak egymáson. A Sidinél ezt kivédték ott más rendszerű a merevítés.
figyi, Alex, 2008-as 1000RR-hez neked "van közöd"?
szerintem későn szóltál
Ovatosan az ollóval
akartam kérdezni, hogy odahaza (CBR Club) miért nem aktiválod magad?

...amúgy a fel-alá gixxerektől én is sírnék...
na sziasztok!

ma elég sok tennivalóm volt ...csak mostanra lett egy kis időm, de már meg lejár a munkaidőm

látom termeltétek a kommenteket rendesen...bukók, csizmák, dzsekik ...és mostmár van egy ámerikai "topgun"-unk is -- üdv Alex

itt húzzák két gixxernek fel-alá a 33-as kivezetőn....az asztalomtól kb. 30 méterre az üvegen túl

na lépek is mert megyek sérót vágatni, aztán meg kondizni is kéne még

ciao
eltűnt Dzsííííí ...ez az ördög műve lehet csak...
73" Buick Riviera Boattail 455 c.u.i. feldobok képet a személyesbe
jajjj, te szegény, majd elmorzsolok egy könnycseppet
what kind of autó?
Aha hosszú volt az éjszaka...autót poliroztam viszem fotózásra...
most keltél fel?
Jó reggelt "kicsit" elaludtam....
Még ezeken gondolkozom ...egy Osztrák kollégának is veszeke egyet innen csak még Én nem tudtam dönteni milyen legyen ezek közül....Apinestars
Köszi.
Nekem is Alpinestars van tényleg jó. Védelem szempontjából nagyon jó még a Sidi és a Puma....bokánál jó erősek, nem engedik hajlani és kényelmesek is barátaim elmondása alapján.