Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valóban sokat kockáztatok (nem csak a motoron, az élet minden terén), és a pénz nem lehet akadálya a biztonságnak. Idén már 3x tankoltam...
ha tudod, de ennek ellenére csinálod, attól csak még rosszabb... szerintem... értsd meg, sosem tudhatod, hogy mikor lesz baj... nem éri meg a kockázatot! tessék vigyázni magadra! ...és inkább spórolj egy kicsit a benzinpénzen, de utána biztonságosan motorozhatsz, minthogy a védelmed helyett elmotorozod a pénzt, aztán egyszer csak beüt valami...
örökbefogadlak benneteket
Tudom, hogy így nem kellene motorozni, igazatok van, mindenképpen változatatok.
akkor mi most szülők vagyunk?
Ismétlés a tudás anyja! Vagy az apja
lassan már senki nem mer írni semmit, mert duplán lesznek lerohanva
má" megen"
...akkor ehhez azt hiszem, már nem is kell kommentet fűzni

FELSZERELÉS, JÓ EMBER, FELSZERELÉS! Legalább a csizmát vedd meg, és vadássz térdprotektorokat! Mellesleg a térdedet nem csak az eséstől kell védeni, hanem az ízületre is figyelned kell!
Az anyagiakon nem múlhat a biztonságod!
Legalább a farmer-sportcipő párost hagyd el! A farmerban szétmennek az izületeid (kivéve a kánikulát), a sportcipőt meg már tapasztaltad. A legolcsóbb csizmák már 18-20ezerért elérhetók, de pl. az AXO Primato most csak 25ezer. És bármilyen cordura nadrág is jobb a farmernél...
Fáziskéséssel válaszolok, mert éjjel meló, utána kicsi pihi.... Tehát köszi a segítséget, miután anyagilag sikerül megerősödnöm, mindenképpen fejlesztem a ruhatáram. Jelenleg egy olcsóbb protektoros kabátba, kesztyü, farmer, meg sportcipőben gurulok. Az első borulásnál a kabát, kesztyű szuperül megvédett, a cipő kettészakadt + bokámon egy nagy seb, 3 hét sántikálás.....
Neoooo! Nagyon boldog születésnapot!
...amikor végre nekiállok és megszervezem A héten lefixáljuk a ház tulajdonosával, hogy mikor mehetünk és hamarosan felkerül majd a fórumra, lesz saját topikja, majd figyeld
amúgy mikor lesz?
dehogynem nem vagy te nyúúúúúl
húúú, egy órácskára mentem el és ti máris gerjedtek

mélyvíz ?...ne riogass Miss Zseby mert a végén még nem merek elmenni a CBR-es talira
az első MÉG NEM, a második MÁR NEM
Bárcsak inkább már motoroznánk, mint az ördögöt beszélnénk beléd!
majd jön Dzsíííí és megaszondja, hogy "Zseby maga az ördög"
Mivanmivanmivan? Az ördög bújt beléd, hallod-e?
hú, de jól megmondtam
...vagy te
Úristen, péntek este nem érted a viccet már?

összezavartál