Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeintem 150 körül vannak már jobb minőségüek ...kérdés mennyit vagy hajlandó áldozni a saját testi épségedre rendkivül szubjektiv dolog, sajnos azt kell mondanom hogy sokan semennyit sem....
Én Spyke-t vettem kétrészest, kérdés az hogy mennyit vagy hajlandó rá áldozni, vagy mennyit tudsz?
Szerbusztok!

Nekem mondjuk Spidi kesztyűm van és szeretem :)
Nézegettem más kesztyűket is kengurubőrből, meg különböző márkákat! Felpróbáltam a Spidi kesztyűt és jól ézeztem benne mindent ,nem olyan vastag a bőr a tenyerednél és haverjaim mondták h olyat vegyek ami kényelmes és érzek benne mindent :)
Igazuk volt :D
Majd mostanába szeretnék venni ruhát is! :)
Én egyrészbőrruhát szeretnék veninni, de a többiek azt mondják, h a textil éppen elég jóó, és nem is annyira kényelmetlen mint a bőr:D
Ti melyiket ajánljátok?
Kinek melyik típus jött be?
Ebben az évben utcán fogom használni a gépet, de majd jövőre remélem eljutok egy két pályanapra is :D

Jut eszembe, mikor lesznek már túrák? :D
Tudom Zseby, h mit fogsz mondani " nézd meg a CBR Club Fórumját" :D

Motoros üdvözletem
Alex! Nagy fiú vagy, biztos tudod, mit csinálsz, szóval nem belevauzni akarok, de épp kesztyűnél nekem az a tapasztalatom, hogy a múlt héten (ahogy írtam) felpróbáltam legalább 6 különböző fajtát és egyik sem passzolt igazán. Szóval kesztyűt (ami ráadásul fajlagosan nem a legdrágább része a felszerelésnek) lehet, hogy érdemes személyesen próbálva venni.
Kesztyűt löttem idáig 3 párt vásároltam kollégáknak, de magamnak még nem vettem
menjünk shopingolni!
elkísérhetlek?
Daueroltatni is fogok és magasszárú pumában fogom nyomni rikitó zöld fűzővel benne
léleketető vásárolgatás? én megvárom az új frizurát...
kesztyüket nézegetek találtam tök frankókat.....
honda hrc
YO-YO... rendben...
ez jó, de akkor megegyeztünk? megígéred, hogy megígéred?
"stipi - stopi" vágom a dumádat
de akkor szombatra stipi-stopi, megegyeztünk?
Igen megkaptam, elolvastam köszönöm..
Addig is eg kis oktató film:)))
Vadász...
küldtem neked privát üzenetet a "hazai oldalon", majd nézd meg...
meg skype-on is írtam, valamelyiket csak megkapod
Apropó, tegnap volt valami "pezsgés" vagy csak bambultatok a doboz elött?
Holnap reggel 8.00 AM -kor indulok Bécsből, aztán hétközben " ide-oda".... szerintem jövőhéten péntekre itthon leszek, remélem
mikor jössz vissza? szombatra kellenél nekem mindenképp
nagyon csini, gratulálok! jó is a piros-fekete kombináció...
Hétfőn már dolgozok ugyhogy nem leszek ....majd kintröl irogatok...ha lesz időm
meglesem
vááá ...te már megint itt vagy

köszi! rermélem jó szolgálatot fog tenni