Szeintem 150 körül vannak már jobb minőségüek ...kérdés mennyit vagy hajlandó áldozni a saját testi épségedre rendkivül szubjektiv dolog, sajnos azt kell mondanom hogy sokan semennyit sem....
Nekem mondjuk Spidi kesztyűm van és szeretem :)
Nézegettem más kesztyűket is kengurubőrből, meg különböző márkákat! Felpróbáltam a Spidi kesztyűt és jól ézeztem benne mindent ,nem olyan vastag a bőr a tenyerednél és haverjaim mondták h olyat vegyek ami kényelmes és érzek benne mindent :)
Igazuk volt :D
Majd mostanába szeretnék venni ruhát is! :)
Én egyrészbőrruhát szeretnék veninni, de a többiek azt mondják, h a textil éppen elég jóó, és nem is annyira kényelmetlen mint a bőr:D
Ti melyiket ajánljátok?
Kinek melyik típus jött be?
Ebben az évben utcán fogom használni a gépet, de majd jövőre remélem eljutok egy két pályanapra is :D
Jut eszembe, mikor lesznek már túrák? :D
Tudom Zseby, h mit fogsz mondani " nézd meg a CBR Club Fórumját" :D
Alex! Nagy fiú vagy, biztos tudod, mit csinálsz, szóval nem belevauzni akarok, de épp kesztyűnél nekem az a tapasztalatom, hogy a múlt héten (ahogy írtam) felpróbáltam legalább 6 különböző fajtát és egyik sem passzolt igazán. Szóval kesztyűt (ami ráadásul fajlagosan nem a legdrágább része a felszerelésnek) lehet, hogy érdemes személyesen próbálva venni.
Nekem mondjuk Spidi kesztyűm van és szeretem :)
Nézegettem más kesztyűket is kengurubőrből, meg különböző márkákat! Felpróbáltam a Spidi kesztyűt és jól ézeztem benne mindent ,nem olyan vastag a bőr a tenyerednél és haverjaim mondták h olyat vegyek ami kényelmes és érzek benne mindent :)
Igazuk volt :D
Majd mostanába szeretnék venni ruhát is! :)
Én egyrészbőrruhát szeretnék veninni, de a többiek azt mondják, h a textil éppen elég jóó, és nem is annyira kényelmetlen mint a bőr:D
Ti melyiket ajánljátok?
Kinek melyik típus jött be?
Ebben az évben utcán fogom használni a gépet, de majd jövőre remélem eljutok egy két pályanapra is :D
Jut eszembe, mikor lesznek már túrák? :D
Tudom Zseby, h mit fogsz mondani " nézd meg a CBR Club Fórumját" :D
Motoros üdvözletem
honda hrc
Vadász...
meg skype-on is írtam, valamelyiket csak megkapod
köszi! rermélem jó szolgálatot fog tenni