Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vidd be a Hoffer Szűcshöz a Kisfaludy utcába (az emeletre kell menni)
beszéltem barátnémmal, mondta, hogy ha be tudják úgy tenni a gép alá, hogy okés legyen, akkor megcsinálják, ha nem, akkor meg adnak tippet, hogy hova érdemes vinni
megkérdezem
nálad lényegesen idősebb tagok is vannak
Morning!

Tudtok valakit Győrben ajánlani aki meg tudja varni a bőrgatyómat?
sajna elengedte a varrás. :((
Akkor lehet én már túl öreg vagyok ehhez...
neeeeeeeeeem ám, csak hülyülök
más a rendszer, majors is nehezebben szokta meg, most meg nem tudjuk lerázni... változni fog a véleményed, ha megismered a csapatot személyesen... azért ne felejtsd el, hogy ott nem úgy megy, mint itt, hogy van egy raklapnyi ismerős név, de nem tudod, hogy ki kicsoda valójában...
mi egy összeszokott társaság vagyunk, 3 éve együtt nyomjuk, volt már sok buli, túra, babaszületés és sajnos temetés is... ...az igazi "keménymag" tényleg barátokból áll...
Leo például határozottan felvette a ritmust egy este alatt....
Köszi...
(azt hittem szeretsz... )
magánügy
nyugi, jó helyre került, kineveljük a pupákot
Zseby!

Fura, mert én is bereggeltem oda, de valahogy nem nagyon találom ott a helyem, ezért is vagyok inkább itt.
Leo drága barátom!

A motorozás bizony egy költséges dolog, és nem csupán abból áll, hogy húzod a gázt. Ha pont leszarod a lánc, a ruhád, meg egyebek ápolását, gondozását, meglehetősen gyors amortizáción fog keresztül menni a felszerelésed. És mindenhol ki fognak közösíteni a motorosok, ha retkes a vasad, meg büdös a ruhád a bogártetemektől.
Szóval gondolkodj el ezeken, a láncspray, a ruhatisztító nem véletlenül lett feltalálva, ezekkel hosszú életűek lesznek a dolgaid. A Honda sem örökéletű, szereti a törődést. Ráadásul az áraik sem súlyosak: bőrápoló kb 3ezer, WD40 6-700, láncspray 2-3ezer.
És akkor itt még nem beszéltünk egyéb, járulékos felszerelésekről (alsóöltözetek, maszkok, füldugó, sötétplexi, hátizsák, tanktáska, emelők, gumik, stb...
akartam neked írni, hogy ott nem úgy működik, hogy egy topik egy társaság (vagy hasonlóan, mint itt...)
a CBR Club már önmagában egy csapat, és ezért van sok topik, mert tényleg oda írsz, ami éppen érdekel vagy érint... de a csapat összetétele nem változik , csak mindenki máshol aktívabb esetleg... gondolom, nem lep meg, hogy én a chatben leginkább...
Nyugodtan bár ez merőben más vas mint amit eddig kergettem, mielött megrendeltem csak egy teszt körre volt lehetőségem. Igy első körben mit is mondhatmék "2000-től már van élet" nagyon meleg bicikli innen üzenem hangvillás kollégáknak is.
szia látom, már beregeltél hozzánk
a skype-om most kínlódik, mert a titkos proxy behalt, de ha esetleg megkeres az admin a másik oldalon, ne lepődj meg ő a párom, és épp kóstolgatja az új RR-t, meg kéne már rendelni...
rád uszíthatom?
Jó reggelt ...
kérdezd meg Cölöpöt, lehet, hogy ő is megcsinálja
Nézd meg itt Vagy itt link
Az egyik a Német ebay a másik a Brit ezek a legközelebbiek és van még az Amerikai ahol ilyesmire rálelhetsz...
Hátő, igyekeznék elsősorban az országban "maradni" ezügyben...
Meg annyira nem vágom ezeket a külföldi oldalakat...de ha más nem marad, akkor kénytelen leszek. Azt sem tudom, hogy keressem a tankbőrt németül vagy angolul...hogy írhatják?
Na mindegy, megpróbálom, hátha...
Szia ebay-t nézted?
Hy Mindenki!

Szerintetek hol esélyes, hogy a kissé öregecske, de annál szeretnivalóbb 2 körlámpás 900RR-emre találjak tankbőrt? Ahol eddig érdeklődtem (többsége bolt), kis lenéző mosolygás után közölték, hogy "ilyen ÖREG motorral nem foglalkozunk..."
Tőlem már akármilyen színű is lehet, megoldom, csak legyen...vagy esetleg valami olyan szaki, aki foglalkozik ilyesmivel és megvarná nekem esetleg?
Valami tipp?

Köszi.
Löttem egy ilyen slip on -t egy kollégának nincs certifikációja eu-ban ugyhogy üvölteni fog....
yoshimura
Meg ezt....
Itt van ezt ma készitettem a képeket holnap helyezik forgalomba...
Szia Zseby! Nem látlak itt a kontaktjaim között