Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A végén még féltékeny leszek!
igen, tessék?
nocsak, nocsak...
...pedig már nincs sok hátra a szoktatási időszakból, utána mész a mélyvízbe!
amúgy meg a múltkor már megbeszéltük, hogy mi mindig félreértjük egymást

meg én mindig komolyan veszek mindent
vágom...naaa, még szoknom kell
azé" annyira már megismerhettél volna, hogy ne vedd komolyan a hülyüléseimet
nem gondoltam, hogy elkezded megmagyarázni
naaa...az az 5% már igazán semmiség...valamiből nekik is élniük kell
mi is hasonló hajóban utazunk és tudom, hogy az az 5% még a kiadások fedezésére sem mindig elég...pár ezer forintról beszélünk

és mondom, nagyon kedvesek voltak...már akkor is mikor még nem is tudták hogy ki az öregem

még azon is agyalok, hogy oda kéne majd vinni szervízeltetni a gépet
...szóval gyakorlatilag full csókos voltál és még így is akasztanak rajtad?
én például azt nem is tudom hogy az én cuccaim mikori modellek

de biztos nem zsír újak, mert valami rojtos, koszos katalógusból lapoztuk fel őket a yamahás sráccal

amúgy két hete költöztek új szalonba, nagyon nagy a hely és nagyon szép...kedvesek az eladók is....én csak ajánlani tudom őket mindenkinek...márkától függetlenül
és a szervízük is helyben van

az már csak plussz ráadás, hogy faterom még középiskolás korából ismeri a tulajt, így volt lehetőség egy kis kedvezményre is vásárláskor
mondták hogy x% haszonnal kapják az alpinestars cuccokat és ennek a 2/3-adát elengedik az ismeretségre való tekintettel

na meg az is bejátszott, hogy az öregem 4-5 éve vett ott egy DragStar-t jó sok extra kütyüvel
...mondjuk azóta már eladta és most egy Electraglide-on pöfög bajszosan, bőrszerkósan
az árakat egész jól tippelted

a ruha még mindig két részes ...korábban is írtam már hogy két részes
ha az ember gyereke nem ragaszkodik ahhoz, hogy idei modellekben villogjon, akkor egész jó vételeket lehet kifogni... én mondjuk célirányosan két típust kerestem, és nem volt könnyű dolgom, mert mindkettő kifutott modell volt már, viszont én beleszerettem és az tetszett... (dainese tattoo és dainese tribal) kis utánajárást követően találtam egy svájci üzletet, ahol csodák csodájára már csak 1 db volt és pont a méretemben, úgyhogy arra be is neveztem...
egyébként németek, svájciak nagyon segítőkészek és egyáltalán nem vészes a postázási költség, csak Svájcnál figyelembe kell venni, hogy vámárunak minősül, ha úgy küldik el a cuccost... én ezt is megúsztam...
köszi és mégeccer köszönöm mindenkinek a hasznos tanácsokat
a csizma meg a ruha állítólag most akciós

a ruha 149...189 helyett

a csizma 44.900.- nemtom mennyi helyett

a kesztyűnek még ők sem tudták megmondani a pontos árát...20-30 között ígérték
Na mesélj!
Az a baj, hogy ami nagy márka, az kint sem olcsóbb jelentősen. Viszont az olaszoknál jártam igazi motoros outletben, na ott király árak voltak. És csupa márkás cucc, Alpinestars, Berik, Spyke, Arlen, talán még dainese is. Csak már pénz nem nagyon volt, hazafelé a toszkán kirándulásból...
Egyéként a mugeloi pályától kb 10 percre találtam a boltot, egy, a parndorfihoz hasonló outlet parkban. Sajnos picit messze van...
érdemes körülnézni, és akkor ügyesebben is lehet saccolni
Saccolok:
-overál (650$): 150ezer
-kesztyű: 30ezer
-csizma: 50ezer

Mondjuk jól fog kinézni egyben. cSak az 1réses overál nem éppen a legkényelmesebb, ha sokat jársz közúton. Pályára OK, alkalmanként kirándulni is, de a 2részes kényelmesebb, ha sokat tekeregsz az országban.
(persze csak azért mondom, mert nagyon irigykedem az 1részes ruhádra, bár nekem a piros nem megy a vashoz)
érdemes külföldi mókába is belemenni, sokat lehet spórolni, ha ügyes és figyelmes vagy
ha gondolod, segítek (mármint fordítás meg ilyesmi terén... amennyiben szükséges)
gratulálok, ügyi vagy
nekem is clover gerincvédőm van, és nagyon kényelmes, imádom ...igaz, nekem eleinte nem fért be a ruha alá, és néha választanom kellett, hogy megmozdulok vagy levegőt veszek, de én győztem a bőr felett, és hibátlan minden
figy! én is gondolkodom hasonló felszerelésen és csak az érdekelne mennyivel lesz vékonyabb a pénztárcád?
jah ...csakis Honda

na csak elmentem megint a yamahához és újból felpróbáltam azt az egyetlen beragadt 52-es fekete-szürke alpinestars-t
pólóban próbáltam magamra és Clover gerinc protektorral...hibátlan lesz

thanx mindenkinek a jótanácsokat...módosítottam a rendelést 52-es méretre

áprilisban már ilyen cuccokban fogom nyomni, ha minden jól megy
A Zseby nem pamut Zema pamut? Akkor lehet majd egy plüss-Zemám?
Köszönöm!
Az az igazság, hogy most megint dúl a láv. Az volt ugyanis, hogy én meg 600RR hirdetések leplezetlen nézegetésével fenyegettem meg a hétvégén meg a hét elején a VFR-emet. Ugyanis hidegen és "langyosan" járó motornál csöpögött belőle a hűtővíz a vízpumpa környékén. A pumpa nem felújítható, újonan cca 43e HUF. Megfenyegettem, hogy ha pumpát kell cserélni, megkapja, de jövő szezon elején eladom, hozzáteszem, amim van épp likvid állapotban, meg egy milka hitel és veszek egy 600RR-t (ha meghülyülök 1000RR-t Repsol-ban, mint a csajom szerinti hasonmásom, a Ház Gergely).
Kiderült, hogy egy cca 10-15 centis gumicső eresztett. Gombokért vettem csövet, a szerelő meg egy üveg kólát kért a cseréért.

Mondom, most dúl a láv megint. Kényelmes, nyomatékos, szép és 180-ig nekem elég erős is. A hangja meg ezzel a dobbal egy Wagner operához fogható. Mindazonáltal a CBR-ekért is rajongok. Lehet, hogy egyszer még lesz egy...

Na, ügyesen körbeudvaroltuk egymás típusait, éljen a Honda!
Na persze, olyan, mint a vizespólóverseny!