Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mmhh , jó kis gép, szeretem
Neken volt.ISTEN Az egyik kulcs még mindig nálam van
F2-es
olyan jóságosat motoroztam most meló után...nyám nyám

a végére már sötét lett, de bejártam a fél várost mindenféle bénázás nélkül

ja meg kaptam ma az egyik ügyfelemtől 3 mocis matricát, fel is ragasztottam a kisbusz seggére egyet, a másik kettőt faternak adtam meg az egyik szerelőnek...gixxere van

ha jól megfigyelitek a képet, felismerhetitek rajta a motort a jellegzetes indexéről meg a fejidomról, na meg a sárvédőről
az ámerikai kisbuszomban van elég hely...kiadhatom pár napra ha gondolod

előtte kiveszem a középső üléseket, a hátsó sort előre húzzuk és máris kész az ágyikó
na ezt eccerre írtuk
Itt is megkérdezem, mert sosem lehet tudni, honnan jön egy jó tipp.

2 hónapra (április-május) meg kéne oldanom a lakás kérdésemet Bp-en. Pontosabban egy szoba elég, de 2 hónap pont az az idő, ami szállodában sok ($$$) normál albiban viszont fél évnél kevesebb időre nem is állnak általában szóba az emberrel. szóval, ha van vmi jó tippetek ez ügyben, akkor ne tartsátok vissza! Köszi!
ombre...ellopták a TV-t?
Che pasa ombre?
a debreceni Kálvin térre?

azt a távot még nem próbáltam
Vazze"! Újra adják a Muppet show-t?
Dirty Lucky Guy
a jelentéstartomány gyakorlati alkalmazásával távolmaradás esetén élünk
Hmmm, nálam eddig a magyar nyelvben a "meggyepálni" viszonylag szűk és jól körülhatárolt jelentéstartománnyal bírt. De mindig tanul az ember, és az okosabbtól meg pláne nem szégyen.

Más. Van valakinek gyakorlati tapasztalata (vagy jól megalapozott véleménye), hogy egy átlagos munkanap reggelén mennyi idő alatt lehet motorral nem töketlen, de nem is Ghostrider stílusban beérni Gödöllőről mondjuk a Kálvin térre?
neeeeeeeeeem, én csak egy gyanútlan baráti beülős iszogatós estére gondoltam
Mintha nem lenne szegénynek épp elég baja amúgy is.
Egyébként úton van a büntetése. Egy félórája derült ki, hogy, ha minden igaz, megvan a pesti munkám. Áprilistól kétlaki leszek. Ezzel könnyen együtt járhatnak bizonyos ámérikái megrendelések.
nah...én meló után megint csapok egy laza kört...de csak azé" mee" nem bírok magammal

zsír idő van még mindig
ki mit csinál holnap este? ha Alex nem ér rá, akkor el kéne menni érte, aztán jól meggyepálni...
na?
OK, Sir
Wazzeeee, az az első keréktengelyvég állati szép!
Vegyél rá karbonos TwoBrothers-t. Állat hangja lesz, és elég ütősen is néz ki. Szerintem már létezik hozzá, pláne az USA-ban.
Hogy autentikus legye OCCÓÉRT vetten tezsvirem
Este skype-on leszek Madam
Huuuu ez jó dolog..