Ne vedd basztatásnak, de egy egyrészes overál alá minek akarsz pulóvert venni? A gerincprotektort értem, de nyáron pulóverben? Amikor meg pulcsi kell, úgyis lefagysz a bőrruhában. Ráadásul bőrruhát úgy kell venni, hogy szűk legyen rád, mert használat közben tágul majd eleget.
munkából hazafelé beugrottam a Yamahához és megrendeltem a ruhát meg a csizmákat is
fekete-piros csizma van raktáron, szóval jövőhét keddre itt van
a ruhát megint felpróbáltam pulóverrel meg gerinc protektorral és így kicsinek bizonyult az 52-es
54-es lesz és nincs raktáron...majd csak másfél hónap múlva kapom meg
addigra már a jogsim is meglesz ...remélem
ami=aki ...amúgy semmi különösebbre nem gondoltam az aki alatt, csak rád
téged én meg nem nagyon ismerlek, szóval a mondandómban inkább az RR-en lett volna a hangsúly
Zseby maga az ördög ? és én indítottam el a lavinát ?
fúúúú....biztos az RR teszi azzá, ami
én is kérekszépen RR-t
Gószt bácsi!
alpinestars lesz...
vártunk még egy visszajelzést szombathelyi cimbitől(aki Honda szalonos), Ő tud olaszból dájnízt, de annyival nem olcsóbb, hogy megérje most azután rohangálni az ország másik végébe.
meg fater amúgy is ismeri a Máthé Tomit és ha megveszem a ruhát meg a csizmát is, akkor biztos kapok majd valami kedvezményt még az akció mellé
több motoros cimbit is kérdeztem és többniyre jókat mondtak erről márkáról, felsőkategória
tehát SG-1 és S-MX4 lesz
ma már akartam hívni a yamahás embert, de már nem volt elérhető...majd holnap megrendelem
munkából hazafelé beugrottam a Yamahához és megrendeltem a ruhát meg a csizmákat is
fekete-piros csizma van raktáron, szóval jövőhét keddre itt van
a ruhát megint felpróbáltam pulóverrel meg gerinc protektorral és így kicsinek bizonyult az 52-es
54-es lesz és nincs raktáron...majd csak másfél hónap múlva kapom meg
addigra már a jogsim is meglesz ...remélem
végülis a számítógép hardver is műszaki cikknek mondható
de az már jó régen volt, több mint 10 éve
akkor Zseby már öregmotorosnak mondható a műszaki cikk szakmában
Lehagyott egy T betűt, ITT-ről akart beszélni. Tudod, ITT-Nokia... Tv-ket, videókat gyártottak egy időben...
Csak vicceltem...
csak egy aprócska kérdésem lenne még...mi a rák az az IT profilú cég?
egyébként egy IT-profilú cégnél dolgozom...
te amúgy mivel foglalkozol?...ha nem vagyok túl indiszkrét
már csak azért kérdezem, mert elég sokat vagy itt a fórumon
én autószalonban senyvedek, így lehet az hogy egész nap itt döglök a gép mellett, de rólad hiányosak az adataim
eddig szinte mindig félreértettük egymást
nem baj, én nem adom fel, továbbra is kommunikálni akarok itt
...vagyis az a színkombináció
RR-t nem adom, szerezz sajátot...
ami=aki ...amúgy semmi különösebbre nem gondoltam az aki alatt, csak rád
téged én meg nem nagyon ismerlek, szóval a mondandómban inkább az RR-en lett volna a hangsúly
az RR ördögi és kérekszépen egyet
fúúúú....biztos az RR teszi azzá, ami
én is kérekszépen RR-t
Gószt bácsi!
alpinestars lesz...
vártunk még egy visszajelzést szombathelyi cimbitől(aki Honda szalonos), Ő tud olaszból dájnízt, de annyival nem olcsóbb, hogy megérje most azután rohangálni az ország másik végébe.
meg fater amúgy is ismeri a Máthé Tomit és ha megveszem a ruhát meg a csizmát is, akkor biztos kapok majd valami kedvezményt még az akció mellé
több motoros cimbit is kérdeztem és többniyre jókat mondtak erről márkáról, felsőkategória
tehát SG-1 és S-MX4 lesz
ma már akartam hívni a yamahás embert, de már nem volt elérhető...majd holnap megrendelem