A csimma nagyonjó, bár még nem próbáltuk menet közben (mindenképp kell egy új hátsó gumi).
Viszont a talpa ugyanolyan mint az én Vertebra-mé úgyhogy szerintem nem lesz vele gond.
utólag már én sem értettem, hogy hogyan is logikáztam ki, hogy honnan tudhattad meg ...
...merthogy csak annak láthatod iwiw-en az eseményeit, akit ismersz
na mindegy, ezen még én is beforgok
egész jó az idő már így a reggeleken is ...wrummm wrumm
igen, már észrevettem, hogy azt hitted, de kicsit el kell, hogy keserítsem az egodat, nem nyomoztam azért utánad
egyébként sorry, de még nem volt időm visszaírni, csak gyorsan elolvastam
csak a szokásos ...még időpontot kell fixálni a nénivel, mert volt variálás, hogy mikor szabad a ház, de amint megvan, feldobjuk a fórumra, aztán szépen, rutinosan lebonyolítjuk a rendezvényt...
Milyen buli lesz már ciusban. Azt hiszem már halottamróla az imitöl csak kár hogy halásbol értesülltem fél füllel róla. Ez valami évad nyitó jellegü dolog?
Egyébként jól tudod és nagyon szépen köszönöm, igazán kedves tőled!
A nők ilyen téren mindig nagyon figyelmesek.
Ha már itt vagyok, legalább megírom hogy ma szabin voltam és bejártam Debrecen 1-2 nagyobb mocis boltját és néztem magamnak bőrrucit.
A Kawa boltban elég jó akció van, két részes Arlen Ness és Berik ruhák 100-ért vannak.
A gond az, hogy már csak full fekete van rám való méretben...na meg kék-fehér-fekete, de az felejtős.
Már majdnem megállapodtam a feketénél, mikor egyik cimbi arra járt a Z750-jével és mondta hogy van AlpineStars a Yamaha Máthé-nál.
Mondtam a kawás hölgynek hogy azt még meglessük, aztán majd eldől...
Egyetlen fekete-szürke van már csak a Yamahánál, azt felpróbáltam és nagyon kényelmes volt. (már amennyire egy speed ruha kényelmes tud lenni )
Tudnak rendelni piros-fehér-feketében. A típusa SG-1 és most akciósan 149 ezer.
Meg volt még ott csizma is 44.900-ért, fekete-prios. S-MX4
Ha minden jól megy, akkor holnap megrendelem mindkét cuccot....már alig várom
Ja és ezt az egészet azért írtam ide, mert kíváncsi vagyok hogy nektek mi a véleményetek ezekről a felszerelésekről
Meg van 2 db sisak, 2 db kabat es egy 43-as Sidi Vertigo Corsa Air csizma!
Ertesits ha meg vennel valamit!
Viszont a talpa ugyanolyan mint az én Vertebra-mé úgyhogy szerintem nem lesz vele gond.
Még egyszer köszönöm!
utólag már én sem értettem, hogy hogyan is logikáztam ki, hogy honnan tudhattad meg ...
...merthogy csak annak láthatod iwiw-en az eseményeit, akit ismersz
na mindegy, ezen még én is beforgok
egész jó az idő már így a reggeleken is ...wrummm wrumm
ma megrendelem a ruhát meg a csizmát
egyébként sorry, de még nem volt időm visszaírni, csak gyorsan elolvastam
na mindegy...
Hol van ez Debrecenben?
Milyen buli lesz már ciusban. Azt hiszem már halottamróla az imitöl csak kár hogy halásbol értesülltem fél füllel róla. Ez valami évad nyitó jellegü dolog?
üdv cowy
Te meg honnan tudod, hogy most van szülinapom?
Egyébként jól tudod és nagyon szépen köszönöm, igazán kedves tőled!
A nők ilyen téren mindig nagyon figyelmesek.
Ha már itt vagyok, legalább megírom hogy ma szabin voltam és bejártam Debrecen 1-2 nagyobb mocis boltját és néztem magamnak bőrrucit.
A Kawa boltban elég jó akció van, két részes Arlen Ness és Berik ruhák 100-ért vannak.
A gond az, hogy már csak full fekete van rám való méretben...na meg kék-fehér-fekete, de az felejtős.
Már majdnem megállapodtam a feketénél, mikor egyik cimbi arra járt a Z750-jével és mondta hogy van AlpineStars a Yamaha Máthé-nál.
Mondtam a kawás hölgynek hogy azt még meglessük, aztán majd eldől...
Egyetlen fekete-szürke van már csak a Yamahánál, azt felpróbáltam és nagyon kényelmes volt. (már amennyire egy speed ruha kényelmes tud lenni )
Tudnak rendelni piros-fehér-feketében. A típusa SG-1 és most akciósan 149 ezer.
Meg volt még ott csizma is 44.900-ért, fekete-prios. S-MX4
Ha minden jól megy, akkor holnap megrendelem mindkét cuccot....már alig várom
Ja és ezt az egészet azért írtam ide, mert kíváncsi vagyok hogy nektek mi a véleményetek ezekről a felszerelésekről
http://www.alpinestars.com/sto...
http
://www.alpinestars.com/sto...
Na jóccakát mindenkinek! ...és mégeccer köszi Zseby, ez a 24.
Még nem!
A mocim majd március végén vagy április elején lesz papíros :(
De ha van kedved akkor vegyél fel MSN-en!
lignyen@freemail.hu!
Jó mocizást :D
kb 2 óra múlva indulok...