- amúgy biztos jól mutathatsz, miközben döntöd azt a gyönyörű gépet
Köszi! Nem lebecsülvén a bókod értékét azért egy fokkal még jobban örülnék, ha ezt a tavalyi (egye fene, akár tavaly előtti) playmate-ek írnák nekem.
A kondizást meg jó hogy emlegetted. Emlékeztetett rá, hogy egy lusta dög vagyok. Egy ideje készülök az újrakezdésre. Most mélyen magamba szálltam. Remélem, meglesz az eredménye!
biztos van olyan tipikus pilótás napszemcsid is és a legtöbb leszállóhely közelében akad pár régről ismert hölgyemény is, akinél kipihenheted a repülés fáradalmait
Leo! Azért óvatosan ezzel! A térdkoptatóm nekem is a bal oldalon "veteránosított", de az egy elcseszett körforgalom miatt. Nyilván a kontinentális Európában a körforgalomban természetszerűleg balra döntesz, így, ha elmegy az eleje, akkor balra esel. Ha nem protkós bőrruci lett volna rajtam, több lenne a fém a most a térdemben, mint a T1000-es modellben. Így csak 2 napig nem tudtam járni, meg még 2 hétig fájt.
A csizmakoptatóval meg az volt a tapasztalatom az ERingen, hogy beszarás, amikor először leér. Nem telitalppal taposom a lábtartót, hanem "pipskedve" azt" mégis az ért le először. Aztán már külső lábéllel terhelve gebeszkedtem, hogy ne a csizmakoptató érjen le, hanem hátha a térdem, mer" az olyan menő lenne, de ennek a túrabusznak előbb szór szikrát a lábtartója, mintsem a térdem húznám. Mondjuk másfél szezon motorozás után ilyen vén fejjel azért büszke voltam erre is.
Nem teljese igy történt de tény hogy szivarozni szoktam nem csak Kubai de a Hondurasi kézzel sodort cuccokat is szeretem, erről sem tudok valahogy leszokni hmmm Leo most már rak el a kristály gömbödet mert kezdesz veszélyes lenni
Alex, ilyeneket is nézhetsz, de nem tudom, hozzánk mikor érnek el.
...érjél rá holnap
nagyon szép, de most már muti, hogy én mit kapok
asszem lesz CBR Clubos egyenruci a fiúknak
Köszi! Nem lebecsülvén a bókod értékét azért egy fokkal még jobban örülnék, ha ezt a tavalyi (egye fene, akár tavaly előtti) playmate-ek írnák nekem.
A kondizást meg jó hogy emlegetted. Emlékeztetett rá, hogy egy lusta dög vagyok. Egy ideje készülök az újrakezdésre. Most mélyen magamba szálltam. Remélem, meglesz az eredménye!
a vonat lefricskázta a sínről az ignist....az oldala szétment teljesen...az ember viszonylag egyben van
és tessék -- http://youtube.com/watch?v=u82...
csak szépen óvatosan fejlesztem magam, nem vagyok az a durrbele típus
egyszer majd szeretnék eljutni a döntögetős szintre, de nem ez a fő cél
a rucim már áprilisban meglesz ...onnantól már én is sebezhetetlen leszek
amúgy biztos jól mutathatsz, miközben döntöd azt a gyönyörű gépet
kézzel?!...köszönöm nem
inkább délamerikai napon barnult formás női combok között sodort kjubön szigár
még jó hogy nem dohányzom...nem passzol a kondihoz
BINGO!
amúgy nem cserélnék veled...kicsit sem
A csizmakoptatóval meg az volt a tapasztalatom az ERingen, hogy beszarás, amikor először leér. Nem telitalppal taposom a lábtartót, hanem "pipskedve" azt" mégis az ért le először. Aztán már külső lábéllel terhelve gebeszkedtem, hogy ne a csizmakoptató érjen le, hanem hátha a térdem, mer" az olyan menő lenne, de ennek a túrabusznak előbb szór szikrát a lábtartója, mintsem a térdem húznám. Mondjuk másfél szezon motorozás után ilyen vén fejjel azért büszke voltam erre is.