SzÁÁÁ! Tavasszal le akartam cserálni a 600-asomat 1000-re. De inkább mégsem! Ezt sem lehet igazából kimotorozni ezeken a super magyar utakon. Meg amúgy is fél éves a vas.../ CBR600F/ most még sokat buknék. Igaz késöbb is. Inkább kicsit Tuningolok rajta...Kipu,dino, meg egy kis optika. amugy szerintem tökéletesen jó mindenben!
Sziasztok! Hátha valakit érdekel: Eladó egy sérülésmentes CBR 600 F2es váz, lengővillával, központi rugós taggal, és a rugó felfogatásával (kutyacsonttal stb.). Akit érdekel hívjon: 06705665020 Továbbá eladók a gyári lánckerekek szinte még új állapotukban.
Szia Zubi! A CBR club tagjai aktívabbak a saját oldalunkon, szerintem itt előbb kapsz segítséget, illetve több véleménnyel találkozhatsz: www.cbrclub.hu/board
Visszatérve a 2008-as modellre..nekem egyedül a csonka kipufogó nem tetszik. Persze előnye, hogy így alacsonyabb lesz a sújpontja..de nekem már az ülés alatti sem tetszett.
Sziasztok!
Kérdésem: pár hónapja van egy 600 F3-asom és kerestem, hogy melyik olaj való bele, de több helyen, több félét is írnak hozzá, ti melyik olajat ajánljátok? Előre is köszi!
Én nem sokkal többért adom el a 95-ös 600f3-at. 2-év műszakival. Full felújítva, már ami rossz volt rajta.
Az én véleményem kicsit más a kigyorsításokról, és a rossz dolgok elsajátításáról (pálya), persze ez szubjektív.
2002-es 600 f sportra kellene lancvezeto. tud valaki? elmeletileg a sima f-es is jo. ez az a muanyag cucc ami a hatso lengovilla bal oldalan fut a alul-felul. bena kis alkatresz, csak nekem megzabalta a lanc.
igy nez ki:
Egy érdekes kérdés :)
A 2005ös Cbr600as gépen lévő reklámok közül mikkel foglalkoznak a sponzorok?
Van köze a motorozáshoz?
- Domino
- Seven
- Black Prince
- Devil
Aki megmondja mindent kap egy kis ajándékot :)
Tényleg érdekel a dolog!
George
Üdv,
Zseby
Kérdésem: pár hónapja van egy 600 F3-asom és kerestem, hogy melyik olaj való bele, de több helyen, több félét is írnak hozzá, ti melyik olajat ajánljátok? Előre is köszi!
Törött vagy le lakott CBR600 v. 900-as érdekel cserélek is.Kösz.
Az én véleményem kicsit más a kigyorsításokról, és a rossz dolgok elsajátításáról (pálya), persze ez szubjektív.
igy nez ki:
Nem tud valaki eladó sportdobot egy 2002-es évjáratú, amerikai tipusú Honda CBR 600F4i-re?
(ovált, vagy tri-ovált)