Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja a Telefonica Moviestaros változatról van szó :)
Sziasztok!

Egy érdekes kérdés :)

A 2005ös Cbr600as gépen lévő reklámok közül mikkel foglalkoznak a sponzorok?
Van köze a motorozáshoz?
- Domino
- Seven
- Black Prince
- Devil

Aki megmondja mindent kap egy kis ajándékot :)

Tényleg érdekel a dolog!

George
SzÁÁÁ! Tavasszal le akartam cserálni a 600-asomat 1000-re. De inkább mégsem! Ezt sem lehet igazából kimotorozni ezeken a super magyar utakon. Meg amúgy is fél éves a vas.../ CBR600F/ most még sokat buknék. Igaz késöbb is. Inkább kicsit Tuningolok rajta...Kipu,dino, meg egy kis optika. amugy szerintem tökéletesen jó mindenben!
Sziasztok! Hátha valakit érdekel: Eladó egy sérülésmentes CBR 600 F2es váz, lengővillával, központi rugós taggal, és a rugó felfogatásával (kutyacsonttal stb.). Akit érdekel hívjon: 06705665020 Továbbá eladók a gyári lánckerekek szinte még új állapotukban.
Köszi, akkor ott érdeklődök ez ügyben!
Szia Zubi! A CBR club tagjai aktívabbak a saját oldalunkon, szerintem itt előbb kapsz segítséget, illetve több véleménnyel találkozhatsz: www.cbrclub.hu/board

Üdv,
Zseby
Visszatérve a 2008-as modellre..nekem egyedül a csonka kipufogó nem tetszik. Persze előnye, hogy így alacsonyabb lesz a sújpontja..de nekem már az ülés alatti sem tetszett.
Sziasztok!
Kérdésem: pár hónapja van egy 600 F3-asom és kerestem, hogy melyik olaj való bele, de több helyen, több félét is írnak hozzá, ti melyik olajat ajánljátok? Előre is köszi!
Hi
Törött vagy le lakott CBR600 v. 900-as érdekel cserélek is.Kösz.
Én nem sokkal többért adom el a 95-ös 600f3-at. 2-év műszakival. Full felújítva, már ami rossz volt rajta.
Az én véleményem kicsit más a kigyorsításokról, és a rossz dolgok elsajátításáról (pálya), persze ez szubjektív.
ugyes vagyok, a kep kimaradt
2002-es 600 f sportra kellene lancvezeto. tud valaki? elmeletileg a sima f-es is jo. ez az a muanyag cucc ami a hatso lengovilla bal oldalan fut a alul-felul. bena kis alkatresz, csak nekem megzabalta a lanc.
igy nez ki:
Már találtam
Üdv mindenki!

Nem tud valaki eladó sportdobot egy 2002-es évjáratú, amerikai tipusú Honda CBR 600F4i-re?
(ovált, vagy tri-ovált)
Sikerült már megvenni?
.....én is ama lepusztult nemes fajtából való vagyok,amit főemlősként "az ember"-nek hívunk!
majd átküldöm a linket, ha kész... addig nem, meee te olyan kukkolós fajta vagy... ...ismerem a fajtádat...
hová is?...
tőttöm felfelé e
képek.?
igaz igaz....inkább az hogy Honda....
nem mondod!
mert CBR !
mé?
....a legjobb lenne szerintem ebben a kategóriában CBr 600 RR ! ....de én elfogult vok........