Tud valaki valami normális helyet ahol utángyártott idomot tudok venni?Konkrétan a jobb és bal oldali farokidomot összekötő kis hátsó idomról van szó ...a képeken is látszik.. Már vagy fél éve keresem..
pályára 2,1 elöl 1,9 hátul, autcára 0,3-0,5 barral több.
merthogy a pályagumi jobban melegszik, ergo benne a levegő is , ami növeli a belső nyomást. így kevesebb nyomás kell. utcán azért lehet több, mert nem melegszik be annyira.
Sziasztok lenne egy kérdésem,méghozzá az,hogy van-e külömbség egy 600-as és egy 1000-motor guminyomása között utcán, ill. ha igen akkor mennyi? Ja amugy egy 6 kilósnál mennyi az előírás utcára és pályán? Ellőre is köszi
Hát most nekem nemjó,de jövő héten csütörtöktől-vasárnapig motoros találkozó lessz Kistolmácson http://www.hidfesztival.hu/
Tök jó buli lessz jön sok motoros haver is,ha van kedved gyere:)
Legyegyszerűbb megoldás, Firefox Mozilla minimális körű telepítése, lehetőleg ne nagyon írja tele feleslegesen a számítógépet, mert azzal csak lassítja, csak egy alap dolgot... Maradhat az Explorer alapértelmezettböngészőnek, csak ha ilyen hibát találsz, akkor kell ehhez nyulni.
Ez sok mindentől függ, az új 7es explorer ben jópár hiba van, mondhatni ismeretlen hibák, gépektől függetlenül jönnek elő, hol itt hol ott... A régi tökéletesen használható!
merthogy a pályagumi jobban melegszik, ergo benne a levegő is , ami növeli a belső nyomást. így kevesebb nyomás kell. utcán azért lehet több, mert nem melegszik be annyira.
mert ha pályagumi akkor nem.
1000 es 600 ugyanaz
Tök jó buli lessz jön sok motoros haver is,ha van kedved gyere:)
(Mellesleg utálom a Mozillát és a többi faxágot )
Na mennem kell dolgozni
Mi a hibaüzenet?
Firefox!
Új vagyok itt...
nemtudja valaki hogy miért záródik be az explorerem ha 1nél több képet akarok feltölteni(hibaüzent-bezár) ?
Fecó én is zalai vagyok, ha gondolod gurulhatunk egyet majd vmor!