Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A hátsó rész úgyis szinte mindenkinél átalakul (új kipu;új r.tartó...)
Szerintem tuti nem csinálnak ilyen rondát, a blade eleje mindig hegyes volt....
Azért hátul még megvannak azok a baromi ronda Honda indexek...
Vazz balu.
Ilyen lesz.
Nagyon hulladékul néz ki.
haha
Vajon tényleg ilyen lesz?
Nekem teccik.
De igen! Az vagyok! Őt szeretném meglepni ezzel a kis kirándulással! Ő nagyobb motoros, mint én! És köszönöm a segítséget!
Szia Angel0506!

Van két hely amit találtam:
- Lucky13Pub
- moto"ROCK PUB

Jó szórakozást!

Ui:Véletlenül nem Fecó600-né vagyol?
Köszi! A kaja lényegtelen! A legfontosabb, hogy Budapesten legyen!
Nekem nagyon nem jött be a kalázi motoros sörözde kajázda. Nemtetszett a kaja.
én úgy emlékszem mintha láttam volna egyszer egy ilyen motoros-helyet Budakalászon, mármint ez olyan kimondottan motoros helynek szánt dolog. Motoros dekorációval stb. Egyébként hétvégenként az Esztergomi uszoda elötti hamburgeres és a pilisvörösvári Emil cukrászda szokott ilyen motoros pihenőhely funkciót betölteni.
Hello Fiúk! Bátorkodtam hozzátok fordulni, mert a páromnak is sokat szoktatok segíteni! A kérdésem az lenne, hogy hol találok Budapesten igazi motoros kocsmát, esetleg klubot, valami vagány boltot? A neten nem találtam, így gondoltam majd itt talán...!
Utozam a hétvégén Pestre és szeretnék elmenni egy ilyen helyre, mert még sosem voltam!
Sziasztok!

Eladó egy 600RR, 2004.03, 4818km, 1 tulajtól Németországból!

Kifogástalan állapotban, GSG bukógombák, PP lábtartók, Carbon dekliborítás, EGYEDI FÉNYEZÉS, felnicsík, hibátlan gumik, Németországból az összes papírral, szervízkönyves. Származásellenőrzés már lekérve! Opcionálisan sok extra van még hozzá (superbike szett, riasztó, ledes indexek relével, stb.)

Ha vkit érdekelhet, szóljatok! Ja, a legfontosabb, az ÁRA: 1,27millió!
egész jó........nem csak képen hanem élőben is
Új Színben

Ekkor még csak gumma melegítés volt. Talán a 2. köre volt csak...
Azért lehetett volna kicsit actionosabb. Így a 12 évesek már szülői felügyelet nélkül is nézhetik.
600 RR in action
Csűűtök!
Sziasztok"

surgosen keresek CBR 600f4i 2004-hez ülést!
előre is köszönöm
Köszi!Megpróbálom...
Megint nem adja be Szóval itt: www.cbrclub.hu/board
Tedd fel itt is a kérdésed
Úgylátszik csúnyát kérdeztem....