Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok!
egy kis segítség kéne
honnét lehet beszerezni a képen látott Shark sisakhoz plexi tartót, mert elhagytam menet közben .
4 darab golyó, a müanyagok, és a rugó
Dobd föl ide is az aktuális topicba!
A regizettek között biztos akad kanizsai
Alíz utólagos engedelmével, illetve a tiétekkel itt is közzéteszem...

"Kedves Barátaim!

Fájó szívvel tudatom, hogy Drága STEVE-től 2007. június 30-án, szombaton 17 órakor búcsúzunk a PADRAGI templomban tartandó szentmisén, és ezt követően 18:15 - kor a Kultúrház kertjében.
Hamvait a család STEVE szobájában helyezi el.
Kérem, aki tud, motorral jöjjön!
(Ha Ajka felől érkeztek Padragra, a második templomot keressétek, de útbaigazításért hívjatok a 06-70/372-9586-os telefonszámon.)
Ezer köszönet!
Alíz"
Tudom ez most nem ide tartozik,de keresek olyan nem donorjelölt embereket közös motorozásra aki Nagykanizsa környékiek,nem számít a nem sőt a márka sem,én csak motoros ismiket keresek,akikkel lehet jökat motorozni.Mindegy a köbcenti,mindegy a stílus,csak már lenne valaki
Pótláshoz segítség.
Az aktuális listában van egy 929
Remélem, nem felejted el, amit írtam...
igen az már sok és kibirhatatlan fájdalom
Énis csatlakozom az ellöttem szólókhoz,Őszinte részvétem.
Igazán őszinte részvétem a hozzátartozóknak,barátoknak,ismerősöknek!
Igen, én is ettől tartok...
Félek hogy Alíznak ez már túl sok lesz .
Életét vesztette a motoros...

Életét vesztette tegnap az a motoros, aki egy személyautóval karambolozott tegnap délután a kenyérgyári elágazóban. (Ajkán) A kereszteződésben - mely már volt halálos kimenetelű motorosbaleset helyszíne - egy Ford Focus személygépkocsi vezetője nem vette észre a szemből érkező motorost, aki elé balra kikanyarodott. A motoros 23 éves vezetője a helyszínen életét vesztette.

Forrás : Eyko.hu

A motoros " STEVE " Clubtársunk : Cbralíz barátja .... volt.

A CBR Club nevében szeretném kifejezni őszinte részvétemet a családnak, barátoknak és Alíznak.

Alíz, ha bármiben tudok segíteni, tudod, hol keress...
Pl.: ez
sziasztok!
2007 600RR milyen sport kipu való, ami szépen harapósan szól
Rocky, drágám, itt is boldog szülinapot!
Jani, mi volt az a motoros vs autós balhé Debrecenben a múltkor? :)
Nya közben aktualitását vesztette a dolog, a hirdetést levettem.
Na még egy, hogy látszódjon a Martin dob is... :)
Szevasztok!

Remélem nem haragszotok ha egy kis "reklámot" beszúrok ide. Fiatalabb moci vásárlása miatt szeretnék megválni jó öreg (1992-es) Tűzpengémtől. Szezonra teljesen fel van készítve (új gumik, új láncszett, friss olajcsere, friss műszaki, stb.), szóval csak rá kell ülni és menni vele. Bővebben itt a hirdetés.

Ízelítőül egy kép:
A Bridgestone nagyon jó, vagy ajánlom még a Pirelli Diablo Strada-t vagy a Michelin Pillot Road II-t.
Mind a kettő jó arra amire tervezték, de Én a BT-15-öt vennék.
Hello Fiuk! Érdeklődnék gumi ügyben! Szerintetek mien gumit vegyek a cbr-re ha az csak utcán használom, de sportosabb körülmények között! Pályázni nem akarok vele! Jah és mi a véleményetek a Continental Road Attach-ról meg a Briegstone BT-015-ről? köszike! hello
Azért köszi!
Sajnos nincs.