sziasztok!
egy kis segítség kéne
honnét lehet beszerezni a képen látott Shark sisakhoz plexi tartót, mert elhagytam menet közben .
4 darab golyó, a müanyagok, és a rugó
Alíz utólagos engedelmével, illetve a tiétekkel itt is közzéteszem...
"Kedves Barátaim!
Fájó szívvel tudatom, hogy Drága STEVE-től 2007. június 30-án, szombaton 17 órakor búcsúzunk a PADRAGI templomban tartandó szentmisén, és ezt követően 18:15 - kor a Kultúrház kertjében.
Hamvait a család STEVE szobájában helyezi el.
Kérem, aki tud, motorral jöjjön!
(Ha Ajka felől érkeztek Padragra, a második templomot keressétek, de útbaigazításért hívjatok a 06-70/372-9586-os telefonszámon.)
Ezer köszönet!
Alíz"
Tudom ez most nem ide tartozik,de keresek olyan nem donorjelölt embereket közös motorozásra aki Nagykanizsa környékiek,nem számít a nem sőt a márka sem,én csak motoros ismiket keresek,akikkel lehet jökat motorozni.Mindegy a köbcenti,mindegy a stílus,csak már lenne valaki
Életét vesztette tegnap az a motoros, aki egy személyautóval karambolozott tegnap délután a kenyérgyári elágazóban. (Ajkán) A kereszteződésben - mely már volt halálos kimenetelű motorosbaleset helyszíne - egy Ford Focus személygépkocsi vezetője nem vette észre a szemből érkező motorost, aki elé balra kikanyarodott. A motoros 23 éves vezetője a helyszínen életét vesztette.
Forrás : Eyko.hu
A motoros " STEVE " Clubtársunk : Cbralíz barátja .... volt.
A CBR Club nevében szeretném kifejezni őszinte részvétemet a családnak, barátoknak és Alíznak.
Alíz, ha bármiben tudok segíteni, tudod, hol keress...
Remélem nem haragszotok ha egy kis "reklámot" beszúrok ide. Fiatalabb moci vásárlása miatt szeretnék megválni jó öreg (1992-es) Tűzpengémtől. Szezonra teljesen fel van készítve (új gumik, új láncszett, friss olajcsere, friss műszaki, stb.), szóval csak rá kell ülni és menni vele. Bővebben itt a hirdetés.
Hello Fiuk! Érdeklődnék gumi ügyben! Szerintetek mien gumit vegyek a cbr-re ha az csak utcán használom, de sportosabb körülmények között! Pályázni nem akarok vele! Jah és mi a véleményetek a Continental Road Attach-ról meg a Briegstone BT-015-ről? köszike! hello
egy kis segítség kéne
honnét lehet beszerezni a képen látott Shark sisakhoz plexi tartót, mert elhagytam menet közben .
4 darab golyó, a müanyagok, és a rugó