Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A "szerzett" gyári faridomnak nem volt egy "fölös" alsórésze?
Akku tartónak kellene nekem.
Érdekesség Hondásoknak: Itt.
A hegyekben volt egy bukásom,de inkább a fényezés sérült . Szereztem hozzá egy gyári faridomot és ahoz kellene gyári ülés.
Hello!

A motor még mindig ládában, nem nagyon boldogul a cimbi a pótlásával.
Az ülések is kaptak rendesen, nem épek.
Összetörted a szép Repsolt? Amikor legutóbb láttalak vele karcmentesnek tűnt.
CSÁ! Mizujs a motoroddal? Kellene egy ülés ha van eladó.
De, tudjuk
Igen tudom, 4 liter GN-4 5723 Ft meg adnak hozzá ajándékba egy láncsprayt.
Viszem is csak még nem hozták meg hozzá a gyertyákat (merhogy azis csere).
a 10w-40-es bőven elég az f-be. most akciós a gyári 10w-40-es honda olaj 4 liter asszem nincs 6000 ft, ne hagyd ki!
Szia Gószt,

vannak, akik esküsznek a teljesen szintetikus olajra, vannak akik azt mondják, hogy ha sokat versenyzel, vagy állandóan a határon pörgeted, akkor tényleg nem árt a 10w50- es, de akár a 10w60-as olaj sem. Vannak, akik úgy vélik, hogy simán elég - utcai (normál) használat esetén a 10w40-es is.
Egy biztos, ha beltöltöd a 10w60-as olajat, abból a motornak baja nem lehet, csak legfeljebb - ha nem úgy használod - akkor fölösleges volt ilyen drága olajat beletenni...
WRM
Castrol R4-ből 10W50-esem van viszont a gyári GN-4-es meg 10W40-es.
Szia Gószt,

Repsol Racing 10w40-est vagy félszintetikus Valvoline 10w40-et, ha nem versenyzel vele állandóan, és nem pörgeted a csúcson - szerintem elégnek kell lennie, de szuper a Castrol RS4T 10W60 is - nem olcsó.
WRM
"04-es 600F-be milyen olajat tegyek, 10W40-est vagy 10W50-est?
Sziasztok!
1000RR-hez kellene segédváz... Aki tud segíteni, annak előre is köszi!
megforgattam min csirkét a prénzliben
Mit csináltál a CBR-rel, te? : )
Gerryboy telefonszámát mem tudja valaki?
Sziasztok! Cbr XX-hez kellene fejidom és elsőlámpa ! Köszi elöre a segítséget! sati@szarvasnet.hu 20/3116277
csá fecó vegyél fel MSNre (adatlapon a címe) és sztem tudok szerezzni neked
Ja lenne egy kérdésem! Van esetleg oan hátsó lámpa amibe bele van integrálva a rendszámtábla világítás(cbr 600 F4 2001)
Vazzag nagyon kihalt itt minden
Sziasztok! Április 20-21-22-én motoros találkozó Nagykanizsán! Lesz minden, triál bemutató,endurókrossz,streetfigtershow.Gyertek minnél többen!
Helló légyszives segítsetek nekem keresem annak a külföldi honlapnak a címét amelyben leírások vannak különféle motorokról szerintem német a honlap.Köszi. A másik ha valakinek CBR600F2-F3 PC 25 höz blokkalkatrész v. más kell akkor nyugottan írjon.
Akkor majd bepróbálkozom!
De azt hiszem egyenlőre csak olvasgatok és megpróbálom "felvenni a ritmust"
Ha szánsz rá egy kis időt (mondjuk 1 évet), akkor egész bele lehet jönni! Én a helyedben kezdeném a Chat topiknál, mert ott mindig megy valami kötetlen bla-bla (nekem való terep ), meg esetleg bemutatkozhatnál a "Hello" résznél. A szívélyes fogadtatás után már úgyis megy minden magától... csak kitartás!