Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szewasztok

Meg tudnátok mondani, h mennyibe kerül 2db CBR 600-as felni használtan?

2 új külső amúgy mennyibe van?

Előre is kösz

Üdv
Na milyen a 43-as cucc?
De már azis valami
Max. óra szerint
Ja bocs elku.....am
Vagy esetleg völgynek fel...?
De viszont jobban megy majd végre,de az is lehet hogy csak dombnak lefele
Közel olyan lesz, mint egy komolyabb 400-as
Végre pedíg a 6. nem fog "leforogni"
Az új lánckerék amit kaptam nem 45-ös hanem 43-as. Vajon mennyire lesz érezhető a különbség a régebbi áttételhez képest?
Hali

CBR-emre szeretnék utángyűártott idomokat venni, csak nem tudom hol tehetem meg.
Ha valaki tud segíteni akkor a thomasmanus@freemail.hu címre dobjon egy választ...előre is köszönöm

Széles utat, ingyen bengát, és figyelő autósokat :D:D
Ne aggódj nem lesz azzal semmi gáz.
Ja csak ebből adódóan gondoltam azt,hogy a motor látott pályát is ami be is igazolódott,igaz,hogy nem a volt tulaj vitte hanem az első.És azért sincs szervízkönyve a mocinak mert Ő maga szervízelte.Ettől egy kicsit félek mert nem akarok mindjárt az első nagymotorommal beszopni De viszont egy Hondáról beszélünk és most van benn 11000Km Csak ebben bizok!
Nagyon szép, és külön teccik a verseny lábtartó.
Köszi Fiuk,de nélkületek nem ment volna
Grat Fecó!
Jó választás!
Sziasztok!
Volt egy 98 as CBR 900 RR em, amit 2004 ben adtam el.
Ha valaki tudja kinél van most a motor, jelezzen legyen szíves, mert megtaláltam a pótkulcsát, költözés alkaklmával, és szívesen odaadnám a mostani gazdájának!
Rendszáma: UBG-421
A motor így nézett ki amikor utoljára láttam:
nagyon jól néz ki,fec. haver apja is most vett egy zsír újjat pirosban...hát mit ne mondjak,élőben sokkal jobban nézett ki mint képen,de gondolom a piro színen nem változtattak a nagy H-nál,ugyhogy szép lehet!gratula
Köszi,de én még sohasem vásároltam e-bay ból... nem is tom hogy kell használni,postaköltség,stb.
de azért köszi!
Gratula!
A dombovári lett végül?
Gratulálok hozzá! Nagyon sok balesetmentes km-t kívánok!
Hihi megvettem a Cbr-t
itt egy link cserébe töltsd ki az adatlapod!
Sziasztok!
Nem tudom hogy jó helyre írok-e,de kellene egy kis segítség!
Sajnos egy figyelmetlen hölgyemény miatt becsúsztam egy kisteherautó alá,és most kezdek neki a javításoknak,ha valaki tud 2002-es cbr600F4-hez benzintankot(bármilyen színűt,karcos is lehet,csak horpadt ne legyen) azt nagyon megköszönném!
http://www.hasznaltauto.hu/ker...

Ez a moci tetszik még,amugy az oldalán csuszott ezis de kilett javítva, az idomok nem hegesztettek ,szkönyv nincs hozzá,és alig használt hétvégi motor volt csak.A mostani tulaja saját bevallása szerint 1 éve vette és 3-4000Km tett bele,nyugott barátnőt is viszem tempóban!
Szerintetek?