Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Óvatosan, ha sikerül megvenned.
Ez is egy Fs. Volt.
A szokásos délutáni biciklizésem közben élőben láttam a roncsokat.
Kemény.
http://www.haon.hu/engine.aspx...
Fecó600 a lánglovag
Különben én még az RF-es "korszakomban" beruháztam egy
univerzális BIKE LIFT párosra. Azóta is azt használom a cibbernél is!
Praktikus a téli tárolásnál; a lánc ápolásnál; kerék kiszerelésnél...
Csak egy pici gondom volt vele, mert a 929 asszimetrikus hátsólengővillájú
és egy kicsit babrálni kellett a hátsó emelővel, hogy ne dobja le magáról a mocit.
Jaja énis gondoltam arra mert nekem is tetszene.nem hülyeség kül,de otthon is lehet csinálni,csak láng kell hozzá
Azt a hátsó állványt is kérd hozzá, nagyon jó dolog! (Nekem is kellene egy)
Gery600rossi csaqk a Te kedvedért,amugy Surd után lekom ott van Belezna!
Minden esetben fizeted a tőkét is nem csak a kamatot. A futamidő elején a törlesztőrészlet nagyobb része kamat,- hiszen a hátralévő tőkerész kamatát fizeted-kisebb része tőke. Ahogy csökken a hátralévő tőketartozás, úgy lesz egyre kisebb a havidíj kamatrésze. Ez nem kivánságműsor, ez mindig így van. Ha felveszed 5 évre a hitelt és hamarabb lezárod, akkor jó sok kamatot fizetsz, a tőke csak kis részét törleszted. Ez a rossz benne, a hátralévő kamatot elengedik (törvény írja elő) de egy egyszeri lezárási díjat számítanak fel, ami bankfüggő de általában 1 év után a hátralévő tőketartozás 2-4%-a de minimum 25-35 ezer forint.
szia Feco600.
jo csak menjek már haza már várom a percet hogy ráüljek.februárba voltam otthon pár napra és mindenhova mocival mentemde ide már nem tudtam volna kijönni mert ráfagytam volna.
na midegy én pontosan miklosfán lakom.te merre.
amugy milyen sárgárol beszélsz mikor a piros volt a képen egy piros fs 600.
vagy van másik is mutasd meg.amugy ha mondhatom vannak jo személyi kölcsönök svájci alapon és nem ugrál össze vissza a kamat csak ha veszel fel kölcsönt ugy csináld hogy törlesztésnél ne csak a kamatot vizesd hanem a töke részt is és igy hamar lejár.én is anno igy vetem havi 30 fizetek de most ha hazamegyek kiperkálom a maradékot.amuyg én 5 évre vettem és jo azt hiszem a havi 30 nem sok.
vagy kinek hogy csak egy ötlet.de mindenkép kell szolni a banknak hogy a tökét is akkarod fizetni mert akkor csaka kamatot fizeted és meg van cseszve az egész akkor sosem érsza végére.
bocs mindenkitöl hogy ilyeneket irok ide de ahol lehet segitehetünk egymásnak.
vagy nem?
még egyszer bocsi mindenkitöl.
Feco muta a sárga szörnyet.
üdv Gery.
amuyg holnap lesz este itt innsbruckba x-games moto show és megyek rá remélem jo lesz.
már be vagyok zsongva csak érezem kicsit a benzingözt.
Jaja most már tom
Gery600rossi neked meg üzenem hogy a motrozásban bennvok csak legyen már meg a motrom,aszem az a sárga lessz mert naon bejön,csak ellötte elkell adnom a 251-et.Amugy Nagykanizsa mellett lakom 15 percre
Ez a motor amit feltettél szintén amerikából van!
Erre a sok felszerelt fénvisszaverő utal!
A motor nem amcsi csak a tipusa,anno Majors jól rávílágított a különbségre.Ja és arra,hogy "az élmény mindent elfelejtetett velem mert remegő lábbal szállok majd le"még hozzátenném,hogy sztem beis szarok.Nem mentem még ilyen erős motorral és félek,hogy a kiprobálásnál nem tom a gondolataimat egy hangra vagy érzésre öszponotosítani,ja és meghajtani se tom
Elkúrták...khm öhöm akarom mondani elírták. Nem tom merre gurulnak, mert én éppen külföldön leszek, meg még nem faragtam bele az 1000RR hűtőt a mocimba ezért darabokban leledzik. Az én kezemből is hétfőn vették ki a vasat ezért még nem tok dolgozni vele...
Nézd a fórumot, írni fogják!
Ja, márciusban igen de ott áprilist írtak! : )
sziasztok örömel olvasom hogy már gurultok otthon.
én is mennék veletek szivesen de hát még nem lehet a melo miatt.
még egy honap és otthon vagyok akkor csatlakozom hozzátok ha lehet.
amugy Feco600 láttam a mocid amit szeretnél megvenni szép gratula hozzá.
szép kis dög.
nekem ugyan ilyen van csak rossi festésel és nincs vele gondom.
a tankoláson kivül semmi.
járj vele sikeresen és ha otthon leszek öszefuthatunk hisz mondtad hogy kanizsátol nem mesze laksz.
mindenkinek egyenes utat kivánok.
ja és tudtok valamit a moto GP edzéseiröl és a Talmárol hogy ment ma?
Merre gurultok?
Szombat- vasárnap 17-18 vagy 24-25.
Néha én is benézek bár személyesen még nem ismerek senkit.
Egy klubtalálkára elmennék, csak most azt nem értettem, hogy miért kedd-szerdán akartok gurulni és nem hétvégén?
Állítólag 600 valójában kb a fele. Nem olyan átláthatatlan de kell egy kis idő míg mindent megtalálsz. Túl sok az infó dehát sokan vagyunk, sokfélék. Már elég régóta készül az új oldal, sajnos adminunk megint az ágyat nyomja egy tavaly tavaszi Hringi kergetőzésen az orrom előtt ment ki a sóderágyba és most szedték ki belőle a vasakat. Egyébként jó a csapat, az ország minden pontjáról szinte.
Hány taggal büszkélkedtek?
Már néztem az oldalt, de nekem nem valami átlátható ,
de biztos bennem van a hiba
Ahhoz túl régóta ismerjük egymást Pampalinivel meg Kertace-el (www.cbr-club.hu) , hogy összevesszünk valamin ami evidens:CBR-t kö venni és kész.
Amíg csak vita van, addig semmi baj
Túltárgyaltuk
Igazad van, inkább motorozzunk

Fecó!
Te pedig ne törödj semmivel, vegyél Hondát!
Na már azt hittem itt is elindul valami komolyabb vita!
Mindenkinél ilyen sz@r idő van mint itt Gödöllőn.
Felhös-borus ég, szemerkélő eső, ~13°C
Pampalini!

Ebben SINCS vita köztünk. A motorok már csak ilyen elértéktelenedő fajták, ha azt akarod, hogy ne bátson a dolog, menj vele minél többet.

Kertace-nek is igaza van: megnézni,kitróbálni és a feléért megvenni!
jah, röviden ennyi a lényeg
Boci!

Nem követem annyira az árakat :D Egyszerűen úgy rémlik, hogy pár hónappal ezelőtt még 1.3 - 1.4 volt az ára ezeknek a gépeknek, és furcsa hogy hirtelen megint dobott két kilót az árából. (amúgy meg rossz nézni, ahogy elértéktelenedik a motorom )
Külön le is írtam, hogy attól mert brunyáltak vele, még simán lehet jó! ;) Tehát asszem ebben nincs vita köztünk :D Sőt, az én gépemet is úgy vettem, hogy valaki már elfektette előttem... és még mindig működik az is :D

Nah csupán arra akartam kilyukadni, hogy nem érdemes elkapkodni a vásárlást.