Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ghószt ne haragudj,de aszem egy kicsit várni kell,mert találtam egyet közelebb(Dombóvár),a mocit linkelem,hogy lásátok,ja és amit linkeltetek köszönöm szépen,de sajnos már eladták
Milyen kicsi az ország, igaz
Vagy ilyen sok Hondás van
Csak hogy látszódjon, mennyire segítőkészek vagyunk:
CBR600FS

Ez a gép nagyon rendben van! (a képek alapján)
Na látod millen eccerű ez! Amíg nem kérdezel, nem kaphatsz választ.
Elküldtem a számom.
Ha alkudni is kell, szólok egy profi haveromnak (motorszerelő).
A feladat csak annyi lenne,hogy megkéne hajtani a mocit és eldönteni,hogy megéri-e megvenni,ja és persze mindenbe belekötni.
Komoly?
akkor esetleg ha szépen megkérlek eljönnél velem motort vásárolni?
De van egy gond én csak hétfőn érek rá és nemtom,hogy dolgozol-e,vagy esetleg valami anygi jutatás fejében nem vennél ki szabit? Mert én oan dél felé érnék oda Debrecenbe,mesze lakom egy kicsit
Én speciel debreceni vagyok. Szólj ha segítség kell.
Jó de nincs egy motoros ismimse aki ráérne hétfőn.Ráadásul meg csak veletek vagyok ugymond "szorosabb kapcsolatban",de nemtom ki van közületek debreceni,ugyhogy ennyi nézzek én mindent mást nemtok sajnos
Nem biztos, hogy csak az USA-ba,írj neki emilt, és kérd meg, hogy csekkolja le az USPS-el a szállítási költséget. Azt én oda szoktam írni, hogy Mo. Európában van...
Nézd meg a kormányütközőket, ha estek a motorral akkor biztosan látszik rajta sérülés. Ja, és vigyél magaddal valakit aki ért hozzá! Én néztem olyan F4-est egy haveromnak Pakson, hogy az első kerék majdnem hozzáért az idomhoz! Egyébként kis hibát nem veszel észre szemmel, nekem el volt görbülve az első telóm meg az alsó villahidam az RR-en és simán pályáztam vele, semmit nem vettem észre.
Uhh de kis csini így sárgában
Lehet, hogy hülyeséget irok, de én annó ezeket a "tanácsokat" kaptam:
Felülsz a kiszemelt példányra, felgyorsítasz ~60Km/h-ra,
majd elengeded a kormányt és sasolod az egyenes futását,
persze nagyobb ugrálások nélkül a nyeregben Ezt csak tapasztalt pilótáknak ajánlom
Vázsérülések leggyakoribb helyei a csatlakozási pontoknál vannak(kormánynyak, hátsó lengővilla)
Persze illik átnézni szemmel az egész vázat, heggesztési varratokat(ami a Hondáknál 5*-os szokott lenni )
Ja egy kérdés Hogyan tom biztosan megnézni,hogy nem-e vázsérült a motor,van-e esetleg valami árúlkodó nyom,ill. arra utaló jelek hogy törött volt-e elötte
Hihi!
Eladtam a Tz mehetek a nagyért
Nem, de ezt csak az USA-ba szállítják ki. Egyelőre a megoldás egy 40 000-es pont ilyen fekete Pest mellett. Még annyit kell megtudjunk, hogy mennyiért csinálják meg a töröttet. Ha azt jóval értelmesebb pénzért megoldják, akkor javítás, hanem vétel.

Egy héten belűl motorozik a kolléga :)
Ezt láttátok már?
Jogos, azért szoktam ezt írni, mert a törzskönyvben ez van (javítottam a biztonság kedvéért)
Az adatlapodon tessék kijavítani a tipust!
Neked a kép alapján GSF 400 VC Bandit-od van
Ne szégyeld a változó szelepvezérlést! Nem túl sok
moci büszkélkedhet vele! Nekem is ilyen a blokk volt az Rf-ben.
Ment mint a golyó
Nem, az idom valóban nem nekem kell, hanem egy barátomnak.

Van képem a saját gépemről természetesen, kb kismillió :)

Itt van pár:
http://kolixx.fw.hu/motorom.jp...
http://kolixx.fw.hu/
motorom2.j...

http://kolixx.fw.hu/motorom3.j...
Szívesen!

Annó náluk vettem az RF-em és innen az infó!
Nincs illemkódexe az oldalnak , de olykor nem ártana.
Köszi, hogy kitöltötted, így nem csak egy fantom emberkének írkálok
És ahogy néztem, nem neked kell a fejidom ugye? Mocidról nincs képed?
Köszi a gyors válszt. Már kontaktoltam is velük. Igazság szerint a motor 94 es amire kell az idom, csak még kereklámpás széria. Azért mondtam 93 ast, mert azok mind olyanok.

Az adatlap természetesen kitöltésre kerűlt. Ha van valahol fórumhasználati útmutató (illemkódex), azt árúljátok el, mert én nem találtam meg.
Szia kolixx!
Itt talán van egy 94-es picitsérült
Ja, és az adatlapodat töltsd ki pleaseee!
Sziasztok!

Egy 93 as 900 as firebladere keresek első maszkot a lámpa körűlre. Ez még kereklámpás. Arra lennék kiváncsi, hogy valahol utángyártanak-e ilyet, esetleg valakinek elfekvőben van-e ilyen?
Ha tudtok segíteni, a kolixx kukac yahoo.co.uk címen is szivesen látok minden levelet.

Köszi, kolixx
vazzeg ez tényleg az