nos, nekifutok még egyszer, hátha...
tudom, hogy az Arai a legjobb márkák között van
nem is hoztam fel ellene észérveket
egy rossz szót sem szóltam róla
de ha így könnyebb megemészteni: akkor sötét vagyok, mint az éjszaka, ezért nem lesz Araim... Rendben? Azt hiszem, nektek ez lesz a legelfogadhatóbb válasz...
Zema, most már elég legyen mi a f.szról beszélsz?
NEM ÉRDEKEL, HOGY MENNYI AZ ARAI, nem is írtam ezzel kapcsolatban semmit, te meg jössz itt az "okostojás" dumáddal...
Megemlítettem, hogy mit néztem ki... és ennyi Nem kérdeztem róla véleményt, nem írtam róla semmilyen megjegyzést, nem hasonlítottam semmihez, nem fikáztam semelyik másik bukót és egy büdös szóval sem írtam olyat, hogy nekem csak a fényezés tetszik...
ha meg 200-nál szétloccsan az agyam valahol, az neked egyébként is mindegy, nem igaz?
Egy fél percig sem okoskodtam semmiben, az a te asztalod.
Nem tuszkol senki semmit.
Mindössze arra próbáltuk felhívni a figyelmedet, hogy az ARAI a világ egyik (ha nem A) legjobb sisakja.
Nekem egyébként SHOEI-m és SHARK-om van, nincsen érdekeltségem az ARAI-ban.
Tényleg azt veszel, amit akarsz, csak észérvekkel nehéz kizárni az ARAI-t.
"de ott meg az ár az, ami biztosan kizárja..."
az arai drágább okostojás...
Az a baj ezzel, h emberek úgy vesznek ruhát, sisakot, hogy az hellokitty mintás legyen, meg ez az árnyalat menjen a motorhoz, meg csodaszupi. persze kurva fontos h jól nézzen ki és tetszen, de mikor 150-200-nál átdob a motor és repülsz akkor már csak arra gondolsz h bassza meg de fasza h egy RX7 van rajtam, nem a hellokittycsillivilli shark...
Inkább vegyen mindenki egy kategóriával kisebb motort, de a maradék pénzt költse a legjobb ruhára, sisakra, mert az az egy esélye van. Mint ahogy G is csinálja. Bár Ő motorból is a legjobbat veszi, de hát neki Hollywood-i kapcsolatai vannak és megteheti.
irigylem is érte...
én hittérítek? az égvilágon senkit nem akartam meggyőzni semmiről, ti tuszkoltok rám mindenfélét... Engem pont nem érdekel, hogy mások miből milyet vesznek...
én ilyet nem mondtam
Kinéztem egyet, de még nem láttam élőben, tehát lehet, hogy nem lesz begyere... Shoei-ból is van, ami ránézésre , de ott meg az ár az, ami biztosan kizárja...
kösz a linket, már kezdtem pánikba esni, hogy hol a fenében van
de elmondom úgy, hogy a gyengébbek is megértsék (Zema, figyelj!): ez olyan mint a szex... azzal csinálod, aki tetszik, aki szimpatikus... és hiába mondják, hogy "de az a másik úgy pörög rajtad, mint a ventillátor és húúúú...", akkor sem mész el vele, ha nincs meg az a bizonyos katt... (na jó, te igen , de a normálisabbja nem )
Nekem az Arai-nál nincs meg az a bizonyos "katt"...
amúgy most miért olyan fontos, hogy nem gondolkodom Arai-ban? mindenki azt vegye, ami neki bejön és kész...
Nagyon meg vagyok vele elegedve.
Nemreg javitottak valamit a kovetofokuszan.
Majd Zeman tesztelem a ringen. Nagyon durva felvetelek fognak szuletni!
Szoval nem bantam meg!
Te mar vettel gepet?
Jó a SHARK is.
Mondjuk az ARAI még jobb, miért nem veszel inkább azt?
Itt ki is tudod nézni a megfelelőt:
http://www.araihelmet-europe.c...