Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi
...hát ennyiért nem tom mit lehet venni....de mindenféleképpen R-es legyen,annak a felépítése inkább való pályára(súlypont,rugózás,stb)
Max 5kilót,ezért lenne jó valami külföldi papiros
Szia....tudni kéne mennyit szánsz rá?
Hello webavid köszi az észrevételt,te milyet ajánlanál ha a motorerö nem annyira számit.
....szerintem lassú ,főleg kigyorsításnál , kicsi az első tárcsája (gyenge fék),magasan van a kormány, magasan van az egész súlypontja,....de ez csak az én véleményem....tanulni a legrosszabb...mert a rosz dolgokat sajátítod el.....
Üdv!
Nem adom el a banditot,csak szeretnék mellé egy olyan gépet amivel meg lehet tanulni pályázgatni + ami oda is való.Szigoruan külföldi papiros szeretnék,nézegettem a neten és ez a tipus egészen elérhetö áron van. .Csak hát szivesen meghalgatnám a véleményét annak akinek ilyen mocija van v volt.
Halihó. Nálunk van egy 94-es CBR 600F Teljesen gyári állapotú németországból hoztuk. Ha gondolod hívj fel. 06306299969
Le akarod cserélni a Bandi-t egy F2-esre?
Sziasztok!
Szeretnék venni egy 89-90évj körüli cbr 600f-et,a kérdésem csak annyi hogy érdemes e,ha igen akkor mit kell rajta megvizslantani,van esetleg vmi konstrukciós hibájuk?Elöre is köszi.
sziasztok!

ausztriai kanyarvadaszat indul holnap! elorejelzes szerint napos de nem tul meleg idojaras varhato. a turan a 22-es 23-as fout lesz a foszereplo. allitolag! szep taj, jo ut es remek kanyarok jellemzik oket. a start sopronban lenne , a pontos ido meg kerdeses , de valoszinuleg del kornyeken.
Nagyon otronba az tuti!
Ez lesz a 2008-as cbr? mert szerintem baszott ronda
Nem, nem.
Nézd meg a telószárat. A kicsinyítés miatt csakkosnak tűnik. Ezt a képet egy kb. 12-15+ Mp-es kamerával csinálták, aztán a webes kicsinyítés miatt torzult 1000rel...
Szerintem is egyenes ! RockandRoll ez csak optikai csalódás a felni küllője miatt.
Takard ki és úgy is nézd meg a képet.
Miért lenne ferde?

Ide nem nagyon szoktak fake-et felrakni.
full ferde az elsővilla, szabadszemmel is jól látszik. Ez csak egy elég gyenge photoshop. De a KertAce képe igen élethűnek tűnik.
Nagyon jol néz ki! Remélem ilyen lesz a 2008-as!
Úgy legyen!
Ki beszélt itt felhajtásról?
A faridom alá oda lehet normálisan fogatni, hogy látsszon!

Normálisan kell motorozni, nem rendszámot felhajtani...
Azt a hátsó konzolt, azt egészet el kell hajítani a p.-ba!
A hátsó lámpát ki kell cserélni indexesre, a rendszámot meg tetszés szerint fogatni. :)
huuuuuuuu... ez nagyon RCV nekem kéne!
egyre gondoltunk úgy néz ki