Az Arai RX7 a LEGJOBB és a LEGBIZTONSÁGOSABB sisak. Az egyetlen olyan sisak amiből nincs verseny és utcai verzió, tehát amit itthon megveszel az a szponzormatricáktól és a belső szivacstól (mert azt fejméretre gyártják) eltekintve UGYANAZ, mint amit Pedrosa, Nakano, Edwards, Haga, Hayden és még sorolhatnám hord. Ergo a gyátósoron lévő RX7-ből egyik a tiéd lehet, a másik meg megy mondjuk Edwardsnak. Kurva sok sisakom volt és hát nincs párja az ARAI-nak, ezért is gyűjtöm az RX7-eket...
Ha vkinek nem kell az nem normális. De hát Zseby nem normális, úgyhogy mind1.
de én nem mondtam, hogy nem jó
akkor mondjuk azt, hogy nem tetszik a neve, és akkor abba már nem lehet belekötni ...ez olyan, mint a zsiráf: szép, de otthonra nem kéne
Mindössze csökkent értelmemmel nem vagyok képes felfogni, miként mondhatod azt valamire, hogy "nem szimpi", ha saját bevallásod szerint gőzöd sincs róla.
Ezért próbáltam segíteni.
Ne haragudj érte, kérlek.
komolyan, kiakasztasz... melyik része nem világos annak, hogy nem érdekel?
Szerinted olyan hülye vagyok, hogy nem találnám meg a weboldalukat? Miért nem tudod elfogadni, hogy nem ugyanaz tetszik, mint neked? Miért akarod rám erőszakolni?
Te miről beszélsz? Sehol nem mondtam, hogy nem jó... nem tudom, hogy milyen, és azt sem tudom, hogy mennyibe kerül... nem néztem utána, mert egyszerűen nem érdekel, nem szimpatikus...
Megtalaltam itthon, mikor megneztem a sisak meretet, igy le is fotoztam. Azt hittem videken van. De nem!
Igen. 40 penz.
Van meg egy elado noi kabat is!
Vajon miert?
http://www.araihelmet-europe.c...
és különben is itt a link ha esetleg nem találod meg...
Mellesleg sharkot ne igazán vegyél, G shoei-jét vedd meg, kb. 2x használták és nagyságrendekkel jobb sisak.
Milyen az EOS 1D?
Ha vkinek nem kell az nem normális. De hát Zseby nem normális, úgyhogy mind1.
akkor mondjuk azt, hogy nem tetszik a neve, és akkor abba már nem lehet belekötni ...ez olyan, mint a zsiráf: szép, de otthonra nem kéne
Ezért próbáltam segíteni.
Ne haragudj érte, kérlek.
Szerinted olyan hülye vagyok, hogy nem találnám meg a weboldalukat? Miért nem tudod elfogadni, hogy nem ugyanaz tetszik, mint neked? Miért akarod rám erőszakolni?
http://www.araihelmet-europe.c...
Igen. 40 penz.
Van meg egy elado noi kabat is!
Azt megértem, ha nincsen rá pénz, de hogy nem jó, nem szimpatikus...
Meg igazából nekem egyszínű fekete kellene. Kár lenne tönkretennem a replica-dukkózást. :)
De a csizsma érdekel. Akkor a koppfeketére gondoltál vagy amelyikben van fekete és fehér szín is?
És akkor 40 rugó lenne?
130.000 penz
Osztán mér nem?
És mennyi péz?
Az arai amugy is az ordog muve!
Hajra Zseby!
Ha az ölelés meg csak a vásárlástól függ, akkor nem is kell...
Nekem van egy hibatlan RX-7-es elado sisakom. Raadasnak Pedrosa fenyezessel + plexikkel. Erdekel?