Ja és nemtudja vki,hogy mien papirokat kell elkérnem az eladótól egy külf. papiros motor esetében,hogy minden rendben menjen a forgalombahelyezésnél?Feltettem ez a kérdést a Jótanácsok toppikba is ,de azóta semmi válasz Tud valaki segíteni!
Ez,hogy kiprobálni mindkettőt nem hülyeség,de nemhiszem,hogy valaki is felajánlaná,a vásárlásnál meg nem megy mert a két kinézett motor teljesen máshól vannak az országban
Nemtom Ti mit vettetek ki a szavaikból,de oan full versenyzőknek tartom Őket(mármint a Gixxer klubbosokat),lehetséges hogy az vesz Gixxert aki versenyzős beállítotságu?
Te a tojást hasonlítod az almához! Hát persze, hogy CBR! Bontott motorblokkot szerinted miért nem lehet Honda CBR-hez eladni? Nem kell senkinek. Majdnem felmérgelődtem, hogy a jó kis CBR-t egy szutyokival hasonlítottad...
Nekem volt szutyokim (Bandit)is meg F2,F3,F4(karbis) 600RR/05 is,tudom mit beszélek.
Szia Fecó600!
Sajnos nem tudom félre tenni az előitéleteimet! Na komolyra fordítva a szót szerintem:
a Gixxer kicsit "élesebbre" van hangolva mint a Honda A kérdés mire akarod használni a motort?!?
Mégegyszer mondom ez csak az én véleményem, de ha nem akarsz csak pályázni, hanem inkább túrásabbra veszed, akkor a Hondát választod! Én a helyedben megnézném mindkettőt, ha lehet kipróbálnám és a szívemre hallgatva döntenék. És mivel használtban gondolkozol, nagyon nézd meg mindkettőt! Talán még a Honda mellett szól, hogy kicsit jobban tartja az árát.
Ja és légyszíves tedd fel ezt a kérdést a GSX-R topicban is
Heló Fecó ! Én a Hondát javasolnám én is nemrég vásároltam 1 - 600 f-et és nem csalódtam benne a gsxr-ekről nem sok jót hallottam.Vásárlás elött én is dilemmáztam sokat hogy R6 , Gsx-r Vagy Hondáék de jól döntöttem. Lehet hogy az osztott ülés sportosabb külsőt eredményez de hidd el nem fogod megbánni ha a hondát választod.
Helló Majors! A véleményedre lennék kiváncsi,de kérlek most tedd félre az előitéleteket.Te melyik motort választanád ha a lehetne egy 2003 600Gixxert vagy egy 2003 Cbr600 Fs, a Honda gondolom kényelmesebb,vagy nem?Az teljesítményük szinte azonos és mind a kettő tetszik,de nemtom mi legyen Kérlek ha tudsz vagy ha valaki tud segítsen.Várom a véleményeket!Ellőre is köszi
Hello!
Szerencsére akkor talán renbejön. Ez jó hír!
Sajnos a tavaszias-téli időjárás és időhiány
miatt, csak egyszer gurultam egy ~50-est
ebben az évben , de lesz még nyár
Esetleg nem maradt meg, vagy nem tudsz bontott
akkutartót a géphez? Ha nézelődsz és keresgélsz
ezt is megkérdeznéd nekem Normálisabban
szeretném felfogatni az akksimat a mostani kucig helyett!
Azt, hogy a srác mit is szeretne, azt leszarják.
hogy körbe motoroznak a H.ringen Engem mindenki körbemotorozik méég!
Kíváncsi lettem volna ebben az esetben miket írtak volna?
Nekem volt szutyokim (Bandit)is meg F2,F3,F4(karbis) 600RR/05 is,tudom mit beszélek.
itt egy
Sajnos nem tudom félre tenni az előitéleteimet! Na komolyra fordítva a szót szerintem:
a Gixxer kicsit "élesebbre" van hangolva mint a Honda A kérdés mire akarod használni a motort?!?
Mégegyszer mondom ez csak az én véleményem, de ha nem akarsz csak pályázni, hanem inkább túrásabbra veszed, akkor a Hondát választod! Én a helyedben megnézném mindkettőt, ha lehet kipróbálnám és a szívemre hallgatva döntenék. És mivel használtban gondolkozol, nagyon nézd meg mindkettőt! Talán még a Honda mellett szól, hogy kicsit jobban tartja az árát.
Ja és légyszíves tedd fel ezt a kérdést a GSX-R topicban is
Szerencsére akkor talán renbejön. Ez jó hír!
Sajnos a tavaszias-téli időjárás és időhiány
miatt, csak egyszer gurultam egy ~50-est
ebben az évben , de lesz még nyár
Esetleg nem maradt meg, vagy nem tudsz bontott
akkutartót a géphez? Ha nézelődsz és keresgélsz
ezt is megkérdeznéd nekem Normálisabban
szeretném felfogatni az akksimat a mostani kucig helyett!