Szia köszönöm a jotanácsot csak még mindig nem tudom hogy hol tudom beszerezni azt a dobot?
én most kint dolgozom ausztriába és el akkarok menni az egyik szabadnapomon a luis-ba körülnézni?
ott találok vagy inkább valahol otthon probálkozak vele?nekem nagyon bejött ez a motor nem is kell más igaz gondolkoztam supermoto ba is mert az élvezetesebb.de ha jol kiismered ezt a mocit nem lesz vele gondod.egyszer kétszer okozot meglepit ugy hogy vigyázzon mindenki aki ilyen motoral tanul.
bocs hülye vagyok jol értelmeztem azért van hozzá egy furulya hogy azzal állitani tudjam a hangját a kipuhogonak?szeretném még megkérdezni hogy turgákat szoktatok tervezni?mikor és hogyan tudnám megnézzni valami turanaptárt?én nekem lesz egy 5 hetes szünetem azt kezdödik a nyári szezonom.
április 25 én végzem és mjus utolso hetéig vagyok szabad sajna.de ez idö alatt van tervbe valami tura?
sajna ez a nyaram se a motorzásrol szol majd de igyekszem.
köszönöm mindent szia.
mielöbb tavaszt minden kinek.
HI Majors!
Köszönöm a segítséget!Megtudtam egy Honda szervízben hogy kompatibilis vele!Huha Ők nagyon drágán adják!15000.- a louisba most akciós 40E helyett 20E!
A ledes is csak 50E
Sziasztok!Tudomásom szerint a 1999-2000es CBR600F hátsó lámpája kompatibilis a többi újabb 600F-ekével!Jól tudom ugye?Csak mert a Louis katalógus szerinti 2005 ös modell hátsólámpája kurvára nem olyan mint az én motoromé(2005ös) viszont a katalógus szerinti 2000-esé tökéletesen megyegyezik vele!Csatolok egy képet is azzé!
Kiakarom cserélni!MOst le van értékelve 20 euróra és szombaton megyek is ki!Tök szép lenne vele!
Megnézegettem és ahogy elnézem különbség csak a 600F és 600FS hátsó lámpájában van!
Kíváncsi vok hogy ti hogyan látjátok ezt a dolgot!
Előre is köszike minden CBR lovagnak :-)
Üdv.Laceeka
szia.mást nem alakitottam a motoron de a kipufogó az azért átformáza az egész gépet mint mondtam én egy gianneli dobot vettem rá karbonbol és nekem nagyon bejött .egyébként JÁNOSHALMÁROL vettem van telefonszámuk is persze:06-20-9757597. sok ujságban hirdetik magukat a srácok összeirják egy hét alatt kinek mire van szüksége és olaszbol hozzák be. én annak idején 50-ért vettem dobot és összekötö csövet egybe . én a motoros szerkómat vettem kint németbe a louis boltban mert akkor még nem volt közelebb boltjuk szerintem van náluk sok jó cucc én is vettem párat anno valamikor.szerintem a kipufógó náluk azért jóval huzósabb árban van ,de ha rákérdezel azért szerintem nem fognak rád csúnyán nézni! az ötleted egyébbként király a turával kapcsolatba én benne lennék nagyon még akkor is ha nekem szabolcsbol kellene elmotoroznom oda!!!!!! persze ugy ha azt a kis faházat tényleg sikerülne még lefoglalni is!!!! német utjaimbol tudom hogy nagyon gyönyörü helyek vannak arra, az tény! remélem összejön egy nyári tura és motorozunk egy jót !!! na csá!
"de azt is hallottam, hogy az F4i=FS és csak azért Fs mert amcsi cucc,
de bocs ha rosszul tom" Szerintem az FS nem amcsik miatt FS, hanem
mert sportosabb kiadás! Ha jól tudom ezt Mo.-on is ezen a néven
forgalmazták. Arról a képről amit annó belinkeltél azért írtam,
hogy egy amerikai behozott moci, mert tele volt aggatva fényvisszaverő
prizmákkal ami ott kötelező felszerelés!
Szia Gery600rossi!
Sajnos irásoddal ellentétben nem vagyok nagy szakértő!
Csekély tudásom onnan ered, hogy anno én is elgondolkodtam
egy ilyen megvételén(600FS). És utánna olvasgattam. Ezt a
600-as szériát 2000-ben adták ki. A tiéd szerintem egy 600FS, ami
kapott +pénzért egy "csicsás" gyári fényezést! Nagy újjításokról
ennél a tipusnál (én!!) nem tudok. Valószínűleg 2002-re ez a fényezés
volt csak az "újjítás". Ha jól emlékszem érdeklődtél a kipu hangjának
mélyítéséről is!?! Én erre olyan dobot javasolnák ami nyitott, de becsavarozható
"furulyával" rendelkezik. A nyitottsága miatt öblösebb, mélyebb hangja
lesz, de ha a furulyát berakod már közuton is nyugodtan használhatod
a rendőrbácsik és a szomszédok nagy örömére
Mit tudok egy ilyen rossi replicáról? Szép és jó motor mint minden Honda!
A többit pedíg lejjeb leírtam, ott elolvshatod!
őőőőőőőőő bocs ha rosszul tom de nekem mintha azt mondták volna,hogy az " i "= injektor,ez köztudott és 2000 óta gyártják,de azt is hallottam, hogy az F4i=FS és csak azért Fs mert amcsi cucc,de bocs ha rosszul tom.Az új kiadásu F4-ek is injektorosak csak a nevükhöz nem használják az i-t,aszem ha jól tom.Azt viszont biztosan tom, hogy a sima F4 és az FS közt az a kül.,hogy 2 pacival több az FS és egy-két dolog a blokkban,de visszaólvasva mindere találsz választ mert pont ezt kérdeztem énis ezelőt egy két hete.De jobbat mondok:kérdezd meg Majorst Ő segített nekem is
Az FS is tulajdonképpen F4i, csak egy sportosabb változatnak mondják. Az FS-t akkor nyomták amikor még nem volt az RR.
Én sok különbséget nem láttam a kettő között, az osztott ülés illetve a középállvány hiányán kívül.
szia Feco600 csak elnéztem az üzeneted.azt hittem te is kanizsa-i vagy.
csak rosszul olvastam amit irtál.
végül is mit tudsz a rossi replicárol minden hasznos info érdekel csak fél éve van meg nem sokat mentem vele mert jöttem ki dolgozni.ugy 2500 tettem meg vele.kezes kis bárány csak észel kell használni.
ez most akkor egy fs változat a cbr ek közt vagy f4 vagy mi.és az összes info érdekel rola.hibái elönyei minden.
üdv Gery600rossi
ŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ Most pontosan kire gondoltál,mert gondolom nem rám .De azért ha tok segítek persze szivesen,amugy egy 251-es ETZ van,amit most akarok lecserálni egy 600F4i-re
Szia.
én egy uj motoros vagyok a sok közül vagyis volt már mocim 125 ős és tavaly vettem egy cbr rossi replikát.olvasgatam visszamenöleg és láttam hogy te milyen sokat tudsz a mocikol.
szeretném ha elmondanál mindent amit tudsz egy ilyen rossi replicárol.
ez egy 2002 model.
elöre is nagyon köszönöm.
Gery600rossi.
vagy valaki aki már használt ilyet vagy ilyen motorja van.
szia Feco600 .igen én is kanizsa vagyok te is?
de én sajna most auszriába dolgozom és szomoru vagyok mert hallotam otthon milyen jo idö van és milyen sokan motoroztak még.
én is megtenném de csak a ho és a si maradt nekem most.
de majd áprilisba
milyen géped van?
szia köszönöm a jo tanácsot.igen érdekelne nagyon az a telefonszám és hol van helyileg?vagy posti uton rendelted meg?
én most kint vagyok ausztriába itt dolgozom.
majd csak áprilisba megyek haza.
még egy nagy kérdés csináltál még a hangon kivül a mocival?
meg még az hogy itt van a luis motorosbolt is ott nem tudnék venni szerinted?
mert egy két dolgot akkarok venni még magamnak ugy hogy minden képpen elmegyek oda.
Serfaus-ba dolgozom és erre nagyon szép a táj és az utak jo kis szerpentinekel.
lehetne egy jo kis motoros turát szervezni erre a nyáron.
amugy itt a faluba pont van egy apartman csak motorosoknak nyáron.
rossz ötlet szerinted?
kivel kell beszélni itt a klubon ilyen dolgokrol?
legyen szép napod.
mielöbb tavaszt.
üdv Gery.
A fogyasztásnál számít, menetteljesítménynél én nem vettem észre nagy különbséget.
Ajánlanám pl a Shell 95-öst de nem kell a V-Power, elég a sima.
Vagy az ÖMV 95-ösét.
szia. nekem egy cbr 600 f-em van én is keveseltem a hangot és igy ténykedtem .én egy gianneli karbont vettem rá szerintem nagyon szép hangja van n,nem erös de nagyon kellemes mély. ha gondolod egy telefonszámot tudok adni ahonnan vettem ,szerintem már nagyon jó árba lehet venni kipufogót ! 1.5 éve énis ebben a cipöben jártam mint most te ,és nekem is jol esett volna tudom ha valaki segitett volna .szoval ha kell telefonszám irj. egy kép rola:
sziasztok én csak most jelentkeztem be erre az oldara de már régota nézzem és olvasom a hireket és a hozzászolásokat.segitene valaki hogy mit csináljak a motoromal egy rossi 600 replicám van teljesen gyári,és szertnélk neki egy kis hangot adni nem nagyot de egy kicsit legyen kellemesen mélyebb hangja.milyen dobot vegyek ami még nem bántja a lakok fülét és mégis halják a hangját.
éppen ezt szeretném,de mivel véletlenül tévedtem erre az oldalra,még nem találtam meg a módját.
hol és hogyan?eddig csak a fórumot láttam,de és a sportmotoron vok regisztrálva.onnan találtam ide véletlenül.
szóval?
én most kint dolgozom ausztriába és el akkarok menni az egyik szabadnapomon a luis-ba körülnézni?
ott találok vagy inkább valahol otthon probálkozak vele?nekem nagyon bejött ez a motor nem is kell más igaz gondolkoztam supermoto ba is mert az élvezetesebb.de ha jol kiismered ezt a mocit nem lesz vele gondod.egyszer kétszer okozot meglepit ugy hogy vigyázzon mindenki aki ilyen motoral tanul.
bocs hülye vagyok jol értelmeztem azért van hozzá egy furulya hogy azzal állitani tudjam a hangját a kipuhogonak?szeretném még megkérdezni hogy turgákat szoktatok tervezni?mikor és hogyan tudnám megnézzni valami turanaptárt?én nekem lesz egy 5 hetes szünetem azt kezdödik a nyári szezonom.
április 25 én végzem és mjus utolso hetéig vagyok szabad sajna.de ez idö alatt van tervbe valami tura?
sajna ez a nyaram se a motorzásrol szol majd de igyekszem.
köszönöm mindent szia.
mielöbb tavaszt minden kinek.
üdv Gery600rossi