Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Reméljük felépül a srác Nekem még csak egyszer könnyült el
komolyabban az eleje, nekem 2-ből 3-ba detto kanyarból kijövet.
Ritka sz@r érzés volt
Baszdki, mert a faszért kell azon a fos úton úgy rongyolni.
Mindenesetre jobbulást kívánok.
írtad h a te motoroddal ment, stb. Eddig nem aggódtam, mert aztem, h nem ő az, mert neki full fekete motorja van, ráadásul qrvára tud egykerózni, stb, so mondom biztos nem ő az, de .... de akkor úgy látszik mégis..

Nagyon sajnálom! Jobbulást neked Imi.
GarryBoy!!!

BASSZAMEG!! A SRÁC SÁMSONI MOTORSZERELŐ?????

IMI?????
Egy kanyarból kijött, elkezdte tolni, a kanyartól kb. 350 m-re beszitált a vas, és 100m-el később egy kb. 60cm-es fát fogott, szinte telibe.A távolságból itélve szerintem 3-ból tette 4-be.Te is tudod , hogy kuplung nélkül szabályzásközelben úgy 220-230 nál elváltva szépet emel az elején.Nem veszi fel, de elkönnyül nagyon.
Ráadásul ő kb. 60 kg. , én pedig 120.
www.haon.hu van egy rövid hir róla
Reméljük meggyógyul! Amúgy mit csinált, hátha "tanulunk" az esetből.
Még mindig életveszélyes az állapota. Altatják, volt egy hosszú műtét, és még lesz is.
Nem hiszem el ezt az egészet.Jobban biztam benne motorozás terén, mint magamban.
Tudsz már valamit a srácról?
Jobbulást a srácnak. Idén túl sok ismerőst ért baleset
Jobbulást a barátodnak!!!!!!!!Reméljük hogy minnél gyorsabban felépűl és nem lesz semmi komolyabb baj!!
Jobbulást neki!!!!!!!!!!!!!!
Uramisten Ez szörnyű....
A haverodnak mielőbbi gyógyulást!
Jobbulást a barátodnak!
Ó a rohadt életbe!! Annyira sajnálom. Azóta mi hír a haverról? Isten adja, hogy felépüljön!!
Elmondod mi történt? Ha nem akarod az se baj. Iszonyúan néz ki a gép.
Ma délben a 471-es uton
Baszki!! Ez most történt????
A motorom. Imádkozom, hogy a barátom, aki vezette túlélje.Nagyon vigyázzatok!
sziasztok.már régóta nézegettem mocikat,aztán végülis egy cbr 600 f3 as lett,most hoztuk el hétfőn,tetszik nagyon,bár van rajta egykis javitgatni valo,most egyik szerelő ismerősömnél van :felni ujrafujás, a lámpa alatti időm elvan törve, azt megheggeszteni . meg taknyáltak vele aztán a villa kicsit elvan csavarodva , de az egyenes futása az jo, nem szitál.aztán ezek most meglesznek csinálva,de viszont magyar tesztet sehol sem találok rola ... ha valaki tudna akkor azt megköszönném.
bye all!!!
Hello!
Mit fogyaszt a darab?
Azt mondják szolidabb mint a 929.
A szitálás nekem is megvan, ha nagyon elkönnyül az eleje, pedig az én súlyom nem kicsi
KertAce! Most már mocskos menők vagyunk? Tudom, nem USA modell, de azért ugye jöhetek?
Nagyon szépen köszönöm a válaszotokat! Tavaly vettem, mert nekem ez az álom motor és sikerült egy haveromtól megvenni, mert neki sok(k) volt. Az olajat azért kérdeztem, mert azt mondták tegyek bele picit sűrűbbet, mert finomabb lesz a váltó. Az előző cserénél iponet raktak bele, mert a szervizesem azt ajánlotta. Egyébként Pest környékén lakom. Szoktatok össze járni motorozni? Majdnem 24000 km van benne 9600-al vettem tavaly Júniusban, így nem az első olajcsere . Egy fő gond van szerintem ezzel a motorral, hogy kormány lengéscsillapító nélkül beszitál az eleje. Ezt meg is tapasztalhattam, de vettem rá gátlót, azóta nagyon jó lett. Még egyszer köszönöm mindenkinek a segítő választ.
Úgy értettem nála.Ha a motornak is ez lenne az első, hát ritka megkimélt darabnak mondhatnánk.
954-nél első olajcsere? :):):)

Amúgy Castrol R4 10W40 fullszintetikust!
Szia Julius7!

Én az enyémbe a Castrolnak az Actevóját használom az 10W40es de én nagyon meg vagyok vele elégedve.
7-8éves motorokba szokták tenni a 20w50-est
Szerintem neked tökéletesen megfelel a 10w40-es castrol is