Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az tökéletes. már csak az a kérdés, ásványi fél vagy szintetikust :o)))
Ez lesz az első olajcsere?
Üdv mindenkinek!
Milyen olalajat vegyek a motoromba? cbr 954rr 10w40 az jó vagy sűrűbbet és milyen márkát?
Köszi a segítséget!
Akkor egyértelműen XX. Már ha maradsz a kényelmes sport-túránál.
talán vágyom egy kicsit többre már mint nyomatékban!
CBR-klubban kérdezed, hogy mi a vélemény a 600RR-ről??? Borítékoljam a hozzászólásokat?

Tedd fel a kérdést a Gixxer-, az R6, meg a 636-klubban is, és vonj súlyozott átlagot...
hogy mi: há mocskosul jó dolog.... ..........szerintem 2milla körül kapsz már, 2005öst pedig 1.5-1.8körül, de tök mind1 mert mind a kettő ugyanaz
Vélemény? Legjobb 600-as:) futomű, motor király, nagyon jól kezelhető gép. Nekem nagyon bejött...
Sziasztok
Eljött az idő,hogy segítsetek nekem:)
Milyen árban mozog mostanság egy 2006-os 600as cbr rr.
Néztem használtmotor,hasznaltauto oldalon,de csak elvétve lehet egyet egyet találni.
És mi a véleményetek róla.
KÖSZI
Így van! A mostani motoromnak (2004 F4i) egyedül a fényezése minőségével nem vagyok megelégedve!
Van már F4-es is 900e-1m körül, szerintem érdemes azokat is megnézni.....mondjuk az F3-nak lényegesen jobban sikerült még a fényezése....szerintem
helo!
hát igen ez lenne az igazi csak nincs ennyi , max ilyen 1 m körül nézegettem .
Találtam egy F3 at , egész jo áron van .
de azért köszi , vagy 1 m ért még ma elmegyek érte :)))
Ez túl sok LE neki! :)

Amúgy miért adod el?
szia. menyiert szeretnél venni motort nekem van egy 2003 as cbr 600f em!
Köszi!
Így mindjárt más legalább látom kinek válaszolok!
megvan az adatlap!
üdv
jah télleg , ok sorry
VF volt 1000-es
hát egyszer régen vagy 2 éve volt a superbike ban hogy lehet hogy lesz majd 1200 as vfr , mert fateromnak meg 800vtech van , és mikor csináltam a freemailemet akkor nem jutott más az eszembe mint hogy vfr1200 mert tudtam hogy ilyen ugysem lesz . igy majdnem mindehol ez a nick nevem
először én is csak 400 ba gondolkodtam , de nincsenek szép 400 asok max az rvf tetszik , vagy még a cbr400 . majd ovatosan huzom neki , bár gondolom a 15 le után majd furcsa lesz .
csak legyen már jo idő .
jah nemtudom hol kell adatlapot tölteni de megkeresem és töltök ;)
bye!!!
ja , és a vfr az max 800 sajna ... ideje lenne 1200 nak lennie ,
Csak álmodozó.
Itt lenne az ideje a vfr 1200-nak.
Mit nézzek a nick-en? vfr1200? Az mi?
Tudtommal VFR max 1000-es volt.
Szerinted a 100LE sok neki?!?
Csak nézd meg a nick nevét!!
Ha egyátalán valós személy ,
mivel adatlapot Ő sem tölt
Hát a 125-ös után (ha ez volt az első) még nem ajánlanám a 600-ast. Mégis csak 100 LE.
Mit is mondhatnék....jó kis gép.
Bár nekem nem volt hozzá szerencsém de rosszat nem hallottam róla.