Kedves kép, adat és név nélküli árnyék!
Szerintem a legbölcsebb tanácsod most itt olvashatod : Fogd a gépedet -amíg még nem csinálsz valami komolyabb hibát az erőltetéssel- és vidd el a legközelebbi megbízható motorszervízbe!
Hidd el EZ a legolcsóbb megoldás, mint hogy a neten valahol belefuss a "világ legjobb szerelőinek" tanácsaiba és rossz vége legyen a storynak.
Köszi a tippet megnéztem hiba üzenet semmi csak az a folyamatos villogás mint amikor jár a motor!Nem alszik ki az FI felirat a műszerfalon sem. Ma indítottam szerintem nagyon sok üzemanyagot kap! Full kormosak a gyertyák, nagyobb gázra hatalmas fekete füstöt nyom ki magából!Nem tudom nem a motorvezézlő-e a hibás! Valaki talákozott már ilyen problémával vagy csak engem nem szeret az ÚR! Akinek van valami tippje az kérem írjon mert már teljesen tanácstalan vagyok!
Köszi a segítséget!Megnézem,bár az enyém nem üzemel tökéletesen!Annyi üzemanyagot kap,mintha ömlene bele(ha sikerül beindítani vastagon kormos lessz a gyertya )
A szervizkönyve azt írja, hogy
1. rövidzárlat van a szerviz ellenőrző csatlakozóban
2. hibás az ECM (Engine control modul = motorvezérlő modul)
3. az 1-es pontban említett csati vezetékével van hiba.
Szerintem a legbölcsebb tanácsod most itt olvashatod : Fogd a gépedet -amíg még nem csinálsz valami komolyabb hibát az erőltetéssel- és vidd el a legközelebbi megbízható motorszervízbe!
Hidd el EZ a legolcsóbb megoldás, mint hogy a neten valahol belefuss a "világ legjobb szerelőinek" tanácsaiba és rossz vége legyen a storynak.