Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kedves kép, adat és név nélküli árnyék!
Szerintem a legbölcsebb tanácsod most itt olvashatod : Fogd a gépedet -amíg még nem csinálsz valami komolyabb hibát az erőltetéssel- és vidd el a legközelebbi megbízható motorszervízbe!
Hidd el EZ a legolcsóbb megoldás, mint hogy a neten valahol belefuss a "világ legjobb szerelőinek" tanácsaiba és rossz vége legyen a storynak.
Meg tudná valaki adni nekem a 929 vagy a 954 hátsó teleszkóp hosszát.A két felfogatási lyuk távolsága érdekelne.
Köszi a tippet megnéztem hiba üzenet semmi csak az a folyamatos villogás mint amikor jár a motor!Nem alszik ki az FI felirat a műszerfalon sem. Ma indítottam szerintem nagyon sok üzemanyagot kap! Full kormosak a gyertyák, nagyobb gázra hatalmas fekete füstöt nyom ki magából!Nem tudom nem a motorvezézlő-e a hibás! Valaki talákozott már ilyen problémával vagy csak engem nem szeret az ÚR! Akinek van valami tippje az kérem írjon mert már teljesen tanácstalan vagyok!
Résztvevők (a listát kérlek másolással bővítsétek):
-Cala (3 fő)
-RRcat és Zsozsek
-Bryan Fox és (házsártos háztartása/házastársa) ;-) Meli (2fő)
- Ancsy+Tibi (alszunk a "lakókocsinkban",mint tavaly is )
-Edina+Hodis (2 fő)
-hrc1972 (2fő)
- X-RAY
-bloodwolf Máté
-Piton225
-cs.dzsordzso
- Sector

Még nem tudom mivel megyek majd. De úgy néz 14.-én hazaérünk a nyaralásból és el tudok menni.
Árnyék az ülés alatt van egy szabad csati két polusu azt zárd rövidre majd adj rá gyújtást és ki fogja villogtatni, h hol keresd a hibát.
Május elsején lesz idén Kummmadár? Most nem barátom a gúgl ezért kérdem.
Köszi a segítséget!Megnézem,bár az enyém nem üzemel tökéletesen!Annyi üzemanyagot kap,mintha ömlene bele(ha sikerül beindítani vastagon kormos lessz a gyertya )
nemtom! ...ki? - hát ÉN!
A szervizkönyve azt írja, hogy
1. rövidzárlat van a szerviz ellenőrző csatlakozóban
2. hibás az ECM (Engine control modul = motorvezérlő modul)
3. az 1-es pontban említett csati vezetékével van hiba.

De persze mind emellett a motor tökéletes üzemel.
Ki lesz a párom a felmotorozásnál? És kit fogunk keresni a kúton, miközben a cukiban pihen
Résztvevők (a listát kérlek másolással bővítsétek):
-Cala (3 fő)
-RRcat és Zsozsek
-Bryan Fox és (házsártos háztartása/házastársa) ;-) Meli (2fő)
- Ancsy+Tibi (alszunk a "lakókocsinkban",mint tavaly is )
-Edina+Hodis (2 fő)
-hrc1972 (2fő)
- X-RAY
-bloodwolf Máté
-Piton225
-cs.dzsordzso
De! ... ki nem hagynám!
Te nem jössz?
Ok Piton, örülök majd kb. 1 hónappal előtte azért kellene egy végleges válasz, de addigra úgy is tudni fogod
az tuti , néköm tetszetős!
felteszem má bikepicsára hátha nap képe lesz
rigálovics ?
és a kicsi?
öö 600F1 , 600F2, VT750 - fateré KTM 620 -remélem holnaptól másé- meg van egy vagon szimszony, éééés ennyi.
egy dimbulni(1000RR),egy a technikához(636),egy futómű nélkül(636)

a másiknak dimbulni 05'zx10,technikához F4

aztán 954RR-636 páros...(ez most felbomlani látszik,elvitték az RR-t)

hogy valakinek 3 motorja van
milyen?
van olyan