Hahó, sziasztok!
A hétvégére (szombatra) sajnos közbejött egy céges program, beesett egy jótékonysági motoros nap, amin részt kell vennem. Sajnos így már nem lenne értelme a vasárnapi napra legurulnunk Regécre, ezért le kell mondanunk a találkozót veletek.
Pénz úgy néz ki, hogy a bevásárlás összegét osztjuk szét. Ez tavaly 5e per fő volt a három napra (kaja+pia).
Szakács? Akkor hozzad, és jó lenne ha hívnál is a "menü" miatt, mert akkor úgy vásárolunk. Elvileg sátor nem kell idén senkinek, el fogunk férni, de még pontosítok a héten. Tel. számom voda 933 98 28.
napot
regéc ügybe kérdezném mennyi lesz kb a pénz? vigyek e sátrat?
kivel beszéljek a pénteki indulással kapcs?amugy viszek utast aki szakács ha kell tud ott vmi kaját összedobni
bloodwolf máté
Na akkor én most inkább el sem mondom, hogy milyen és hány más jellegű elfoglaltságom lett volna...nem egy és nem is kettő... csak hogy egyet említsek: egy nemzetközi diplomáciai találkozó Tatán, de hát megtartják azt nélkülem is Én inkább egyszer egy évben azokkal vagyok, akiket nem láthatok minden nap És mivel január óta tudom a regéci időpontot, hát úgy alakítottam az életem meg Zsoltiét
Végülis az is megfelel nekünk. Csak terveztük, hogy beugrunk az Egri várba, mert Ditty ott még nem volt, de azt megoldhatjuk visszafele is :)
Nektek mi a idő- útvonalterv?
Hol találkozhatnánk?
Résztvevők (a listát kérlek másolással bővítsétek):
- Cala (3 fő)
- RRCat és Zsozsek
- Bryan Fox és Meli (2fő)
- Edina+Hodis (2 fő)
- hrc1972 (2fő)
- X-RAY
- bloodwolf Máté + (1 fő)sátor
- Piton225
- Sector
- Ditty+Zoli
- Bencsó
- Dabasi Ancsi + 1 fő
Sajnos így alakult , de semmi komoly . Jó szórakozást kívánok mindenkinek.
cala! Tőled külön elnézést, hogy ilyen sokára szóltam, de a "lehet" benne volt a pakliban.
A hétvégére (szombatra) sajnos közbejött egy céges program, beesett egy jótékonysági motoros nap, amin részt kell vennem. Sajnos így már nem lenne értelme a vasárnapi napra legurulnunk Regécre, ezért le kell mondanunk a találkozót veletek.
Regéc 2012 módosítás:
Résztvevők (a listát kérlek másolással bővítsétek):
- Cala (3 fő)
- RRCat és Zsozsek
- hrc1972 (2fő)
- X-RAY
- bloodwolf Máté + (1 fő)sátor
- Piton225
- Sector
- Ditty+Zoli
- Bencsó
- Dabasi Ancsi + 1 fő
Majd a legközelebbi programra megyünk (reméljük!).
Meli & Géza