Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem akkor lassan kezdjük meg a jelentkezéseket

Akkor a nagy érdeklődésre és a múlt évek sikereire való tekintettel idén ismét meghirdetésre kerül a

III. SM-CBR Klub Regéci túra. Június 15-17.

A házban kb.19 főnek van hely, de akár sátorozni is lehet a kertben Vagy Regécen, a szállástól 2 háznyira szintén van szállóhely. Ugye Cala? A mennyei étkek alapanyagait és az alap italokat felhozzák Caláék, melyek költségét helyben dobjuk szét. Egyéb speciális infóért keressétek a mestert az elérhetőségén
Akik Bp. környékéről jönnek azokkal megint megbeszélünk majd egy közös találkozási és indulási pontot.

Résztvevők (a listát kérlek másolással bővítsétek):
-Cala (3 fő)
-RRcat és Zsozsek
-Bryan Fox és (házsártos háztartása/házastársa) ;-) Meli (2fő)
- Ancsy+Tibi (alszunk a "lakókocsinkban",mint tavaly is )
A tavalyi késésért még mindig ég a búrám, de valahogy mocival nem tudtam odakeveredni időben az M3 benzinkútra.
Idén próbálok maximálisan alkalmazkodni és időben ott leszek a találkozási ponton, mert nem akarok megint 180-220 között repeszteni Miskolcig, mint tavaly! Érdekes menet volt... Balázsék diktáltak rendesen!

Akkor a nagy érdeklődésre és a múlt évek sikereire való tekintettel idén ismét meghirdetésre kerül a

A házban kb.19 főnek van hely, de akár sátorozni is lehet a kertben Vagy Regécen, a szállástól 2 háznyira szintén van szállóhely. Ugye Cala? A mennyei étkek alapanyagait és az alap italokat felhozzák Caláék, melyek költségét helyben dobjuk szét. Egyéb speciális infóért keressétek a mestert az elérhetőségén
Akik Bp. környékéről jönnek azokkal megint megbeszélünk majd egy közös találkozási és indulási pontot.

-Cala (3 fő)
-RRcat és Zsozsek
-Bryan Fox és (házsártos háztartása/házastársa) ;-) Meli (2fő)
úúúúúúúúúúú vazzeg ez a Regéc nekem jó kis túra lenne-lesz....kb 900 km?
azokat még jobban védik
Azokból még rózsaszínűt is tudok neked vinni , alkarvédőből is van többféle, válogathatsz kedvedre. Veszőből van fa, alu és karbon. Van vadászhegy, tompahegy madarazni. Bár ez utóbbiért ott seggberúgnak a ződek. Még az útszéli virágok is védettek. Kivéve a fizetősek.
Sziaztok! nem tudom, hogy hogyan lehet másolni, de részemről 2 fő!

válasz erre
előzmény
a kívánt szöveg kijelöl,lehúz a párbeszédablakba
Sziaztok! nem tudom, hogy hogyan lehet másolni, de részemről 2 fő!
80# of course
de akkor az alkarvédő és az ujjra való bigyó is kell
ha má eccer kemény vagyok
Almát viszek, de arra nem lövünk, az jóféle pálesz.

Csigás nincs, csak tradicionális, 40-80 -as köztiek.
almát hozzál

profi vagyok
van csigás is?
Természetesen. De az estére gondolva viszek fel nádvesszőket is, szivaccsal a végén , az kevesebb kárt csinál...
már nem SM-SM?

-Cala (3 fő)
-RRcat és Zsozsek
a vesémbe látsz?
Okééé Beszélhetnénk majd erről. Mi júliusban Padovába megyünk 2 motorral, de esetleg szeptember elején nem lenne rossz
Sojburg mindig pazar, meg a Nordsee is Mozart szülőháza mellett
költség vetés?amennyit ntudunk spórolni azt tuti el is tudjuk verni ...viccet félretéve Szentgotthárdi határtól v.ok kb300km.re, üzemanyagot számold ki...szoba kb. 20-30 euró között lenne reggelivel , persze sátorozni is lehetne a kalandvágyóknak ..
De amire én mindenképpen el fogok menni az a Faakerseei Harley találkozó... na az odaver 3-4 napos .....áááá leírhatatlan
azt látom bassza meg!
próbálj költségvetést csinálni,mennyibe jönne ki és mennyit fizetsz nekünk...
szervezhetnénk egyszer felém "salzburg"-is egy jó kis túrát!?
nagyon finom kis helyek vannak erre felé is...:grossglockner,maltatal...stb
szállást tuti tudnék szervezni...
nyilászkodás lesz?
Gondolom tegnap azért már kóstolgattál egy kis ványai pájinkát, mikor azt írtad, h fel kellene menni a várba és még húzni is kéne magunk után vmit....
Mi voltunk fent... - néha úgy éreztem sose érünk fel
Cala is épp mutatja, hogy "ilyen messze van a falu a vártól" De egyébként megéri felmenni, gyönyörű
Tájkép csata után
Láttunk romokat Csak azok másnap reggel fogadtak az asztalon, ahogy a kép is tanusítja
:) De jó kép és még a hangulat milyen jó volt akkor :)
Elosztottuk a táskákba-dobozokba a nedűket. Persze a lényeg (pálinka) az nálam volt :P
de azért a környéket bemotoroztuk!