Szerintem akkor lassan kezdjük meg a jelentkezéseket
Akkor a nagy érdeklődésre és a múlt évek sikereire való tekintettel idén ismét meghirdetésre kerül a
III. SM-CBR Klub Regéci túra. Június 15-17.
A házban kb.19 főnek van hely, de akár sátorozni is lehet a kertben Vagy Regécen, a szállástól 2 háznyira szintén van szállóhely. Ugye Cala? A mennyei étkek alapanyagait és az alap italokat felhozzák Caláék, melyek költségét helyben dobjuk szét. Egyéb speciális infóért keressétek a mestert az elérhetőségén
Akik Bp. környékéről jönnek azokkal megint megbeszélünk majd egy közös találkozási és indulási pontot.
Résztvevők (a listát kérlek másolással bővítsétek):
-Cala (3 fő)
-RRcat és Zsozsek
-Bryan Fox és (házsártos háztartása/házastársa) ;-) Meli (2fő)
- Ancsy+Tibi (alszunk a "lakókocsinkban",mint tavaly is )
A tavalyi késésért még mindig ég a búrám, de valahogy mocival nem tudtam odakeveredni időben az M3 benzinkútra.
Idén próbálok maximálisan alkalmazkodni és időben ott leszek a találkozási ponton, mert nem akarok megint 180-220 között repeszteni Miskolcig, mint tavaly! Érdekes menet volt... Balázsék diktáltak rendesen!
Akkor a nagy érdeklődésre és a múlt évek sikereire való tekintettel idén ismét meghirdetésre kerül a
A házban kb.19 főnek van hely, de akár sátorozni is lehet a kertben Vagy Regécen, a szállástól 2 háznyira szintén van szállóhely. Ugye Cala? A mennyei étkek alapanyagait és az alap italokat felhozzák Caláék, melyek költségét helyben dobjuk szét. Egyéb speciális infóért keressétek a mestert az elérhetőségén
Akik Bp. környékéről jönnek azokkal megint megbeszélünk majd egy közös találkozási és indulási pontot.
-Cala (3 fő)
-RRcat és Zsozsek
Azokból még rózsaszínűt is tudok neked vinni , alkarvédőből is van többféle, válogathatsz kedvedre. Veszőből van fa, alu és karbon. Van vadászhegy, tompahegy madarazni. Bár ez utóbbiért ott seggberúgnak a ződek. Még az útszéli virágok is védettek. Kivéve a fizetősek.
-Cala (3 fő)
-RRcat és Zsozsek
Okééé Beszélhetnénk majd erről. Mi júliusban Padovába megyünk 2 motorral, de esetleg szeptember elején nem lenne rossz
Sojburg mindig pazar, meg a Nordsee is Mozart szülőháza mellett
költség vetés?amennyit ntudunk spórolni azt tuti el is tudjuk verni ...viccet félretéve Szentgotthárdi határtól v.ok kb300km.re, üzemanyagot számold ki...szoba kb. 20-30 euró között lenne reggelivel , persze sátorozni is lehetne a kalandvágyóknak ..
De amire én mindenképpen el fogok menni az a Faakerseei Harley találkozó... na az odaver 3-4 napos .....áááá leírhatatlan
szervezhetnénk egyszer felém "salzburg"-is egy jó kis túrát!?
nagyon finom kis helyek vannak erre felé is...:grossglockner,maltatal...stb
szállást tuti tudnék szervezni...
Gondolom tegnap azért már kóstolgattál egy kis ványai pájinkát, mikor azt írtad, h fel kellene menni a várba és még húzni is kéne magunk után vmit....
Mi voltunk fent... - néha úgy éreztem sose érünk fel
Cala is épp mutatja, hogy "ilyen messze van a falu a vártól" De egyébként megéri felmenni, gyönyörű
-Cala (3 fő)
-RRcat és Zsozsek
- Ancsy+Tibi (alszunk a "lakókocsinkban",mint tavaly is )