Azt hiszem,most rám haragudtál meg,hogy facebookon is közzé tettem a dolgot..Én nem tudom mindenki elérhetőségét,aki ott volt tavaly,ezért hívtam meg azokat,akik ott voltak,plusz 4 embert,akik tavaly jönni szerettek volna,de nem tudtak egyéb okból..Ezért ne haragudj meg,senki ismeretlen emberről nincs szó és szervezkedni sem akartam..Megkérdeztem Cala-t,feltehetem e..De letörlöm az egész eseményt,és akkor nincs gond,aki itt olvassa,elmegy,aki meg nem,nem..A száguldó angyalok fórumon én szintén nem kavartam,sajnos sok lány nem jött el tavaly,tudom,de idén szerettek volna..Cala-tól elnézést kértem,hogy pár embert pluszba meghívtam,de ők is angyalok tagok és és némelyik még honda-s is :))
Na jó. Nekem most lett elegem ebből a történetből. Én köszönöm szépen, de nem jövök Regécre. Nyugodtan át lehet venni a szervezésben a helyemet is, nem ugrok kútba miatta ígérem (tudom, páran sajnáljátok, hogy miért nem ).
Elhiszem, hogy itt mindenki csak jót akar - csak kár, hogy a fejem felett-utólag rámruházva plusz felelősséget. Egyébként pedig úgy gondolom, hogy sok bába közt lassan elvész a gyerek.
Azt hittem ez egy családias túra, mivel anno annak is találtuk ki itt a CBR Klubon(Cala még tegnap veled is ezt beszéltük ). Egy jó kis "összetartás" nekünk(akik ide bejárnak a CBR Klubba) és a barátainknak. De lassan tele lesz (a facebook meghívások és csoportban posztolás(600fős csoport)alapján olyanokkal, akiket nem is ismerek vagy akik eddig mindig a lehurrogásukkal tudtak csak válaszolni
(lásd múlt év Regéci túra téma az SZA fórumon). Én ebből ne haragudjatok, de nem kérek.
Nem szeretném 2-3 fórumon a kavarodást felügyelni és ezért még felelősséget is vállalni. Nekem elég volt ez is.
Aki meg annyira akart jönni Regécre, hát az tudta, hol szerveződik. A többieknek(akik múlt évben voltak és annyira akartak volna jönni) meg elég lett volna egy privát üzenetet küldeni, hogy "héj, idén is lesz, akarsz jönni, akkor néz be a CBR Klubba, vagy elmondom, ha vmi kérdés van".
Na mindegy, innentől ez már nem az én bizniszem. Csók mindenkinek, egy ideig most nem leszek.
Cala-val egyeztettem és a facebookon csináltam egy zártkörű eseményt a regéc-i hétvégének,csak hogy olyanokhoz is eljusson a hír,akik itt nem fórumoznak,de tavaly ott voltak és idén is szívesen eljönnének..ha bármi kérdés,kérés ott felmerülne,remélem a szervezők segítenek majd válaszolni :)) Sandra,elsősorban rátok is gondoltam,szállás,kaja ilyesmi téren...ha kérdeznek majd
Nem akarok belszólni,mert nem én vagyok a szervező,de esetleg a facebookon nem lehetne ennek egy eseményt csinálni,persze zártkörűt,de mki tudhasson róla,akik tavaly ott volt? Csak mert sokan nem olvassák a cbr fórumot,de biztos idén is újra eljönnének...
A helyzet az, h a ecm rövidzár védett tehát majdnem biztos, h nem köszön el ( bár van ellen példa bőven). Amit így leirsz abból az derül ki, h IAT szenzor vagy Tps vagy MAP szenzor baja van. Ez a három ad jelet igaziból a befecskendezőnek. Mindegyiket egyszerű kimérni de azt csak úgy lehet ha megszámolod hányat villan mert ritmus szerint villan ez biztos.
-Cala (3 fő)
-Zsozsek
-Bryan Fox és (házsártos háztartása/házastársa) ;-) Meli (2fő)
- Ancsy+Tibi (alszunk a "lakókocsinkban",mint tavaly is )
-Edina+Hodis (2 fő)
-hrc1972 (2fő)
- X-RAY
-bloodwolf Máté
-Piton225
-cs.dzsordzso
- Sector
- Ditty+Zoli
- Bencsó
- Dabasi Ancsi + 1 fő
Elhiszem, hogy itt mindenki csak jót akar - csak kár, hogy a fejem felett-utólag rámruházva plusz felelősséget. Egyébként pedig úgy gondolom, hogy sok bába közt lassan elvész a gyerek.
Azt hittem ez egy családias túra, mivel anno annak is találtuk ki itt a CBR Klubon(Cala még tegnap veled is ezt beszéltük ). Egy jó kis "összetartás" nekünk(akik ide bejárnak a CBR Klubba) és a barátainknak. De lassan tele lesz (a facebook meghívások és csoportban posztolás(600fős csoport)alapján olyanokkal, akiket nem is ismerek vagy akik eddig mindig a lehurrogásukkal tudtak csak válaszolni
(lásd múlt év Regéci túra téma az SZA fórumon). Én ebből ne haragudjatok, de nem kérek.
Nem szeretném 2-3 fórumon a kavarodást felügyelni és ezért még felelősséget is vállalni. Nekem elég volt ez is.
Aki meg annyira akart jönni Regécre, hát az tudta, hol szerveződik. A többieknek(akik múlt évben voltak és annyira akartak volna jönni) meg elég lett volna egy privát üzenetet küldeni, hogy "héj, idén is lesz, akarsz jönni, akkor néz be a CBR Klubba, vagy elmondom, ha vmi kérdés van".
Na mindegy, innentől ez már nem az én bizniszem. Csók mindenkinek, egy ideig most nem leszek.
P.S.: nincs harag, csak elment a kedvem.
majd amint lehet,megyek is vele
Még több szálláshely Regécen
alig várom a próbát
Szállások Regécen
-Cala (3 fő)
-RRcat és Zsozsek
-Edina+Hodis (2 fő)
-hrc1972 (2fő)
- X-RAY
-bloodwolf Máté
-Piton225
-cs.dzsordzso
- Sector
- Ditty+Zoli
- Bencsó
- Dabasi Ancsi + 1 fő
-Cala (3 fő)
-RRcat és Zsozsek
-Edina+Hodis (2 fő)
-hrc1972 (2fő)
- X-RAY
-bloodwolf Máté
-Piton225
-cs.dzsordzso
- Sector
- Ditty+Zoli
- Bencsó
Idén is szívesen csatlakoznánk a társasághoz :)
-Cala (3 fő)
-RRcat és Zsozsek
-Edina+Hodis (2 fő)
-hrc1972 (2fő)
- X-RAY
-bloodwolf Máté
-Piton225
-cs.dzsordzso
- Sector
- Ditty+Zoli
Idén is szívesen csatlakoznánk a társasághoz :)