Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

példaként írtam. mind1 ha érdekel majd akkor email-en elérsz. jó időt mindenkinek
nálunk nem úgy megy
egy motorba néha több,mint 5 liter van

van akinek 3 motorja van
ha a klubb összefog akkor kaphattok még kedvezményt
karton esetén vagy 4db 4literes esetén
igen

miért kérded?
email címemet mentsd el az a biztos adatlapon kint van.

tagja vagy ennek a klubnak: juniorstreetfighterteam?
2000km van benne csere óta

remélem idén fel kell hívjalak
Motul 300V Factory line 15W-50 4liter: 17300Ft van is belőle
300V Factory 15w-50
Szia, Drága az biztos. Igazából mindenki erre esküszik. Ha valaki pl csalódik a castrolban mert baja lett belőle ( általában az ember hibázik ) akkor elintézi azzal, hogy biztos hamist vett.
Mind1. Csak azért kérdeztem mert igen jó áron tudok szerezni.
Motulból minden van meg Hiflo szűrőket árulok még. Akit érdekel esetleg keressen meg.
A Vénusz olcsóbb!

Egyébként igen. Váltó nyersebb lett tőle, de pontosabb. Blokk kicsit zajosabban, de egyben simábban jár. Jobban pörög vele, mondjuk én a laza tempó, meg a sok hidegindítás miatt 5w30 -at tettem bele. ezzel a vízhőfok nyáron kevésbé csinál főtt tojást, valószínű a jobb keringés miatt.
Helló!

Használtok MOTUL olajat?
RRcat!Az én jelenlétemet nem tudom még 100százalékra mondani, de utólagos engedelmeddel azért beírtam magam, ha nem nagy baj.....de úgy gondolom h. ez így helyes h.szólok nem tuti még nekem ....
Résztvevők (a listát kérlek másolással bővítsétek):
-Cala (3 fő)
-RRcat és Zsozsek
-Bryan Fox és (házsártos háztartása/házastársa) ;-) Meli (2fő)
- Ancsy+Tibi (alszunk a "lakókocsinkban",mint tavaly is )
-Edina+Hodis (2 fő)
-hrc1972 (2fő)
- X-RAY
-bloodwolf Máté
-Piton225
éééés megint szakad a hó.........Istenem miért büntetsz?pffff
’’Bár fiatal vagyok de tudom hol a határ!És tudom hogy ennek a gépnek meg kell adni a kellő tiszteletet;)’’

Remélem tudtunk neked segíteni...
Sok szerencsét a vásárláshoz !
Az enyém folyamatosan világít!
Nagyon köszi nektek !
Mentem sokféle motorral köztük 750es gixerrel, meg társaival....
Azért nem írtam oda ezeket , mert nem az enyém volt csak tesztelgettem!
Nem azért vennék ekkorát , mert hajt a vérem , sőt... hanem azért mert nem akarok álandóan csereberélni meg ez tuti nem lessz gyenge :D
Meg nem beszélve arról , hogy én annak a híve vagyok ,hogy ami az enyém annak a maximális odafigyelést és törödést meg kell adni!Tehát ha ugy kezeleme eszt a motort ahogy az eddigieket akkor nagyon sokáig meglessz és ez nekem lényeg....
Bár fiatal vagyok de tudom hol a határ!És tudom hogy ennek a gépnek meg kell adni a kellö tiszteletet;)
De teljesen jogos amit mondassz...
Nagyon köszi nektek
én az utcán is tépem,ahogy bírom...erre van.mitől félsz?

mi a különbség?
Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz. Ha egy vérbeli sportmotorral (márpedig a 929 az!) nem mennek pályára, hanem csak utcán használják, az szerintem BŰN.
Ha majd első pályázásod után találkoznék veled, szerintem nem jönne le a fejedről a sisak, mert az élvezettől olyan széles vigyor lenne az arcodon!
Pályázáson nem versenyzést kell most érteni és arra gondolni, hogy gyilkolják a több millás gépeket, hanem gyors, élvezetes motorozást, ahol (ahogy írták is előttem) nem kell az eléd kihajtó biciklisre, vagy orvul támadó 80 éves trabis "public enemy"-re figyelni és nem büntet meg a rendőr mert 90-nel vettél be egy kanyart! Itt felszabadultan húzhatod a gázt, itt a helye, nem a közúton!
Tehát jó lenne, ha eloszlathatnánk azt az előítéletet ami egy pályázott motor hallatán az emberekbe agyába villan: pályázás = gyilkológép. NEM!
Ésszel és mértékkel -megkockáztatom- még jót is tesz nekik egy kis "kikormolás".
Mellesleg az aggályom azért megosztanám veled... biztos vagy abban, hogy az első nagymotorod egy 100LE fölötti vérbeli sportvas legyen?! Elhiszem, hogy hajt a fiatal véred -érthető-, de én egy kicsit szelídebbel kezdenék a helyedben, ha van rá lehetőséged. Én spec 37évesen is "csak" egy 12 éves CBR600F-et ülök meg, de még ez is tud érdekes dolgokat mutatni pár vérbeli sportmotor mellett a pancsi ringen!
Remélem nem tűnt véleményem okoskodásnak és átment a mondanivalóm lényege!
Sok sikert a választáshoz/vásárláshoz!

U.i: Nem vigyél 1-nél több embert/cimborát magaddal, mert csak összezavarnak! Egy megbízható motorszerelő és te.
Szeva!
A motorhoz nem tudok hozzászólni mert nem ismerem(Kawa párti vok), majd a többiek mondanak róla véleményt .

Az, hogy pályáztak egy motorral szerintem nem jelenti azt, hogy ki van a lelke (ki kell próbálni)! ELVILEG sokkal jobban karban vannak tartva mint egy átlagos utcai motor! Rengeteg rallye-s ismerősöm van, gondolom a pályázás is hasonlóan működhet(meg általában a Motorsport)...
Két versenyenként darabokra szedik az autót és minden elhasznált alkatrészt kicserélnek, még olyat is amire soha nem gondolnál.

Gondolj bele józan paraszti ésszel: ha nincs a motorod, autód 100% felkészítve a versenyre akkor esélyed sincs...

Ezzel csak azt akartam mondani, ha GONDOS, IGÉNYES, HOZZÁÉRTŐ kollégától veszed a gépet akkor valószínű, hogy jobban jársz vele mint egy átlag motorostól átlag motort vennél.

U.i.: ha nem értesz hozzá, vigyél magaddal 1-2 arcot akik nálad többet tudnak a gépekről
Üdv.
Tudok neked általános gondolatokkal és személyes tapasztalatokkal is reagálni. Az utóbbival kezdem.
Kb. egy éve adtam el az akkor 20 éves VFR-emet, amiben minimum(!) 140e km volt akkor. 6 évig volt nálam, és minden évben ellátogattam vele nyílt pályanapokra (ugyanis én ott tudok igazán gondtalanul motorozni, nem a Kamaz és az önjelölt Mátra-Rossik közt). Az új tulaj elment vele rogyásig pakolva Monte Carlo-ba és vissza úgy, hogy út közben nem kellett olajat utána töltenie. Igaz, ő nem tépi, meg én mindig rendesen szervizeltettem a gépet.

Tudod, nekem mindig a "pályán sosem járt" bullshit jut eszembe, ahányszor videót látok ahogy hidegen tiltáson pörgetik vagy burnoutolnak.
Ha rendesen megkapja a szervizeket, bemelegítve kapja csak az ívet, akkor az amatőr pályázás szerintem évi pár alkalom szintjén nem hátrány.
Nyilván egy hullára gyalázott versenymotor, amire visszakerültek a gyári idomok, nem a legjobb buli.
Sziasztok!
Segítséget kérnék töletek!
Nagyon szemezgetek a 929es csodával!
Aszt halottam nagyon megbízható, és nem túl drága ,ezért is esett rá a választás!
Találtam egy csodászépet , csak sajnos pályáztak is vele!40e km-körül van benne!
Mennyire valószinű hogy kivan a lelke?
ha megnézem személyesen és nem füstöl meg nem csörög és szép hangja van akkor mit nézzek még meg rajta?
Tudom nem kicsit tünök tosának , de inkább hülyének nézetek minthogy tudatlanul vásároljak!
Nagyon köszi
Akkor lehetne egy játszótéri motort elvarázsolni és azzal jönne
Jah elvarázsoljuk a Harry Potter készlettel
estét
ha kevés a hely szivesen viszek sátrat. Nah már csak 1 hónap és ujra paripán

Résztvevők (a listát kérlek másolással bővítsétek):
-Cala (3 fő)
-RRcat és Zsozsek
-Bryan Fox és (házsártos háztartása/házastársa) ;-) Meli (2fő)
- Ancsy+Tibi (alszunk a "lakókocsinkban",mint tavaly is )
-Edina+Hodis (2 fő)
-hrc1972 (2fő)
- X-RAY
-bloodwolf Máté