Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A gumi az biztos hogynem michelin hanem dunlop meg országuton nehéz ledönteni peremig !
Ez az amit irtam.. 1.4 az ára.
második képen a háttérben ott van a real büdös görény. világos felsőbenn
Üdv minden motorosnak. És elnézést kérek hogy eddig nem tudtam tartani a kapcsolatott veletek de sajnos még a net nincs be kötve ahol lakom a páromal és így nem tudok netezni veletek.
Így utolag reméve hogy nem későn még de boldog karácsonyt és boldog új évet kivánok minden kedves cbr klubosnak és motorosnak egyaránt. És bizok benne hogy ez évben tudunk és többet találkozunk is. Remélem hogy mindenki jol van, és egszségnek örvend. jó lét és széles utat kívánok mindenkinek. üdv Seprűs József Gábor.

Tetézzem?
na mi van, mi?
Megfelel : 2005ös elsö tulaj, shark versenykipufogo /a hangja miatt/ pályánm nem használt, fém fékcsö, mischelin pilot gumik amik jok, sztender, kis sárvédö, tükrök szinre fujva ,valos km, sér mentes. 1.400. igény szeint van 56os suomy-overáll narancs szinban, meg vertebra sidi 44es csimma, kesztyü, suomy benbostron replika sisak. ezekkel +150e
Szólj ha találsz ennyiért jót!
1.350ig
Üdv. Keresek CBR1000RR respol-t magyr legyen , ne tul sok km-el sportkipufogo elöny .... Vki vmit ? 2005-6os érdekel
Válság? Ugyan, jobban élek mint 4 évvel ezelőtt. (Vicc volt)

Ezúton is köszönném istenünknek,császárunknak,királyunknak,viktorunknak (igen szándékosan kisbetűkkel) a szárnyaló magyar forint értékét,az áfa emelést,a nyugdíjreformot.......stb. stb.

Nekem még megvan a motorom,még nem vitte el a bank.
Válságvan nem tudod !
öööö várjál, ne segíts!
mi a ferde pénisz van ezzel a topikkal?
Sziasztok!
Elcserélném Laser extrem exhhaus (3 csövü, 850euró volt")kipufogómat,Yoshimura rs5-re!30-579-26-96
Ne aggódj,én ugyanígy vagyok!Nekem az RR az első komolyabb...
jobbulást!
Csak váljonis be ugy mint asuzukim!
Pár hete sikerült megvennem álmaim motorját,egy CBR-600 f4-et.Mivel eddig nem volt komoly motorom ,mindenki piszkál,hogy veszélyes,meg nem nekem való.Én meg szigoruan érveltem,a munka is veszélyes,mégse mondja egyikötök sem hogy ne menjek !Erre ma,mivel a kétkerék mindig vonz még rossz idöben is,elütöttek ahogy bicigliztem melóba!Sajnos a sokat ismételt szöveget a börömön tapasztaltam,csak akkor van elsöbségünk ha megadják!Akkor most mi is a veszélyes?üdv mindenkinek!Baleset mentes közlekedést,örök jó idöt!
A HRC gyönyörű!
hát azt kívánom,leld minél több örömöd benne
a szerencse mert 1 napalatt elvitték a suzukit
értem én...akkor úgy kellett volna írnom,hogy utána-előtte?

mi vitt rá,hogy végül végy egy motort?
Elötte volt suzukim
előtte-utána?