Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jah ez csak töredék része volt. ....asszem hátizsák, tanktáska és az EÜ dobozokat is otthon hagytuk, így is növelve a helyet a "rakománynak"!
Aha értem! ez a kép egy bemutató az országunkban forgalmazott műanyag palackokból , és némi ízelítő az üvegekből.

Milyen jól le vannak gyártva, mivel félig nyitott területen vannak az időjárás szeszélyeit is tűrik.
Igaz van amelyik ellenőrzi a gravitációt, de ekkor mennyiségnél a természetes lemorzsolódás elhanyagolható.

Én csak annyit kérek a teremtőtől, hogy akkor júniusban segítse a kezünket a szánkhoz emelni....
Az tuti, tavaly se jutottunk fel a várba
Ja, de az a lényeg, hogy odakerül, nem?

Jó a kép... !

Megoldjuk...
Na jó éjszakát!

Ui: Már ezen a képen is látszik, hogy jó lesz a "vár-nézés"...
Na, hát a cimborapálinka nagy szimpátiát fog kiváltani sokakból az tuti Én is azon agyalok, hogy calának milyen cimboranedűt vigyek De ne aggódj, ellátmányból sosincs hiány...vagy ha kicsit fogyna vmi, akkor mindig van, aki "utánpótol"
Mondjuk azt azóta sem vágom, miben hozták fel ezt a rengetek üveget
KÖSZÖNÖM SZÉPEN A FELVÉTELT!

Ez így van! Majd minden nap nézem az oldalt, de természetesen telefonálok, és engem úgy neveltek, ha valahova mész cimborapálinka legyen nálad.
Na ez lesz, de hogy hogyan viszem oda azt addig megoldom!

Csak ez a hó és hideg mehetne a fenébe..!

Ordítani tudnék...

Akkor örülünk, hogy körünkben üdvözölhetünk.
Caláék is a környékről fognak felmotorozni, na meg a csapat(Nyugatiak keletiek és délkeletiek)Szikszón szokott találkozni, hogy együtt motorozzon fel (ugye dzsordzsó?).
Itt a fórumon egyébként minden infót meg fogsz majd találni a túráról, ha komolyan el szeretnél jönni.
Az az igazság, hogy fényképet most nem tudok feltölteni a gépről,de az enyém 2001-es és tricolor.Nagyon szeretem.....

Magamról annyit előzetesen, hogy közszférában tevékenykedem, és imádom a sebességet.

A gázmarkolatot kezelő kezemet a nyakamon lévő agy irányítja, ez mindig segített a mocizásban és a munkámban is.

Az adatlapomon látszik, hogy a létrát bejártam/ szerintem/ és természetes, hogy vannak álmok, de most más a sorrend.....
1000 rr -t szerettem volna de nem tudtunk megegyezni, de megvolt 929-es telefonszáma is...

Nagyon nem bántam meg, mert nektek nem kell ecsetelnem, hogy miért.....

Időben fogok telefonálni calának/ mit szoktatok vinni..., hogy csak ott találkozunk...

Minden jó így kezdődik, hogy "RRcat volt a bűnös"
Te jó közel laksz, úgyhogy szerintem, ha egy jó csapattal akarsz egy jót motorozni és bulizni, akkor gyere. De kérnénk egy kis bemutatkozást meg egy képet a vasadról ez amolyan "klub belépő"
Javasolnám, hogy inkább cala kontaktját mentsd el... Fülöp úr ugyanis eddig még egyszer sem tolta el Regécre a biciklit...

Javaslom srácok, hogy lassan akkor kezdjünk el iratkozni, mert lassan akkor a létszám be is telik
Bocsi a cala tel. számát mentettem el....
Sziasztok!

RRcat írta, hogy CBR-esknek kötelező, csak így ismeretlenül kérdezném, hogy lehet-e még csatlakozni?
A Fülöp Úr tel. számát elmentettem és fogok csörögni,h szállás, kaja, pia, mi mennyibe kerül?
Mi ősszel voltunk fent a várnál, elég stabil darab, tavaszig még tuti meglesz .

A szállás szintén péntektől vasárnapig lesz. A tavalyi beszerzés tételeit ha jól emlékszem elraktuk, így nagyjából tudni fogjuk miből kell sokkal több (pl. pia, virsli).

Idén is lesz maxi hambi, és a kedvenc szakácsnőnk fogja szervírozni. Viszont, idén felvisszük a cuccot előtte 1 nappal, és utána két keréken megyünk mi ketten is.
csak ha végre idén eljutunk a várig! ....persze azért egy lajtoskocsit húzunk magunkkal, tele hideg sörrel!
Jó napot,
Érdekel az utalvány kérem hivjon 70-6147609
magaddal beszélgetsz?
pontosan merre?
Utánvét vagy személyes ha jársz erre?
hogyan kaphatnám meg?
hmmmm.akkor ott a helyem...persze ha hazajutok innét az északi sarkról,vagy ha a gyerkőc nem szól közbe......na de így nem lehet hozzáállni a dolgokhoz,úgyhogy megyek
.... hát. Rövidet röviden szólva nem nagyon szoktam inni. De a jóféle HP az jöhet!
CBR-eseknek kötelező jellegű program
Jááááj gyerekek meg őrülök 60-70cm hó,napközben -10...és hol van még a vége?de azért azt a júni.15-17 ig dátumot elmenteném, ha nem bánjátok!?

Már azt keresgélem
Akkor szeretnénk hallani olyan italelnevezéseket, amiket szeretsz...a sörön kívül