Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Játszunk darabolósat, lent meg puzzle-t?
lökött....én megismertelek benneteket. És azt gondoltam, h ti már rég meg is érkeztetek és már egy levezető gurulásra indultatok a környéken
Sectort rángasd el...vagy pakold be a dobozodba
Vérfarkasok száma nem tisztázott de toborzok. Kellenek kóvÁJGÓk is akiknek integethettek szembejövet
A "segíteket" már nem kell bemásolnod...különben még a végén azt hiszik ennyire segítőkész vagyok....pedig nem is
Lesz megint Vérfarkas különítmény? akik szembejönnek a cél előtt?
Segítek
A nagy érdeklődésre és a múlt évek sikereire való tekintettel idén ismét meghirdetésre kerül a

III. SM-CBR Klub Regéci túra. Június 15-17.

A házban kb.19 főnek van hely, de akár sátorozni is lehet a kertben vagy Regécen, a szállástól 2 háznyira szintén van szállóhely. Ugye Cala? A mennyei étkek alapanyagait és az alap italokat felhozzák Caláék, melyek költségét helyben dobjuk szét. Egyéb speciális infóért keressétek a mestert az elérhetőségén
Akik Bp. környékéről jönnek azokkal megint megbeszélünk majd egy közös találkozási és indulási pontot.

Résztvevők (a listát kérlek másolással bővítsétek):
-Cala (3 fő)
-RRcat és Zsozsek
-Bryan Fox és (házsártos háztartása/házastársa) ;-) Meli (2fő)
- Ancsy+Tibi (alszunk a "lakókocsinkban",mint tavaly is )
-Edina+Hodis (2 fő)
-hrc1972 (2fő)
- X-RAY
Az F4i-mnél volt olyan, amikor villogott 2t az Fi lámpa, akkor az azt jelezte, hogy a légszűrő házon lévő szenzor, ami a beáramló levegő hőmérsékletét vagy nyomását méri, rosszul érintkezett. Ekkor sok üzemanyagot kapott a motor és durrogot, de amint a csatit megigazítottam, és újra indítottam a motort minden rendben volt.
Neked folyamatosan világít a lámpa vagy villog?
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni!Vettem egy sérült 2004-es 954-et,ami most került olyan állapotba,hogy inditható legyen.De nagyon nehezen indul,és ha sikerül akkor meg elég csúnyán jár.Erősen füstöl és a gyertyát nagyon hamar vastag fekete korom lepi el.Olyan mintha nagyon sok anyagot kapna,világít a műszerfalon a piros lámpa és az FI felirat is.Ha valaki találkozott már ilyen problémával,vagy tud valami jó ötletet adni az kérem segítsen!
disz iz dö BIGÖNING of a bjutiful frencsip
Vatta fák, vatta fák... ezmiezmi: "moci " ?! Hádeneeem?!
(Lui, áj tink disz vil bi di end ov a bjutiful frencsippp et di next tájm!)
nyilván ezért hívjuk drognak
A "moci"-ra gondolsz?
Olyasmi, mint a sügéré , csak fekete faridommal!
Ha egyben lesz teljesen, teszek fel képeket.
Milyen színű lett a gép?
sügér
...onnan igen szép a kilátás lefelé...
Anya popsija alatt kétoldalt lógott a két megpakolt batyu, a menetszél meg cibálta őket. Hiába ragasztottam le fóliával a faridomot, csak kidörzsölte egy helyen a tatyó felfogatása.
Nem akarom elb@szni az új fényezést!
Az volt az első utam a CiBeRével ilyen sebességgel autók, kamionok és buszok közt elsuhanva! Elég volt. Van 2 utód, akit fel kell nevelni! Beóvatosodunk idén.
Monnyuk azé nem vóóót rossz élmény!
az a mátraszentimrei kép durván ütős!
hádenem? ?
Oda se neki Bryan Jah, jövök neked egy fél literes Colával esetleg Regécen felönthetjük vmi alkoholtartalmúval
Segítek
A nagy érdeklődésre és a múlt évek sikereire való tekintettel idén ismét meghirdetésre kerül a

A házban kb.19 főnek van hely, de akár sátorozni is lehet a kertben vagy Regécen, a szállástól 2 háznyira szintén van szállóhely. Ugye Cala? A mennyei étkek alapanyagait és az alap italokat felhozzák Caláék, melyek költségét helyben dobjuk szét. Egyéb speciális infóért keressétek a mestert az elérhetőségén
Akik Bp. környékéről jönnek azokkal megint megbeszélünk majd egy közös találkozási és indulási pontot.

-Cala (3 fő)
-RRcat és Zsozsek
-Edina+Hodis (2 fő)
-hrc1972 (2fő)
miért nem akarsz?
Szerintem akkor lassan kezdjük meg a jelentkezéseket

Akkor a nagy érdeklődésre és a múlt évek sikereire való tekintettel idén ismét meghirdetésre kerül a

A házban kb.19 főnek van hely, de akár sátorozni is lehet a kertben Vagy Regécen, a szállástól 2 háznyira szintén van szállóhely. Ugye Cala? A mennyei étkek alapanyagait és az alap italokat felhozzák Caláék, melyek költségét helyben dobjuk szét. Egyéb speciális infóért keressétek a mestert az elérhetőségén

-Cala (3 fő)
-RRcat és Zsozsek
-Edina+Hodis (2 fő)