Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De most már előre vedd meg az új hátsó gumád, ne ott kelljen izgulnom az indulás napján, hogy jöttök-e
Majd még pontosítjuk, de alapban úgy gondoltuk:

Aki tavaly volt, azt természetesen idén is szívesen látjuk. Amennyiben valaki nem tud eljönni, annak a helyére jönnének esetleg mások.
Mi is beírtuk a naptárba persze csak, ha nem zavarunk !
beírom a naptárba,persze ha idén is mehetünk:))
Kanyarodás közben biztos h másabb volt. Vhogy jobban lehetett érezni a döntés milyenségét.
vezetni,kanyarodni is más volt?
Ti mindig a vendégeink vagytok. A piát viszont megbeszélhetjük.... de csak akkor, ah együtt kis is tekerjük a nyakát!
Oksa, megtartom amíg eldöntöd.
Soknak éreztem menet közben ezt a 25mm-nyi különbséget
Bevésve a naptárba!
Zsolti két dolgot mondott, vagy megadod a bankszámlaszámod vagy nem megy el
esetleg kaphatsz egy qrva drága piát
Ez az egy hétvégénk volt szabad júniusban huhhhh és yesssss
25mm?
milyen kevésnek tűnik... pedig tuti nem az
megpróbálom lemodellezni,hogy ne kelljen feleslegesen utazgatni,vagy postázni
ha addig megtartanád...
Motoros barátok ismerősök 100.000 ft értékű utazási utalvány eladó nem szeretném felhasználni ha esetleg valakinek kell jó áron meg tudunk egyezni
CBR-Klub, Regéci Túra 2012 - Június 15-16-17
Lemértem a tartót, 25mm-rel lenne hátrébb és szintén 25mm-rel lenne magasabban a lábtartó evvel a konzollal.
adatlapom?
akár azt is.csak mikor?
nem kell gyári, köszi. már nincs meg a motor. tegnap nem volt időm lemérni a tartót, de ma mindenképpen megcsinálom. merre laksz? eljönnél h felrakjuk próbaképpen?
olyat lehet,hogy felpróbálom rá?
tudok adni gyárit,ha kicsit türelmes vagy...
Még ma leméretezem neked a lábtartó, képem nem biztos h van róla felszerelt állapotban. De majd megpróbálok keresni.
Nekem a gyárit sikerült elkoptatni, csak akkor a motor is bánta.
hát hogy hány centit emel és visz hátrébb,meg ha van képed,mutasd meg hogy nézett ki.gondolkodom rajta,lehet tetszene...
na nem azért,mert elkoptattam a gyárit,de rajta vagyok...
Lesz idén is Regéc? Hmmm. Jól hangzik!