Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi volt az emberekkel szeptemberben , talán nem volt áram?
Akkor lesztek egy páran ünnepeltek, asszonyom is Májusi, 18-ai!
Remélem jó hangulat lesz!
Szia Ancsy azt írta téged kell zaklatni regéci ügyekben :D

Lenne egy olyan kérdésem hogy a kaját intézhetjük külön a párommal? eléggé megcsappant a della, elment a mocira

Vinnénk magunkal külön sütnivaló cuccot, csak a tűzből kérnénk kicsit. A fát majd Én hasgatom :D
A párom szülinapja május 25, az enyém május 29 tehát lessz mit ünnepelni :D
Jut eszembe a szülinapom május 9,páromé május 20...szóval a szülinapunkat is megtartanánk Regécen,ha lehet...csak hogy legyen mire "koccintani" egész hétvégén...
Én is "csak" résztvevő vagyok,ezt RR Cat-el,vagy Cala-val beszéljétek meg,kérlek de amúgy sztem nem lesz gond ebből:))))
Szia Ancsi!

Lenne egy olyan kérdésem hogy a kaját intézhetjük külön a párommal? eléggé megcsappant a della, elment a mocira

Vinnénk magunkal külön sütnivaló cuccot, csak a tűzből kérnénk kicsit. A fát majd Én hasgatom :D
XRay üzeni:
Akinek van kedve és benzine holnap elmotorozhatnánk Esztergomba, indulás du. 2 kor lenne Szentendrei úti benyakútnál ( Szentendre felé menő rész BMW szalon mellett )
Vigyázok, hisz tudod Azt a szakaszt meg különösen jól ismerem....ott még Zsoltit is sikerült már kifékeznem a körforgóra rávezető jobbosnál Ez Zsoltit ismerve nagy szó

Cala: lassan kezdődik a visszaszámlálás yessssssssssssss
Jézusom Te macskalány, a szőr felált a hátamon a storydtól, pedig nincs is rajt!
Nem lehetett valami kellemes élmény, de ha belegondolok, hogy hogy is végződhetett volna... amikor írtad, hogy jött a teherautó, levert a víz!
Szerencsére "csak" egy kosztüm bánta, meg egy blúz.
Rád valakik nagyon vigyáznak odaföntről!
...csak ügyesen!
Aztaaaaaaaaaaa még jó,hogy nem lett nagyobb baj Sanda:))))) Hála égnek:))))) vigyázz magadra te lány,mégha 9 életed is van!
Te Macs, akkor épp egy zuhéban utaztunk, csak mi az M0-án. Épp mentünk hazafelé autóval, nem kis vihar volt.
Ezt a képet már a múlt évben is betetted most már illő lenne megosztanod a felebarátaiddal

Zsozsek és szerény személyem motoros élete eddig sem volt kalandoktól mentes...de ami szerdán történt...
Zsolti megakarta mutatni az új versenyidomos 1098-asát a napocskának és egyben szerettünk volna együtt hazamotorozni a munkahelyemről - ez volt a terv. Míg hozzám felért elkapta egy nagy zuhé...de nálunk Biatorbágyon sütött már a kis napocska- senki nem gondot újabb heves esőre Örültem, h végre megint együtt motorozhatunk a múlt nyári balesetünk után!
El is indultunk hát...még a szigorú kapusok is megcsodálták a két szép piros járgányt és még egy kis poénkodásra is sor került
Bent a cégnél szigorúan kosztüm a "dress code", ezért ugye hazafelé, mindig táskát viszek, amit gondosan bezippzározok, tanulva barátaim korábbi cuccelhagyós eseteiből.
De ne is szaladjunk ennyire előre - elindultunk...egyszercsak mintha leszakadt volna az ég...- szakadni kezdett az eső, majd egy pár pillanat múlva a jégeső...Beállni valahová vagy megállni nem tudtunk. Semmit nem láttunk és a jég szanaszéjjel vert - majd ebben a vakvezetésben azt éreztem, hogy megakad a motor, kicsit megcsúszik a feneke...de aztán semmi gond...mentem tovább, mert már csak néhány km-re voltunk otthontól- azt gondoltam átmentem vmin, amit felvert a kerék a lánchoz. Mivel 40-el mentünk a szakadó esőben, utolért minket egy teherautó, aki beállt elém, majd vészvillogni kezdett és folyamatosan lassított. Megálltam mögötte. A sofőr kiszállt és mondja, h húzok vmit magam után... - erre elkezd vmit leszedni a motorom lánckerekéről... A kosztümfölsőm volt az... A táskám valamilyen rejtélyes módon kinyílt és kiesett belőle a blúzom( azt el is hagytam az 1-esen), a felső ugye rácsavarodott a láncomra és a nadrágom meg lógott ki oldalra...mindez jégverésben - özönvíz közepette...
Mindenesetre köszönöm a teherautó sofőrjének és a másik autósnak, aki aggódva megállt. Mivel indulástól kezdve Zsolti előtt haladtam, az biztos, hogy a táskám zárva volt...- csak a jégveréskor engedtem őt magam elé.
A lényeg vigyázzatok nagyon, mert még az én 9 macskaéletem is kezd mostanában megcsappanni.
ööööö én elvagyok egy szelet vajas kenyérrel is.. de a piából nem lesz hiány
basszus, hagyd abba, csorog a nyálam a billentyűzetre
Okés,pár ötlet az én kicsifejecskémből,szerintem amit mindenki szeret: virsli (én a füstlit komázom,jól van na,finnyás vagyok,na :))),szalonna,tojásrántotta,bográcsgulyás,pácolt cuccok kisütve, paprikás krumpli,vagy szendvicsek...kenyér meg jó lesz köretnek :))) piát gondolom azért csak vihetünk pár "ínyecséget"
Jó lesz, azt szívesen bevállaljuk anyával, ha lesz rá érdeklődés. Akkor a hús részét az igényekre bízom, kinek-mennyi. Mi ketten 1-1 szelet husit kérnénk szépen erre a célra akkor.
! ....még jó, hogy odafelé fogy a benzin, mivel elég sok többlet súllyal indulok majd haza!
Persze, van erre is lehetőség, jó kis szalonnasütő van 3 lábú magas állvánnyal, és függesztett vastárcsával.
Részemről naon jól hangzik!
A szabadtüzes sütögetésnél van lehetőség tárcsán sütni?
Mert akkor a csirkéd mellett pár szelet tarját, vagy olyasmit lehetne sörös, boros, vagy egyéb pácban sütni, hamar meg van!
Na egy menüötlet:

Péntek: érkezés után minimum egy feles, aztán marhapörkölt tésztával, este szendvics

Szombat: reggeli tojás, sült virsli, szalonna, ebédre megahambik hot-doggal kísérve, délután-este egy kis szabadtüzes sütögetés, villámpácos csirke, szalonna, palacsintalanságok

Vasárnap: reggeli, az aki el tud segítség nélkül menni a konyháig az kap, ebédre a meg ami maradt...
Szerintem kezdünk idén majd komoly hagyományt teremteni! Kunmadaras se indult komolyabban.... JÓ BULI LESZ!
Még 1 hónap és Regéc
Köszi még1x a lehetőget, hogy részvehetek a hétvégén!