Nekünk jó a 15.00 óra, de akár előtte is ok, mi tudunk alkalmazkodni. Szabit kellett kivennem mindenképp, ezért mi délelőttől már szabadok leszünk. Írjátok meg majd pontosan hová menjünk, mikor és ott leszünk.
Ne őríts meg, Szabadbattyánból ír 3 és fél óra menetidőt Regécre! Hogy jön ki ez BP-ről 4-5 órára?! Valami kerülőt terveztek, vagy pihenőket, vagy...merre?
Regécre a csapatos indulás május 13-án lesz a koradélutáni órákban ( legkésőbb 15 órai találkozóval az M3-ason. ) Kb. 4-5 óra csapatban az út le Regécre és sötétedés után nem javallott azokon az utakon
( Miskolctól felfelé)motorozgatni
Mivel mi kocsival fogunk menni,aki motorral jön és befér a motyója,szívesen segítünk cipekedni,hogy ne a motorokon kelljen:))) Már nagyon várjuk a haddelhaddot mi is.)))) Ma meg jót motoroztunk Zsozsekkal a ringen,szuper jó volt:)))
Akkor először mondtam jól...mea culpa. Egyébként sajnos csak annyit említenek legtöbb helyen, h Károlyi gönci tiszteletes volt. Hogy a későbbi "vizsolyi Biblia" ott is lett lefordítva, azt pedig csak az olyan okos gyerekek tudják, mint te
Ettől függetlenül Vizsoly, az Vizsoly...történelmi jelentőséggel bíró hely.
Na jó, én meg sem szólalok a május 21-emmel Amúgy én, ha kérhetem, majd csak utána köszöntsetek fel...kicsit babonás vagyok Én amúgy augusztusban fogantam...asszem - bár már nem emlékszem annyira pontosan
Jah és CBR Klub foreva
( Miskolctól felfelé)motorozgatni
Péntekre vegyen ki mindenki szabadnapot én is azt teszem
csak kekeckedtem
na az is igaz, Vizsoly az Vizsoly
Ettől függetlenül Vizsoly, az Vizsoly...történelmi jelentőséggel bíró hely.
36 perc körül van róla szó
Ezen a linken meghallgathatjátok a múlt heti interjút a Száguldó Angyalokkal - ki kell választani alul a képek közül az SZA logóját ;)
Gyertek nyugodtan, sütögetnivalót meg ne hozzatok, lesz ott bőven. Majd egyszer lesörözzük. A fahasogatást viszont rád bízzuk!