Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elküldve Gyertek, csak gyertek
Üdv! Kellemes Ünnepeket mindenkinek! RR CAT légy szíves küldd el a tel. számod: hodis82@freemail.hu, (Regéc-túra egyeztetése, véletlen kitöröltem )! Elöre is köszi!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket motorosok - vigyázzon mindenki magára és másokra továbbra is!
Jah és CBR Klub foreva
Nekünk jó a 15.00 óra, de akár előtte is ok, mi tudunk alkalmazkodni. Szabit kellett kivennem mindenképp, ezért mi délelőttől már szabadok leszünk. Írjátok meg majd pontosan hová menjünk, mikor és ott leszünk.
Ne őríts meg, Szabadbattyánból ír 3 és fél óra menetidőt Regécre! Hogy jön ki ez BP-ről 4-5 órára?! Valami kerülőt terveztek, vagy pihenőket, vagy...merre?
Regécre a csapatos indulás május 13-án lesz a koradélutáni órákban ( legkésőbb 15 órai találkozóval az M3-ason. ) Kb. 4-5 óra csapatban az út le Regécre és sötétedés után nem javallott azokon az utakon
( Miskolctól felfelé)motorozgatni
Üdv. Nem tud valaki véletlenül NARANCS-PLEXIT cbr1000-re?
Mivel mi kocsival fogunk menni,aki motorral jön és befér a motyója,szívesen segítünk cipekedni,hogy ne a motorokon kelljen:))) Már nagyon várjuk a haddelhaddot mi is.)))) Ma meg jót motoroztunk Zsozsekkal a ringen,szuper jó volt:)))
A teve nem buli, annak is két púpja van, csak a rossz helyen.
Nehogy tevére cseréljen benneteket drága hölgyeim!
Már a póló látványa is ösztönzően hat , nem hogy a fent említett hölgy, illetve motor!
kor indulunk pénteken? én du 2-kor végzem de 4-re bárhol ott tudunk lenni
"A regéc" - már fogalommá vált
Péntekre vegyen ki mindenki szabadnapot én is azt teszem
csak azért mert gönci vagyok de tényleg sokan nem tudják..

csak kekeckedtem

na az is igaz, Vizsoly az Vizsoly
Akkor először mondtam jól...mea culpa. Egyébként sajnos csak annyit említenek legtöbb helyen, h Károlyi gönci tiszteletes volt. Hogy a későbbi "vizsolyi Biblia" ott is lett lefordítva, azt pedig csak az olyan okos gyerekek tudják, mint te
Ettől függetlenül Vizsoly, az Vizsoly...történelmi jelentőséggel bíró hely.
Károlyi G. göncön fordította a bibliát és Vizsolyban adták ki
ohjjeee én már várom iggennagyon.. A regécet..

36 perc körül van róla szó
Hja, és tavaly óta a PIX is működik ám! Idén megismered majd a motoromat és a páromat is. De a sörös pólót is viszem!
Üzletelésben utolérhetetlen vagy!
Szia,

Gyertek nyugodtan, sütögetnivalót meg ne hozzatok, lesz ott bőven. Majd egyszer lesörözzük. A fahasogatást viszont rád bízzuk!
Látod, már akkor is TE voltál a leggyorsabb!
az a május 21 egy jó nap
Na jó, én meg sem szólalok a május 21-emmel Amúgy én, ha kérhetem, majd csak utána köszöntsetek fel...kicsit babonás vagyok Én amúgy augusztusban fogantam...asszem - bár már nem emlékszem annyira pontosan