Tegnap a Motoroshang rádióban nagy reklámot csináltunk ám Regécnek téged név szerint is megemlítettelek hogy milyen kérót intézel a csapatnak Majd nemsokára meg lesz a vágott verzió, így nem kell egy óra női motoros csacsogást végighallgatnotok. Bár több megható pillanat is volt az interjú során...szóval, ahogy felkerül a webre, azért megmutatnám, hiszen a "Sportmotor.hu CBR Klub" is többször szóba kerül
1. a mobiltelefonok csak a várban működnek szinte, cirka 3km, légvonalban, ennek a nagy része meredeken felfelé: tehát chatelésre nem kifejezetten alkalmas a hely
2. internet van, a teleházban, ami nem lesz nyitva
3. akinek egyéni igényei vannak (kaja-pia), annak megveszem, felviszem
4. hozni nem kell semmit sem, csak magatokat, ami ott nincs az otthol sincs, viszont a szaunában nem akarok pucér pasikat látni, így számukra kötelező a fügefalevél, a hölgyek természetesen kivételek
Na szóval, a menet úgy lesz, hogy én 12-én felviszem a hozzávalókat amik kellenek, és ehhez kéne egy hellyel közel menüt megbeszélnünk. Mégis mit vegyek. Ott bolt is csak hetente 3* 2 órán keresztül van nyitva, a pizza ismeretlen fogalom....
Sorry, most kiderült rólam mennyire városi paraszt vagyok.
Felénk meg minden nagyobb bokornál minden boldog-boldogtalan pizzát akar sütni, majd akkor viszünk mi innen!
Nekem bármi nemű étel elfogadható, nem vagyok kritikus.
Ti jobban tudjátok már az elmúlt évek tapasztalataiból mit lehet és mi ajánlott. Bízunk bennetek, csak mondjátok mit vigyünk hozzá!
Én úgy gondoltam első nap mindenki eszik amit hoz, másnap pedig bográcsozunk ebédre valami pörit, estére marad az ebéd maradéka a bogrács aljában és a bogrács kimártogatása kenyérgyűrkével és leöblítése valami jófajta Tokajival.
Vasárnap pedig mosogatás, takarítás és (praktikussági szempontból) pizza rendelés.
De mint említettem, én vevő vagyok minden értelmes ötletre. Felőlem rendezhetünk sör-virsli evő versenyt is!
hát ezt nem ez nem a múvisztár amit hajtok, ez egy másik. viszont két CBR-es haverom lehet kinéz velem egy rövid időre, csak megvizsgálni a gépeket meg váltani pár szót, de ők létszám ügyileg nem befolyásolnak semmit, nem maradnak. persze csak ha nem gond
Holnap este 17:30-18:30 környékén a Motoroshang rádió vendégei a Száguldó Angyalok lesznek ( Ancsy, Repó és jómagam), ha van kedvetek hangolódjatok rá talán szó esik a regéci túráról is
Nyerj egy KTM Superduke 990-es motort csak 40,85euroból,más semmi költséged nincs!
Regisztrálj,ingyenesen,gyakorolj ingyenesen a multilicit játékon és legyél mestere ennek a szuper játéknak,ahol kis összegekből hatalmas nyereményekre tehetsz szert!
Kérlek ezt az aktiváló kódot használd regisztrációnál:AA0796 http://www.p2pmoney.eu/index.....
Legalább megismerném a handog, mire találkozunk!
ha kell valami segítség előre utána akármikor akárhogy, állok rendelkezésedre
1. a mobiltelefonok csak a várban működnek szinte, cirka 3km, légvonalban, ennek a nagy része meredeken felfelé: tehát chatelésre nem kifejezetten alkalmas a hely
2. internet van, a teleházban, ami nem lesz nyitva
3. akinek egyéni igényei vannak (kaja-pia), annak megveszem, felviszem
4. hozni nem kell semmit sem, csak magatokat, ami ott nincs az otthol sincs, viszont a szaunában nem akarok pucér pasikat látni, így számukra kötelező a fügefalevél, a hölgyek természetesen kivételek
Felénk meg minden nagyobb bokornál minden boldog-boldogtalan pizzát akar sütni, majd akkor viszünk mi innen!
ez itt észak magyarország, borsod, jó ha kenyér van meg víz
Ti jobban tudjátok már az elmúlt évek tapasztalataiból mit lehet és mi ajánlott. Bízunk bennetek, csak mondjátok mit vigyünk hozzá!
Én úgy gondoltam első nap mindenki eszik amit hoz, másnap pedig bográcsozunk ebédre valami pörit, estére marad az ebéd maradéka a bogrács aljában és a bogrács kimártogatása kenyérgyűrkével és leöblítése valami jófajta Tokajival.
Vasárnap pedig mosogatás, takarítás és (praktikussági szempontból) pizza rendelés.
De mint említettem, én vevő vagyok minden értelmes ötletre. Felőlem rendezhetünk sör-virsli evő versenyt is!
CBR
Motoroshang online
Regisztrálj,ingyenesen,gyakorolj ingyenesen a multilicit játékon és legyél mestere ennek a szuper játéknak,ahol kis összegekből hatalmas nyereményekre tehetsz szert!
Kérlek ezt az aktiváló kódot használd regisztrációnál:AA0796
http://www.p2pmoney.eu/index.....
Hétvégén kijössz megnézni Ancsyt?