Szia RRcat! Mi is megyünk majd Regécre, de a párommal szombaton fogunk hozzátok csatlakozni , mert pénteken szigorlatozni fogok. Bp. Motorkiállításon beszéltem Ancsy-val, de a részleteket nem tudta elmondani, hogy pontosan hol is lesztek. Ezért megkérlek, hogy pontos címet adj már meg nekem.
Lehet, hogy többen is fogunk menni mint hondások :)
Szállás nem kell, mert Regéctől kb 30km-re lakom :)
Hú, köszi szépen Mint osztrák felmenőkel rendelkező lányka, már azért bejártuk Linzet és Salzburg környékét de most nyáron vmikor egy olyat szeretnénk, hogy nekivágunk egy "Alpok-bajnok" gurulásnak Úgy gondoltuk, h foglalunk valahol egy szállást és nap közben meg csavargunk, ha meglátunk egy szép templomot vagy egy hangulatos várat, akkor megállunk.
Nem tudsz jönni Regécre ( május 13-15)? Pedig pont itthon leszel
szia!hát én Salzburg tartományban élek, jártam pár szép helyen,de nem nagyon sok helyet tudtam meg nézni, mert tavaly nyáron volt egy balesetem és kiesett a szezon nagy része:(...3hónap beteg szabi.....amit tudok ajánlani, Maltatal höchenstr.,Spittal,-see,de ma rendeltem gumikat,és hoztam egy túra térképet, amiben Olaszország,ausztriai túrák vannak kijelölve...ha gondolod rakok fel róla képet...pár napon belül.Szállásban tudnék segíteni,szervezkedni.én április 28.án megyek haza, kb. május 20ig leszek otthon,szívesen mennék túrázni.hol tudom meg nézni merre mennétek, és mikor?üdv
Találtam egyet a CBR1000RR forumban irt egy srác ebay linkeket,de nem rendeltem még onnan postán ,, meg 80§ ra van irva gondolom 80dollár de mennyi az mire a kezemben fogom ,te tudod ezeket?
Helló!
Nem akarsz egy osztrák-túra útvonalat ajánlani nekünk? Zsozsekkal nagyon szeretnénk idén egy ausztriai csavargást.
Jah és ha van kedved gyere mindenképp a "Nekem a Balaton a Riviéra ÚJRATÖLTVE" túránkra
Sziasztok CBR klubosok!
Mar nagyon regen jartam errefele, szegyenlem is magam...
Kellemes Husveti Unnepeket kivanok mindenkinek!
Van egy jo kis ajanlatom szamotokra, hogyha szeretnetek vele elni
Elado CBR600 feliratu felnicsikom, hogyha valakit erdekel szoljon!
A te meglátásod is érdekel, hogyne! Már meggyőztek egy másik fórumon is, így nem szórakozok vele inkább. Kuka, megy a sarokba füstölésre majd a cimbiknek. Köszi, hogy megosztottad velem a véleményed.
A D208-nak 2008-ban megszűnt a gyártása, tehát a zsír új is minimum 2008-as lehet. Mikori a tiéd? Érdekel persze, hogy érdekel, főleg ha már így ráfáztam ezzel a sz@rral. Megköszönném, ha rámírnál, vagy megcsörgetnél ezzel kapcs.
Hali! Biztos, hogy NEM tenném fel , de így látatlanba elég nehéz... Nem vagyok gumis sem szakértö, ez csak a saját véleményem ! Szerintem kérdezz meg egy gumist az a biztos. Üdv!
Srácok (és csajok) szeretném a véleményeteket kérni!
Vettem egy használt gumát (Dunlop D208), egész elfogadható állapotban egy apró, de aggasztó kivétellel. A futófelület legközepén egy kb 1cm-es darabon, a futással párhuzamosan kilátszik kicsit a szövet egy szála. Recék még vannak kb.2-3 mm, de emiatt a kis hiba miatt nem vagyok biztos benne hogy feltegyem-e még kipróbálásra is egyáltalán.
Azért vettem, mert nagyon jókat olvastam erről a típusról és ki akartam próbálni, de nem írta a gumi eladója, hogy ilyen hibája van, ő sem vette észre olyan kicsi.
Lehet, hogy többen is fogunk menni mint hondások :)
Szállás nem kell, mert Regéctől kb 30km-re lakom :)
Üdv.
Bea
Résztvevők:
-Cala és párja
-cs.dzsordzsó
-Zsozsek
-RRcat
-gambesz
- Ancsy,Tibi, (lehet kocsival csak.. )
- Bryan Fox és párja
- LaciCRM ( aki sörösüvegen fog aludni )
- Lídia
- Valentina
- Lobmayer Töki ( a kunmadarsi Tűzkapuk mestere )
- Papesz és párja
- XRay
- Sector
- Vérten Zoltán
- Hodis ?
- RRammstájn+kedvese " Köszönjük a lehetőséget "
- kl500
FIGYELEM!A félreértések elkerülése végett, az ide beírt jelentkezéseket tudjuk elfogadni ( ezt tekintjük véglegesnek).
P.S.: mondtam már, h beszart a kuplungom a blézerhúzós mutatványom után ? Most iszonyat gyorsban kéne megcsináltatnom, hogy Regécre jó legyen...
Nem tudsz jönni Regécre ( május 13-15)? Pedig pont itthon leszel
2 en jonnetek?
Mellekelten kuldom a kepet
Nem akarsz egy osztrák-túra útvonalat ajánlani nekünk? Zsozsekkal nagyon szeretnénk idén egy ausztriai csavargást.
Jah és ha van kedved gyere mindenképp a "Nekem a Balaton a Riviéra ÚJRATÖLTVE" túránkra
köszi..
Mar nagyon regen jartam errefele, szegyenlem is magam...
Kellemes Husveti Unnepeket kivanok mindenkinek!
Van egy jo kis ajanlatom szamotokra, hogyha szeretnetek vele elni
Elado CBR600 feliratu felnicsikom, hogyha valakit erdekel szoljon!
Vettem egy használt gumát (Dunlop D208), egész elfogadható állapotban egy apró, de aggasztó kivétellel. A futófelület legközepén egy kb 1cm-es darabon, a futással párhuzamosan kilátszik kicsit a szövet egy szála. Recék még vannak kb.2-3 mm, de emiatt a kis hiba miatt nem vagyok biztos benne hogy feltegyem-e még kipróbálásra is egyáltalán.
Azért vettem, mert nagyon jókat olvastam erről a típusról és ki akartam próbálni, de nem írta a gumi eladója, hogy ilyen hibája van, ő sem vette észre olyan kicsi.
Ebben kérném a tanácsotokat, mit javasoltok!