Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha volt innen vki ma a C. Jani féle pályamotoros oktatáson, írhatna egy kis beszámolót.
Akkor betesszük fakultatív programnak. Ha Fehérvárról feljövök eddig lehet, hogy nem hagyom ki. Majd a hangulattól és a programtól függ, mert nem vagyok semmi jónak az elrontója. +látjuk!
igazából nekem nem sima bolha kell, hanem a tank alatti anya csavarhoz gumi bolha, vagyis valami olyasmi, na most lehet, hogy olyan okosságot írtam, hogy csuhaj :) csináltam róla képet, de jelenleg most nincs nálam, és így nem is tudom körbe írni :( se megmutatni, hogy mi is kell nekem. :(
De azért köszi. :)
Helló, nekem a szerelőm ( Kulman Miki) teszi bele az elvesztett kis dögöket Mondjuk keine Ahnung, hogy tudnak kimászni az idomból De sztem, ha bármelyik Honda motorkerbe / szervízbe bemész tudnak neked adni egy csomaggal
Sziasztok!
Nekem egy kis segítség kéne.
Honda Cbr 954 rr-hez keresnék bolhát, tud valaki esetleg segíteni, hogy hol lehet beszerezni?
de az regéctől mesze van 170 km kb
Legurulhatunk kollektívan, én még úgy sem voltam soha Debrecenben, pedig eltelt már pár aktív évem. Sárospatakra is lehet, hogy be kel majd köszönnöm.
ÚÚÚ ezt észre se vettem , pedig debrecenbe is akartam menni
Engem tudod, hol kell keresned
Szombaton mi csak gumit adunk el max.kinnt..meg szurkolunk.A mi versenyünk vasárnap van De Zsozsónak szurkolunk nagyon!
1.-jén megyünk Kunmadárra , hugom már le is foglalta a kakasülőt a hátam mögött , majd jól megkeressük egymást! A memóriámról meg annyit , hogy nekem a régi arcok is újak!
Örülök ám neki Ancsy, hogy egy ilyen jó társaság lesz lent!
Szombaton kimegyünk a Ringre ám...Zsozsó most festi a pályaidomot De majd mesélek csajos fórumon, hogy mi a pálya

A regéci túra résztvevői akkor frissítve:

Résztvevők:
-Cala és párja
-cs.dzsordzsó
-Zsozsek
-RRcat
-gambesz
- Ancsy,Tibi, (lehet kocsival csak.. )
- Bryan Fox és párja
- LaciCRM
- Lídia
- Valentina
- Lobmayer Töki ( a kunmadarsi Tűzkapuk mestere )
- Papesz és párja
- XRay
- Sector
-Vérten Zoltán
-Hodis
- RRammstájn+kedvese " Köszönjük a lehetőséget "
-MURES és párja
-kl500

FIGYELEM!A félreértések elkerülése végett, az ide beírt jelentkezéseket tudjuk elfogadni ( ezt tekintjük véglegesnek).
Mi is nagyon várjuk már Regécet
A memóriádat meg pallérozzad, mert lesz pár új arc Amúgy tudom ám, hogy messze laksz Mezőkövesdtől, de gondoltam viccelődök vele egy sort, mert húsvét vasárnap tényleg lemegyünk oda a Mezőkövesdi Húsvétra Mondjuk az biztos, h nem motorral, de ott leszünk...meg lehet lemegyünk Kunmadárra is a nagy május elsejei felhajtásra Jössz?
ja! ...a májam edzésben tartom!
Addig még igen sok víz lecsordogál a vén Dunán, de nincs olyan nap, hogy ne gondolnék már a kis Regéci túrára. Izgulok, mint egy kis elsőbálozó szűzleány!
Tervezgetek mit kellene vinni, mit kellene elmenni megnézni, stb. Pont akkor lesz a Debreceni Motoros Fesztivál is. A határ sincs messze már onnan, átugrani "tankolni" egyet, stb.
Rátok, fórumozókra is kíváncsi vagyok már, főleg Lacira!

Szóval én várom már eléggé.
szia! sikerült beregisztrálnom és szeretnék bejelentkezni a regéci túrára!
Üdv.:
Balázs
Na mi a helyzet itt a Klubban? Másfél hónap éééééssss Regééééc
Készültök már?
Mit tudhatunk rólad tome02? Mert a gondolkodásod egy érett motorosra, közlekedőre vall...de felénk még nem nagyon láttalak?
nem teljes jogú tagja a motoros a forgalomnak... attól több... vigyázni kell rájuk ha kocsival megyünk...

Most hogy motorozok már tudom... ha városon belül gebasz lenne inkább húznám neki a kocsit valaminek mint a motorosnak... Az meghal, nekem meg attól hogy 50-el nekimászok valaminek nem lesz semmi bajom...

Bárcsak így állna hozzá a többi autós is...

Most jól megvédtem a motorosokat... De, azért tegyük hozzá, hogy motorozni is csak ésszel...
Ja,sok autósban még nem tudatosult (bár van amelyikben soha nem is fog) hogy a motoros is teljes jogú tagja közlekedésnek.
Tegnap abban a szerény 60km-ben, amit az idei első gurulás alkalmával mentem,csupán párszor kellett csak intenzíven fékeznem,és félrehúzódnom,mert detto rámelőztek szemből .

De bezzeg Tbányán és Tatán is 2 traffi kint volt ,bütykös taxi F2-vel,és sunyi szürke Astra körbefóliázva,SCS-103-al az anyósfejtámasz helyén.(mert nekik az első ablakokon is lehet fólia,úgye ) És persze 20-30 percenként odébb gurultak.T.bányán a Lukoil kúttal szemben, kb 2 x voltak ugyanott,abban a pár órában délután.
Még hogy nem a pénzbehajtásról szól az egész,akkor az iskolák előtti időkorlátos 30 -as szakaszon mért nem találkoztam velük idáig egyszer sem?Pedig ott aztán tudnának kaszálni,senki nem megy az időkorláton belül 30-al,simán 50-55-el haladnak végig a szakaszon.
Hasonló élményeket szereztem ma... nemrég jöttem be, ha holnapra nem leszek beteg akkor soha...
Csak vagy 3x akartak kifordulni elém...
A 2011-es első gurulásomat már januárban letudtam , de bezzeg most szerdán mikor melóba mentem a motorral, akkor megfáztam. Vicces, hogy január-februárban nem, de márciusban igen... Mindegy, ma azért mentem egy nagyobb karikát, talán gyorsabban meggyógyulok... Olyan dugókat fogtam ki, megvolt a hűtőrendszer tesztje, már régen láttam a vízhőfokot 108 fokon.
Annyi hülye, ideges, rohanó autóssal találkoztam ma, hogy félelmetes. Meg elég sok helyen félre húzott törött kocsik voltak, meg voltak ma hibbanva az emberek.
Miki megnyugtatott... - azt mondta, japán motorok, bírják ezek
És mivel nem az olaj ment el...ezért a blokkal sem történhetett semmi baj..., de azért mindent jól átnéz rajta...
Meg lesz egy lánccserém is ...meg beteszi az NGK gyertyákat is, amit Zsozsótól kaptam Szóval, mire jövő héten hazajön a lányka...nagykirálylány lesz, ahogy egyik kedves TL-es barátom mondaná