Akkor betesszük fakultatív programnak. Ha Fehérvárról feljövök eddig lehet, hogy nem hagyom ki. Majd a hangulattól és a programtól függ, mert nem vagyok semmi jónak az elrontója. +látjuk!
igazából nekem nem sima bolha kell, hanem a tank alatti anya csavarhoz gumi bolha, vagyis valami olyasmi, na most lehet, hogy olyan okosságot írtam, hogy csuhaj :) csináltam róla képet, de jelenleg most nincs nálam, és így nem is tudom körbe írni :( se megmutatni, hogy mi is kell nekem. :(
De azért köszi. :)
Helló, nekem a szerelőm ( Kulman Miki) teszi bele az elvesztett kis dögöket Mondjuk keine Ahnung, hogy tudnak kimászni az idomból De sztem, ha bármelyik Honda motorkerbe / szervízbe bemész tudnak neked adni egy csomaggal
1.-jén megyünk Kunmadárra , hugom már le is foglalta a kakasülőt a hátam mögött , majd jól megkeressük egymást! A memóriámról meg annyit , hogy nekem a régi arcok is újak!
Örülök ám neki Ancsy, hogy egy ilyen jó társaság lesz lent!
Szombaton kimegyünk a Ringre ám...Zsozsó most festi a pályaidomot De majd mesélek csajos fórumon, hogy mi a pálya
A regéci túra résztvevői akkor frissítve:
Résztvevők:
-Cala és párja
-cs.dzsordzsó
-Zsozsek
-RRcat
-gambesz
- Ancsy,Tibi, (lehet kocsival csak.. )
- Bryan Fox és párja
- LaciCRM
- Lídia
- Valentina
- Lobmayer Töki ( a kunmadarsi Tűzkapuk mestere )
- Papesz és párja
- XRay
- Sector
-Vérten Zoltán
-Hodis
- RRammstájn+kedvese " Köszönjük a lehetőséget "
-MURES és párja
-kl500
FIGYELEM!A félreértések elkerülése végett, az ide beírt jelentkezéseket tudjuk elfogadni ( ezt tekintjük véglegesnek).
A memóriádat meg pallérozzad, mert lesz pár új arc Amúgy tudom ám, hogy messze laksz Mezőkövesdtől, de gondoltam viccelődök vele egy sort, mert húsvét vasárnap tényleg lemegyünk oda a Mezőkövesdi Húsvétra Mondjuk az biztos, h nem motorral, de ott leszünk...meg lehet lemegyünk Kunmadárra is a nagy május elsejei felhajtásra Jössz?
Addig még igen sok víz lecsordogál a vén Dunán, de nincs olyan nap, hogy ne gondolnék már a kis Regéci túrára. Izgulok, mint egy kis elsőbálozó szűzleány!
Tervezgetek mit kellene vinni, mit kellene elmenni megnézni, stb. Pont akkor lesz a Debreceni Motoros Fesztivál is. A határ sincs messze már onnan, átugrani "tankolni" egyet, stb.
Rátok, fórumozókra is kíváncsi vagyok már, főleg Lacira!
nem teljes jogú tagja a motoros a forgalomnak... attól több... vigyázni kell rájuk ha kocsival megyünk...
Most hogy motorozok már tudom... ha városon belül gebasz lenne inkább húznám neki a kocsit valaminek mint a motorosnak... Az meghal, nekem meg attól hogy 50-el nekimászok valaminek nem lesz semmi bajom...
Bárcsak így állna hozzá a többi autós is...
Most jól megvédtem a motorosokat... De, azért tegyük hozzá, hogy motorozni is csak ésszel...
Ja,sok autósban még nem tudatosult (bár van amelyikben soha nem is fog) hogy a motoros is teljes jogú tagja közlekedésnek.
Tegnap abban a szerény 60km-ben, amit az idei első gurulás alkalmával mentem,csupán párszor kellett csak intenzíven fékeznem,és félrehúzódnom,mert detto rámelőztek szemből .
De bezzeg Tbányán és Tatán is 2 traffi kint volt ,bütykös taxi F2-vel,és sunyi szürke Astra körbefóliázva,SCS-103-al az anyósfejtámasz helyén.(mert nekik az első ablakokon is lehet fólia,úgye ) És persze 20-30 percenként odébb gurultak.T.bányán a Lukoil kúttal szemben, kb 2 x voltak ugyanott,abban a pár órában délután.
Még hogy nem a pénzbehajtásról szól az egész,akkor az iskolák előtti időkorlátos 30 -as szakaszon mért nem találkoztam velük idáig egyszer sem?Pedig ott aztán tudnának kaszálni,senki nem megy az időkorláton belül 30-al,simán 50-55-el haladnak végig a szakaszon.
A 2011-es első gurulásomat már januárban letudtam , de bezzeg most szerdán mikor melóba mentem a motorral, akkor megfáztam. Vicces, hogy január-februárban nem, de márciusban igen... Mindegy, ma azért mentem egy nagyobb karikát, talán gyorsabban meggyógyulok... Olyan dugókat fogtam ki, megvolt a hűtőrendszer tesztje, már régen láttam a vízhőfokot 108 fokon.
Annyi hülye, ideges, rohanó autóssal találkoztam ma, hogy félelmetes. Meg elég sok helyen félre húzott törött kocsik voltak, meg voltak ma hibbanva az emberek.
Miki megnyugtatott... - azt mondta, japán motorok, bírják ezek
És mivel nem az olaj ment el...ezért a blokkal sem történhetett semmi baj..., de azért mindent jól átnéz rajta...
Meg lesz egy lánccserém is ...meg beteszi az NGK gyertyákat is, amit Zsozsótól kaptam Szóval, mire jövő héten hazajön a lányka...nagykirálylány lesz, ahogy egyik kedves TL-es barátom mondaná
link